Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@stonožka12 Nikdy to není přesné
Mě říkaly 2 dny před porodem odhad 3900g(nemám dvojčátka)4× to měřila..Za 2 dny se malá narodila a vážila 4520g
. Sestře říkaly, že bude veliká a nakonec měla 2900g porod ve 42tt
@maminka201 Jasně
Oni u těch dvojčátek si kolikrát nebyli ani jistí, jestli neměří dvakrát po sobě to stejné, protože ty nožičky a hlavičky, podle kterých se to měří, se jim tam pořád nějak mlely ![]()
@ver1990 super prace, tak uz to muze prijit kazdym dnem!!
Ja zitra dalsi kontroly, podle te dnesni se mi lehce zkratil cipek, ale tvrdnuti bricha po kapackach a tabletkach ustalo…tak uvidime, zda me pusti domu nebo tu budu dal lezet. 33+6 zitra
@stonožka12 píše:
@ver1990 Omlouvám se, že vám lezu do diskuze, ale váhu miminek bych brala s rezervou. Nám podle ultrazvuku „předpovídali“ porodní váhu 3500g u obou dvojčátek, trochu mě to děsilo, ale nakonec byli 2500g a 3000 g.
No rozdíl 1kg je už moc, ale většinou to bývá +-300g ![]()
@stonožka12 píše:
@maminka201 JasněOni u těch dvojčátek si kolikrát nebyli ani jistí, jestli neměří dvakrát po sobě to stejné, protože ty nožičky a hlavičky, podle kterých se to měří, se jim tam pořád nějak mlely
@maity-star píše:
@ver1990 super prace, tak uz to muze prijit kazdym dnem!!Ja zitra dalsi kontroly, podle te dnesni se mi lehce zkratil cipek, ale tvrdnuti bricha po kapackach a tabletkach ustalo…tak uvidime, zda me pusti domu nebo tu budu dal lezet. 33+6 zitra
Tak kdybys zůstala, budeš v klidu, jsi pod dohledem, na místě ![]()
@ver1990 A jakou velikost jsi kupovala? mě se taky tak narodili kluci(2800,2600) a 50 byla dobrá
..krásně se držíš:)
@mmag většinou 50,56, ale tak uvidíme, třeba se fakt netrefí, koneckonců je to lepší než kdyby to byli nějaký drobečci
Propustena k domacimu lezeni
zitra 34+0, jeste aspon dva tydny!! Pri lezeni me boli zada :-/ tak uvidíme, spani bude orisek…
@ver1990 Nebo napiš co sháníš a já ti pošlu foto každého kousku