Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@suzka1 celkem jo. Jen je to pry obrovsky areal a oni byli ubytovani az nekde na konci, tak to meli dal od more. Ale jinak spokojenost. A pry je tam spousta Cechu 😀
My jsme nekolikrat byli na Djerbe v Seabel Aladinovi a ten byl pro nas super, jen dal od letiste. Byli jsme tam jen se starsi dcerou, kluci jeste nebyli tenkrat na svete
Ahoj, my budem travit leto na chate - mam praci z domova/chaty, deti budou na primestskych taborech v okoli a odpo/vecer v bazenu (mam kolem nej i normalni plot ![]()
A na kolech - oba skvele jezdi bez kolecek. Nejdriv na kole nechapali princip slapek, jak presli z odrazedel, tak dostali pridavny kolecka, at je nemusim tlacit, a asi tyden na nich. Chtela jsem je malinko zvednout, ale neslo to, tak jsme je sundali a deti se normalne rozslapali a jezdi. A druhy den hned vylet na 4,5 km a v pohode! Je to takovy dalsi krok ke svobode, mi prijde, jako pro ne. Moc je to bavi.
Hezkou dovolenou!
Ahoooj holkýýýý. U nás červenci otevřená školka, takže šupajdi a v srpnu dovolená, u babičky, tábor, no jak to jen šlo to pokrýt:-) Před 14 dny byl jeden stříhat tu uzdičku pod jazykem (Mudr říkala, že měl jít už dávno). Pak na mě ukazovala co s ním mám cvičit a říká mi „no vy tu uzdičku máte taky pěknou, se divím, že nešišláte“
Kluk stříhání zvládl dobře a bylo to rychlé a žádné problémy nebyly, uf. Teď už jen čekám, kdy tedy bude mluvit jako kniha
![]()
@Zuzi79 ty jsi měla toho kluka vždycky velkého, jak jsou na tom ty tvé děti s výškou a váhou? Mají znatelný rozdíl?
Všem přeji krásné léto, bez úrazů a nemocí. ![]()
@Maty3010 ahoj Maty, jj, Jirka je cca 5 cm vyssi a asi 2 kila tezsi (to namerili a navazili na 3lete prohlidce, ale vicemene si to drzi). Jirka bude mit ted tak ke 110 cm a 20 kilo. Ted se oba trochu vytahli a uz nemaji takovy ty oplacany tvary, uz to nejsou ty buclaty prtata, nejak mne to jednou prekvapilo…
Proc se ptas? A pujdes taky na uzdicku? ![]()
Příspěvek upraven 08.07.23 v 13:25
@Zuzi79 Jen tak se ptám, jak ten tvůj obr roste, on byl vždy tak nějak větší
Jo jo, taky už kluci nejsou tak oplácaní. To víš, že na uzdičku nepůjdu
v mém věku už to ztrácí smysl ![]()
Ahij holky, tak si uzivate leta, ze? No my vcelku taky. Jen jsme teda meli byt pred 3 tydny na dovolene v jiznich Cechach, ale partner chytl anginu, dostal antibiotika a 3 dny na to Vojta pichle ousko, dalsi den mu samo prasklo druhe ousko a nasledujici den Matysek pichle ousko, oba antibiotika. Dovolena soupla o mesic. Snad je to pichani naposledy, uz me to fakt zmaha. V zari nastupuji do prace, hura 😀
A dnes konecne zacal Vojta jezdit na kole bez kolecek.
@no.comment ty jo, vy si s tema ouskama užijete, vid? Hlavně, že už jste ok a dovolenou v jižních Čechách si užijte ![]()
Ja hlásím, že kluci byli u moře a byli maximálně spokojeni. Pak tyden u babičky na prázdninách a tento tyden v lesní školce na příměstském táboře. Dneska mi ani nezamavali, protože běželi na pisek bagrovat
Za chvilku už nas vážně nebudou potřebovat
Jinak my se ted taky chceme zbavit koleček a kluci se naučili hlavně plavat. Pod vodou samozřejmě, ale už se proplujou pres půlku bazénu a moc je to baví. Mame doma prostě vodní živočichy ![]()
Pište holky, jak se máte a jak užíváte leta ![]()
Ahoj
přeju Vám všem pěkné léto. Já dala v práci výpověď, od září zase nastupuji na plný úvazek a teď přes léto se chodím zaučovat. Na dovolenou nejdeme, zdíme štíty na domě
snad příští rok, nebo třeba na podzim na prodloužený víkend. Ale byli jsme s dětmi stanovat, na výletě vlakem a spoustu ještě plánujeme. Učíme na kolech, zatím ještě přidržujeme ale už jen naoko
Davídek pořád špatně vyslovuje, na jaře nám doktorka řekla, že má ještě čas ( v květnu 4). Během léta za ní skočím, ať už nám doporučení na logo dá, nechci to odkládat..
Ahoj holky
, my už máme více méně dovolenkovani za sebou. 14 dní na Korfu byla paráda (ještě že jsme byli z kraje prázdnin a nehorelo nám tam). Nějaké výlety a snad ještě zvládneme jít někam pod stan.
Na kolech se u nás už jezdí ve velkém. Sedli, trochu jsme pomohli a během 15min drandili. U Viktorky to bylo vtipné, jak sedla tak byla nešťastná, že neumí jít rovně, brečela a zároveň strašně chtěla jezdit. Čím víc to zkoušela, tak snad už ani neviděla na cestu přes slzy. Bylo mi jí líto, že to brala jako neúspěch přitom ji to tak šlo. Naštěstí pak už ji to jelo rovně.
@suzka1 je to sranda jak si byla nešťastná jak si dávali s lezením a chuzi na čas a jak se to otočilo a jsou fakt pohybově šikovní ![]()
@no.comment ty jo vy to máte teda na pytel jak vás pořád trápej ouška. Ať už dají pokoj ![]()
Ahoj holky, tak my na dovolenou až teď v srpnu. V červenci nám fungovala školka, takže jsem toho využívali. Teď jsou kluci na celý týden u babičky a dědy (no snad to babi a děda dají
). V mluvení se lepšíme a lepšíme, jako kniha to z daleka není
Teď jsme si dali za úkol, že je čas, aby si samotní utírali zadky
nějaké rady? ![]()
Tak přeji všem krásnou druhou část prázdnin ![]()
@Maty3010 haha, ted si me rozesmala a na rady, jak je naučit utirat si zadky si počkám, rada bych je to taky naučila
A babi s dedou to daji určitě, vůbec je je nepodcenuj a užívej čas bez dětí
Ti naši budou taky od zítřka do patka u babi a dědy a všichni si to určitě užijou
Jo a u nas už se taky jezdí na kole ![]()
@Maty3010 jeee u nás nefunguje ani utírání po malé. Musím u nich stát aby se obtěžovali utřít a je to takové no nevím 🤭 doladujeme večer ve vani. A čůrání venku s Viktorkou je vždy sranda. Když jde na to úplně sama tak to je 50 na 50 že netrefí boty, šaty… 😂
A taky mám radost že se nám povedlo děti udat na týden babí dědovi ![]()
@suzka1 To já je nepodceňuji, ale vím, že děda zrovna kliďas není
a kluci na slovo neposlechnou. Ale je mi jasné, že než volat „nezvládáme“, to raději nervy na dranc
I když je fakt, že oni jsou relativně hodní, když tam nejsme, jak se objevíme, tak jak když střelí
![]()
@amitrama Nooo tak si dáme pak ty rady co a jak s těmi zadky ![]()
Budu se inspirovat
https://lajk.iprima.cz/…e-to-vsichni