Dvojčata 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
maminka201
1.2.16 14:13

@pou79 došlo ti to?

• Citovat
  • Upravit
1778
1.2.16 14:25

@maminka201 jj doslo mi to kouknu v klidu pak na to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maminka201
1.2.16 14:51

@pou79 dobře :)

• Citovat
  • Upravit
602
1.2.16 16:53

@pou79 Držím na zítřek palce! A co se týče strachu, ten já mám celé těhu, i když se snažím špatné myšlenky odehnat, nejde to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
1.2.16 20:38
@LenčaKi. píše:
A jak na dnešek? :hug:

Ahoj, dalsich 24hodin na kapacce. Hranicni hodnoty - rysoval se nenaky zanet moc.cest,ale na atb to pry zatim neni. Bricho tvrdne, ale oproti vikendu mene, cca nednou do hodky.ale je fakt, ze porad jen lezim a lezim, po 3 dnech si pripadam jak placka, i s tim bruchem :). Nejsem zvykla tolik lezet. Porad ryma, to je opruz, kez bych se ji zbavila nez porodim… Dnes 33+2… Zitra na monitory, tak jsem na to zvedava…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
1.2.16 22:07

Holky tak nejak premyslim…kdyby bylo vse tak jak ma (bezproblemova laktace) jak to vidite vy a kojeni?? kojit oba prcky naraz nebo kazdy zvlast??? a co koupani?? koupat obe ve stejny den, nebo to stridat jeden den to druhy den to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
1.2.16 22:19
@miska.siskaa píše:
Holky tak nejak premyslim…kdyby bylo vse tak jak ma (bezproblemova laktace) jak to vidite vy a kojeni?? kojit oba prcky naraz nebo kazdy zvlast??? a co koupani?? koupat obe ve stejny den, nebo to stridat jeden den to druhy den to?

S bezproblémovou laktací neporadím, ta se u mě nekonala, skončili jsme na kombinaci odstříkaného MM (za celý den tak na jednu dávku) plus beba. Koupali jsme každý den, ale vždycky jsme na to byli dva dospělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
1.2.16 22:53

Chtěla bych zkusit kojit oba naráz a koupat tak 1× za 2-3 dny, takze dle moznosti, asi na stridacku…voda vysusuje, mimca nejsou spinava, staci otrit prdelka. u prvni jsem denni koupacku zavedla az kvuli rezimi kolem 8m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maminka201
2.2.16 00:22

Pro dceru Nelinku k dnešnímu svátku :srdce:.Jj vím chybičky má :oops:

• Citovat
  • Upravit
2013
2.2.16 01:12

@miska.siskaa kojit doprucuji obe mimca najednou-jinak nebudes delat nic jinyho a taky neni moc prijemny, kdyz kojis a druhy ti place…a s koupanim to ma kazdy jinak, mne se osvedcilo delat koupaci den, tedy oba a to nam vyjde tak 1-2 tydne :mrgreen:

Uplne to na me dychlo, to vase ocekavani :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1171
2.2.16 07:46

@miska.siskaa @maity-star Taky doporucuju kojit oba najednou. Nejlepší je ten hranatý kojici polštář pro dvojčata. Kojila jsem minimálně 45 minut a ani ne po 3 hodinách ve dne v noci, takže po jednom by to bylo nonstop. A koupeme hned od začátku každý den. Taky jsem si říkala, že miminka jsou čistý a plánovala koupat občas. Ale dost často se prokadí až na záda, dost často jsem je zlila mlíkem a malá byla blinkoš, takže několikrát denně celá naskrz mokrá… Ve dvou to šlo teda líp, ale koupala jsem i sama, ale s řevem. :

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
2.2.16 08:26

@maity-star To dáš, ještě pár dnů a 34. máte ukončený, což je super a pak každý den bude k dobru! Mi včera taky tvrdlo často břich, noc šílená, nevěděla jsem si jak si lehnout, žebro mě bolí, jako by bylo zlomené. Naspala jsem tak 4 hod. I mi tvrdlo břicho, nebylo mi ok, jsem si říkala, jestli nejet… ale dneska ráno ok, jen ta únava. Musím to dospat. Zítra jdu na kontrolu, tak jsem zvědavá :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
2.2.16 08:33

@miska.siskaa Taky bych chtěla kojit najednou, i za cenu buzení (mám z bazárku polštář My Brest Friends http://www.dvojcatka.cz/…pro-dvojcata). A s koupáním, ne každý den, ovšem jak píše @nickoun, pokud mimčo bude takto „slité“ :mrgreen:, tak častěji. Mám doma starší děti, tak vždy, abychom byli u toho 2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1171
2.2.16 09:00

@LenčaKi. Musím říct, že naše jsem ani moc budit nemusela. Vstávali najednou. Až teď, když už jsou větší, to mají každej jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
2.2.16 10:09

No vicemene jste me utvrdily v tom co jsem si myslela i chtela a to je kojit obe naraz…vecer u koupani se asistence vzdy najde ale dopoledne u toho kojeni si nejak nedokazu predstavit jak zvladnout sama si oba prcky prilnout k prsu…
ale co..hold to nejak bude muset jit…ale zacinam se toho bat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky