Dvojčata 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3716
25.8.22 12:41

Holky, jinak doporučuji jet na dovolenou k moři, abyste si odpocinuli od všech těch vzdorů, domácnosti a tak. My jsme se před týdnem vrátili už z druhé zahraniční dovolené s klukama, letos Tunisko a bylo to perfektní. Nikdo neřval, nehadal se, nevymyslel. Celý den jsme byli naložení v bazénech a v aquaparku, který byl součástí hotelu a byla to neskutečně odpočinková dovolená, byť jsem nikdy nelezela na lehatku, ale fakt vřele doporučuji :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
26.8.22 16:27

@suzka1 ahojky vracím se do práce, na 3 směný provoz. Tak uvidíme za jak dlouho bude mít it asistentku k dispozici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3716
1.9.22 10:15

Holky, které máte jednovajecne dvojky, jak jim děláte foto album? Píšete u každé fotky, kdo to je? :D :D A propo, uz máte někdo vyvolané fotky a krásně naskladane ve fotoalbumu?? Ja mm všechno kromě času na prebirani fotek z tech milionu za 3,5 roku :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3163
1.9.22 20:45

@suzka1 ja mam allbum za prvni pul rokk, pak uz ne, nezvladla jsem to jeste vyvolat. Ale delala jsem si znacky, kdo je kdo 😄 ted kdyz jsou vetsi,tak.je rozeznam v pohode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3716
2.9.22 14:10

@no.comment a píšeš to pravé i do toho fotoalbumu, kdo je kdo? :) I když ty je samozřejmě poznáš, ale pro ten album a pro ty všechny ostatní, pises tam nápovědy? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3163
4.9.22 18:00

@suzka1 ano,psala jsem to i do alba, kdo je kde

Kluci maji za sebou prvni 2 dny ve skolce. Myslela jsem si, ze Matysek bude plakat (je to muj zavislacek),ale plakal vic Vojta. V patek je vedl tatinek a Vojta zacal mezi dverma plakat a Matysek mu pry rikal:Vojto nemuzes pkakat, pojd :P Tak uvidime, jak to bude dal, snad v pohode. Ucitelka je ale jinak chvalila, ze porad povidaji a hraji si

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
911
4.9.22 19:18

Ahoj jdu s dotazem. Je možné čekat dvojky a nemít k tomu geneticky predpoklad ani z jedné strany rodičů nebo nepostoupit ivf?
Kde jinde se zeptat než tady :D díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
4.9.22 19:36

@Cekk Určitě to možné je :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18270
4.9.22 19:41

@Cekk

ano, potvrzuji, že to možné je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
911
4.9.22 20:28

Aha..no tak diky..to jsem netušila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
5.9.22 10:34

Ahoj holky, tak jak zvládáte nástup do školky? Já teda hrozne, mám stažený žaludek a furt si říkám jak to tam probíhá.
Dětem se tam líbí. Zažíváme jen ráno fnukani od Viktorky protože má pořád problém obout si bačkory. Prostě je nechce. Nebo že chce mít no očích brýle, nebo že chce být i bez ponožek… No jsem zvědavá jak zvladne teprve „spaní“ nespí po obědě od 1,5 roku a hlavně spí vždy nahatá. Povedlo se mi donutit mit aspoň kalhoty, ale než pořádně zabere tak je stáhne.
@no.comment přesně taky jsem se bála víc o Domika jak to bude zvládat a on je úplně bez problemu, naopak Vikča no :?. Nechce ani jist, pry to vypadalo divne mi řekla a neříká si na záchod. Stydí se. Takže už se 2× počůrala. Nechce jít ani když se jde hromadně na zachod, prostě to drži. Ale Domino tam jde pokaždé když se zeptají. Snad se už otrka a nebude se stydět.
Vyvolávat nějaké fotky, ještě jsem je ani nedala dohromady. Na to nejsem vůbec šikovná. Mám asi prvních 6 týdnu a taky rozdělaný výletník(zapsané 2 výlety 🤦🏻‍♀️). Snad teď se už na to vrhnu a nějak všechny resty zvládnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
5.9.22 12:37

@Cekk ano, jsem důkaz :D
@zavlacka to mě mrzí jak to mas s malým a druhy je ok? Ta asistentka pomůže a uvidíš třeba se to srovná než půjde do školy. U nás je určitě taky opožděný vývoj řeči, teprve kluci par měsíců opakuji, chytří jsou, rozumí ale asi nechtějí - nevím.
Jinak jak psala @suzka1 dovolená s dětmi je opravdu Top a potvrzuji, ze jak jedeme k moři, tak se z našich děti, které nesnáší byt venku a permanentně jen rvou a vztekaji se stávají docela andilci, kteří jsou nadšeni ze všeho kolem sebe
@amitrama Takhle dopadneme my!!! My teda klukum odložili nástup na říjen - byli nastydli před zacatkem září a v druhé půlce září chceme ještě k mori, tak ať jsou ok a abychom je nebrali pryč jen co si par dni zvyknou. Ale nevím zda si Maxik bude říkat no, navíc pořad chce kakat jen do plinky, do oběda to podle mě vydrží a stejně budou zatím jen dopo, tak uvidíme co udělá pak kolektiv …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
10.9.22 21:45

@suzka1 já už začala čtvrtý album 🤣 🤣 první začíná, když jsem byla těhotná. A tak 2×-3× do roka si sednu a necháv vyvolat, jinak bych se z toho zbláznila. A často si prohlížíme fotky a oni vždycky říkají „já“ 🤣 🤣 sranda. Já kupuju albumy, kde jsou 2 fotky na stránku a mezitím je na zasunutí papírek, tak tam píšu, kdy to bylo nebo co to bylo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3163
4.10.22 16:39

Ahoj holky, jak jsou na to. Vase deti po nastupu do skolky? Kluci byli ve skolce celkem asi 14 dni. Jinak meli rymu nebo kasel. A kdyz uz byli kluci ve skolce, tak byla starsi dcera doma nemocna :zed: Ted zrovna mam nejakou virozu i ja s detma. No proste paradni podzin :zed:
Jinak kluci ze zacatku plakali, ze do skolky nechteji. Pak uz v pohode, dokonce i o vikendu chteli do skolky. Matysek mel obden pocurane teplacky, jelikoz ma vzdycky prilepeneho pindu a nez si ho chytne do ruky, tak uz cura, protoze chodi curat na posledni chvili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3716
5.10.22 12:02

@no.comment ahojky,nasi kluci poprve nemocni po 2 mesicich a minimalne, ryma a kasel, ale tyden jsem je nechala doma. Ale to je opravdu velka vyjimka. Ja sama mam nadprumerne super imunitu, coz neprinasi jen sama pozitiva, ale vim o detech, co byly nemocni i po 2 dnech. Takhle to proste asi je. Ty zustavas jeste rok doma s klukama, nebo si uz nastoupila do prace? A s tim curanim to chce trpelivost, snad mate super ucitelky 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí