Dvojčata 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148
20.1.16 10:01

A chtěli byste císařem nebo přirozeně?? Mně furt všichni okolo říkají, že doufaj, že půjdu císařem, že u dvojčat je to lepší a jistější, tak nevím :nevim: je to možná i tím, že ve vedlejší vesnici bydlí lidé, kteří rodili dvojčata přirozeně a nedopadlo to dobře-měli jít císařem… já to nechám osudu, ale zajímal by mě i váš názor :palec:
Jo a ještě mě překvapilo, že mi doktor v pondělí řekl, že dřív se s dvojčatama automaticky posílalo ležet do nemocnice od 28tt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
20.1.16 10:18

Já jdu do toho přirozeně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
20.1.16 10:29

@natty2013 tak ono si nemůžeš asi úplně vybrat, i kdybys chtěla císařem a oni nebyl by k tomu nějaký zdravotní důvod, nemusejí ti ho udělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
20.1.16 10:31

Můžu. Bylo mi vyloženě řečeno, že to nechají na mě, zda císařem nebo přirozeně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
20.1.16 10:32

Nebo spíše tak, kdyby to přirozeně nešlo, tak si samozřejmě vybrat nemůžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
20.1.16 10:36

@natty2013 tak to se celkem divím, kamarádce řekli asi 3 doktoři, že půjde císařem, přijela do nemocnice kde by měla rodit, tam doktor řekl, že nevidí důvod, proč by měla rodit císařem a řekl, že jedině přirozeně a nic s tím neudělal, šla rodit jinam, kde řekli, že v jejím případě je císař nezbytný, takže asi tak :)
to, že bys přišla do nemocnice a řekla si chci rodit tak nebo tak mi přijde jako naprostá blbost… :nevim: protože by většina ženskejch, který se bolí, že by je to mohlo bolet volili rovnou císaře-zbytečně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
20.1.16 10:49

@AlibabaA8 Já už mám taky sbaleno, krom pár věcí… kdyby náhodu.

My dneska v poradně čípek 2,6cm a A 1700 a B 1900g. Ale taky doktor mi potvrdil, že odhady jsou +- 300g. Na další jdu za 14 dní. A taky to, že je čípek v celku taky nic neznamená, může se to změnit během jedné hodiny :?. Takže holky, odpočívat, nic už těžkého netahat a prý ani moc nehladit bříško :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
20.1.16 10:50
@miska.siskaa píše:
A jak vam tam prcci lebedej?? :) mně řekli, že zatím je Ačko hlavičkou dolů a Bečko nožičkama…

Já je mám obě hlavičkou dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
20.1.16 10:50

Většina ženských nečeká jednovaječná dvojčata s jednou placentou, kde jsou děti váhově obdobné a hlavičkami dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
20.1.16 10:53
@natty2013 píše:
Můžu. Bylo mi vyloženě řečeno, že to nechají na mě, zda císařem nebo přirozeně.

Mi taky dr. hned na začátku těhu řekl, že pokud si to budu přát, půjdu císařem, už kvůli věku a mému klidu, aby bylo Bčko v pořádku. Často se stává, že Ačko jde přirozeně a Bčko akutní císař.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
20.1.16 10:55

Asi bych raději přirozeně, přeci jen hojení jizvy atd. Ale samozřejmě záleží na okolnostech a aktuálním stavu - miminek i mém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
20.1.16 10:55

@miska.siskaa A není to tak, že pokud mimča donosíš a porod se plánuje, tak Ti to dr. napíše do zprávy? Já doufám a holčičky to dneska i slyšely v poradně :), že čekáme do min. 35.tt, kdy budu moct rodit u nás v městské nem. a řízne mě můj ošetřující gynekolog :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
20.1.16 10:56

Nechodíš taky k Mudr Špačkovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
20.1.16 10:57

@maity-star Já už asi nejsem tak statečná :mrgreen:. Vyzkoušela jsem si dva přirozené porody a teď už půjdu do CS. Navíc zvažujeme ještě jeden zákrok, když už budu otevřená :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
20.1.16 10:58
@natty2013 píše:
Nechodíš taky k Mudr Špačkovi?

Myslíš mně? Já jsem z Třince :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek