Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,rada se pridam
Jsem ve 22tt a cekame jednovajecna dvojcatka
Pohlavi miminek si nechavame jako prekvapeni ![]()
Ahoj taky čekám jednovaječný dvojčátka. Jsem 16tt. Nejdřív šok ale teď už se na ně těším ![]()
Ahoj holky, já jsem v 19tt a čekáme teda dvouvaječný dvojčátka. Doufala jsem proto, že by to mohl být páreček, ale zatím to vypadá na dva kluky.
Leňa31 - Vy už víte pohlaví?
@lorelai947 píše:
Ahoj holky, já jsem v 19tt a čekáme teda dvouvaječný dvojčátka. Doufala jsem proto, že by to mohl být páreček, ale zatím to vypadá na dva kluky.
Leňa31 - Vy už víte pohlaví?
No já bych i ráda věděla co čekám ale prckové moc nespolupracují ????. Zítra máme kontrolu, tak snad už se to dovím. ![]()
Ahój
Taky čekám dvojčátka
dnes 10+6tt, příští středu nás čeká screening. V červnu jsem prodělala ZT a pak bylo velké překvapení, že čekáme dvojčátka, asi to tak prostě mělo být
Podle všeho by měli být dvojvaječný a vše je tak, jak má být
Jinak bříško už mám tak velké, že ho jen těžko schovávám ![]()
Ahoj holky, taktez se pridavam..jsem v 8tt a dnes mi pan doktor oznamil, ze cekam dvojcatka..Šok jako blázen ![]()
Ahoj, tak se taky přidávám.
Včera jsem se dozvěděla o dvojčátkách necelý 7tt.
Taky jsem v šoku, ale šťastná i když je to mé né úplně plánované první těhotenství.
![]()
Ještě nemám ani průkazku ani všechno ostaní, ale o to víc jsem ráda za tuto diskuzi.
Hodně štěstí všem!!
@PavlínaK33 @Hanullak holky gratuluju k dvojčátku
budeme si tu radit. My včera byli na večeři u rodičů, tak jsme jim oznámili, že čekáme dvojčátka. Kdy jste řekli nebo budete říkat vy? Já jsem11+1 a pořád mám strach, jestli není brzo ![]()
Všem moc gratuluji k dvojcatkum
Já už ty svoje mám na světě 7.měsíců. Nebojte se ničeho dá se to zvládnout
ty naše se narodili v dubnu v 37 tt chlapeček měl 2816g a holčička 2630g. Pro inspiraci posílám foto ať víte na co se můžete těšit ![]()
@Catule Jsou úžasní, páreček že jo?
já mám za sebou jedno zt a vím, že to nejspíš byla jen náhoda ale plaším úúúplně ze všeho
nejradši bych je už měla u sebe ale to se pak budu bát zase jiných věcí… jsem už ve 12tt tak si říkám, že to nejrizikovější období mám snad už za sebou ![]()
@Nugetkka rodině jsme to uz rekli, i kdyby se nedejbože neco stalo, tak sem chtela aby to vedeli.Ja je mam jako velkou oporu a tak me vcera lecili z toho soku, ze nebude 1 mrňous, ale 2 ![]()
@Catule no to jsou božani
Vazne se to zvladnout? Ja se nejvic obavam spani v noci
spousta holek psalo, ze se detem musi dat nejakem rezim, ale rikala jaem si, zda ke to vubec od malicka mozne ![]()
@Nugetkka I když vím že je na to ještě hodně brzo, tak mamce a tátovi jsem to už řekla. Bydlím od nich dost daleko ale je to pro mě veliká opora. Navíc je to mé první těhotenství a ať by se mělo stát cokoli nevím kdo jiný by mi měl dát lepší rady než moje mamka.
A hrozně se mi ulevilo, ze to ví alespoň někdo.
Tohle oznamování je asi dost individuelní, ale na mě by to moje maminka vševědka stejně hned poznala
![]()
@Catule wow, nádherný štěstíčka!
pro mě je to zatím nepředstavitelné. Ještě před dvěma týdny jsem netušila že jsem těhotná a najednou se raduji ze dvojčat a přeju si jen to aby bylo všechno v pořádku. ![]()
@Nugetkka jj páreček já si od 12tt do cca 22tt těhotenství nejvíc užívala konečně mi nebylo špatně a ještě bříško nebylo tak veliké. Ale únava byla veliká starší dcera měla 9 měsíců, když jsme zjistili, že čekáme dvojčata. Tak to byl velký šok @PavlínaK33 spíš než režim nastavit si pravidelné rituály večer. Hodně mi pomohlo kojit oba najednou. Od 3 měsíců spali cca od 8 do 3 takže pohoda. Teď nám rostou zuby tak je to horší.