Dvojčata 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
396
17.2.16 09:43

@miska.siskaa Já chodila taky co 14 dní až od 35tt, každý týden…
Mě se ptali při hospitalizaci, jestli chci opravdu císař, když je to hezky rozběhnuté, já jim řekla, že ne, že se na to necítím, že mám strach o horní miminko, že je příčně a že žádný chvat nechci a šla jsem hned na císař…Takže podle mě můžeš být v klidu, pokud se nebudeš cítit, tak tě nutit nebudou.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
17.2.16 13:08

@kpiskacova no bylo mi to receno jasne, rodit budete spontanne..tak nwm..i ve zprave to mam napsany, tak nevim :nevim: taky jsem z toho zmatena…mam strach aby pripadne vse dopadlo ok…ano, na dalsi kontrolu jdu az 29.2. a o monitorech mi nikdo nic nerikal :zed:
@mmag no uvidime…to vis, ze prirozeny porod je prirozeny porod…ale za cenu, ze bych neco riskovala, bych do toho asi nesla, neviiiim no… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
17.2.16 13:25

Holky ahoj, hlásím se po týdnu, kdy jsem byla v nemocnici. Měla jsem šílené tvrdnutí břicha, tak mě nechali tři dny na kapačkách (3 x denně), což úžasně pomohlo. Pak už jen na pozorování. Čípek mám 1cm, otevřená na prst, ale nález se nezhoršoval, tak mě dneska pustili domů. Po týdnu ležení se nemůžu hýbat. Skoro ani na záchod nedojdu. V noci už nespím, ale zkusíme ještě vydžet. Dneska jsem ukončila 35tt, už mě odrodí v naší porodnici, nemusím do Ostravy, tak jsem klidnější.
Taky jsem si už vyřídila všechny papíry, souhlasy, na sále už mají kartu nachystanou :jazyk:.
K těm spontánním porodům a císaři, byla jsem v šoku, jak mě v nemocnici všichni přemlouvali na spontánní. Je fakt, že jsem přijela a Bčko bylo hlavičkou dolů, dneska je zase KP. Ale stavil se za mnou můj dr., který mně snad i odrodí a řekl, že je to všechno opravdu na mně. Jsem tak už dlouho nastavená a chápe, že mě to straší…
Takže na dnešní propouštěcí zprávě mám na začátku od jedné dr. porod spontánní, z dneška CS :lol:.
A co se týče odhadovaných vah, minulý týden A i B cca 2600g, dneska A 2300, B 2550… jiný doktor, jiný odhad :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
17.2.16 14:48

Ahoj maminy tak poslušně hlásím máme to za sebou :) v 10:16 vykoukla na svět Eliška 3300g a 50cm a v 10:17 Amálka s mírami 2940g a 49cm :) bylo to trošku drama ale nakonec jsme to zvládli a všechny jsme v pořádku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
17.2.16 15:29

@ver1990 moc moc gratuluji a krásné jména:) :potlesk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
17.2.16 15:37

Kočárek pro dvojčata - moje zkušenost

Ahoj, také mám doma dvojčátka, pokud některá nevíte jaký kočárek vybrat tak mám doporučení: Když jsme kočárek cca před rokem začali vybírat měla jsem z toho hlavu jak pátrací balon ale nakonec jsme vybrali Bumbleride India Twin. A dnes po osmi měsících používání mohu říct že jsme vybrali fakt SUPER kočárek!! Našim dvojčátkum je 8 měsíců a stále se ještě vejdou do hlubokých korbiček a to i se zimním fusakem (pravda nejsme žádný obři, lehce přes 6 kilo a dlouhý jsou oba 68cm). Zvládne každý terén. A hlavně co potěší je to že hodně lidí nám nejen pochválí děti :-) ale řeknou že máme krásnej kočárek :-) Takže za mě známka 1 a maximální spokojenost :-) Pokud byste někdo měl dotazy ohledně tohoto kočárku tak se mě zeptejte, ráda se podělím o svoje zkušenosti :-) Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
17.2.16 16:00

@mmag Děkujeme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
17.2.16 16:15

@ver1990 moc moc gratuluju, mně včera z RK pustili domů, tak jsme se minuly, škoda. Suprově jste to zvládly holky, tak moc gratuluju. Kdopak tě teda rodil? já jdu v pondělí na monitory do nemocnice, ale nevím, jak to tam bude probíhat a kde mi to budou natáčet, ale na porodnici asi ne :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
17.2.16 16:43

@maity-star rodil mě primář a jsem za to ráda ;-) křivku ti budou natáčet nahoře na porodnici :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
17.2.16 18:24

@ver1990 tak treba se tam zahlidnem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
17.2.16 18:48

@maity-star třeba jo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
17.2.16 19:56

Ahoj holky jenom vás chci pozdravit, dneska jsem si odskočila po 14ti dnech z nemocnice domů a zítra zase fičím za dětma. no je to docela záhul a to nevím co mě čeká doma :mrgreen: elenka má 2500g a štěpánek 2090g. štěpánek měl už 2× nějakou infekci a dostal už 2× transfuzi, ale je to statečný chlapík :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
18.2.16 02:20

@ver1990 moc gratuluji, krásné jména a váhy… Ať se vám moc daří a jste hlavně zdraví!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
18.2.16 02:23

@monini79 A ty jsi taky skvělá, jak to zvládáš! Už ať jste v pořádku doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
19.2.16 11:32

Kočky, je to tu, dnes 36+0! Poslední mezník, který jsem si stanovila, teď už jen ty dva prťousky zdravé a ve zdraví přivést na svět, mají moje svolení, že teď už můžou kdykoliv :) Jsem na nás pyšná :srdce: :srdce: :srdce: Jinak mám 18kg nahoře, v pondělí první kontrola a ozvy v nemocnici, miminka jsou hlavičkama, tak zvažuju přirozený porod. Mám tedy strach, aby se něco nezvrtlo… ale stejně tak mám strach z císaře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí