Dvojčata 2019

• Fotoalbum (1122)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1367
9.11.18 11:46

@Hanullak To si říkám taky, hlavně ať je vše v pořádku :hug: Jinak mám lékaře srandistu a posledně se smál, že tam třeba najde ještě třetí :lol: ale to mě už moc nepobavilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
9.11.18 11:48

@Catule Mě je zatím špatně pořád :? hned po probuzení zvracím a některé dny se mi dělá špatně snad úplně ze všeho, přes den naštěstí nezvracím ;) To musel být pěkný záhul, mít takhle malé dítko a k tomu dvojčátka :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
9.11.18 23:27

Holky, moc vam zavidim ty briska a ty pocity, horsi je pak konec tehotenstvi, to uz clovek sotva leze, ale nebudu vas strasit, jen si kupte opravdu velke obleceni. Me ke konci nebylo uz ani tehotenske :mrgreen: Mela jsem 120 cm pres bricho a to normalne vazim 60 kg. Prislo mi, ze bricho rostlo uz den po vynechani menstruace. Ted tu mam starsiho 3,5 roku a holkam je skoro 8,5 mesice. Jednovajecny dvojcata jsem dotahla do 36+4 tt. Pres vsechny pocatecni obavy musim rict, ze je to super. Drzim vam vsem palce! At i vy je drzite co nejdele u sebe. Hlavne co nejvic odpocivejte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
10.11.18 00:11

Holky a od kolikateho tydne to doktor dokaze poznat, ze jsou tam dva mrnousove? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
10.11.18 06:17

@Nugetkka náročné je to pořád :D ale stojí to za to :srdce: Těhotenství a dvojčaty je prostě jiné určitě hodně odpočívejte a malá rada zjistěte si co všechno proplácí vaše zdravotní pojišťovna během těhotenství a po porodu. Těhotenské vitamíny se určitě taky hodí přeci jen ti dva Drobečci si z vás vezmou co bude potřeba. Všem přeji klidné a pohodové těhotenství, miminka ať krásně rostou a když se vám nebude něco zdát nebojte se jet k doktorovi. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
10.11.18 10:46
@Terens píše:
Holky a od kolikateho tydne to doktor dokaze poznat, ze jsou tam dva mrnousove? :srdce:

Já byla u doktora na 6 tt a videl jedno ( asi se nejak prekryvali ) a na 7tt uz tam byli 2. Fakt nechapu jak se ten druhy cervicek mohl schovat. Ukážu rozdíl, ale myslim si ze to lze poznat docela brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
10.11.18 23:43

Ahoj, ráda se k vám přidám :) Mě v 8. týdnu na první kontrole doktorka řekla, že je dítě jen jedno. V 11. týdnu jsem k ní šla znovu a tím, že mi je opravdu špatně a jestli nemůžu zůstat chvíli na nemocenské a při kontrole mi říká „aha, no, už vím proč vám je 2× tak zle, vy totiž ty děti máte dvě“ :lol: No a od té doby mi bylo hůř a hůř, zhubla jsem tři kila, atd. Musím přiznat, že jsem vůbec nečekala, že to těhotenství může být tak drsné… Ale zde hůř, tak si nebudu stěžovat :lol: Mimochodem, chodíte do práce? Já byla teď (v 17 týdnu) poslední 3 týdny doma a v pondělí jdu zpět, ale moc nevím jak to zvládnu, protože v noci nemůžu spát, tak to pak dospávám přes den a 3h mimo postel / sedačku mi přijde dost vyčerpávající…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
11.11.18 17:03

Ráda se přidám

Ahoj holky také se přidám ;) jsem ve 21tt a čekám dvouvaječná dvojčátka :srdce: :srdce: na poslední kontrole mi doktorka oznámila že tam vidí kluka a holku tak jsem šťastná, snad se nic nezmění… Za 3 dny jdu na druhý screening tak snad nám tam to pohlaví potvrdí. Co vám? Už vám měnili pohlaví v průběhu? Jinak už začínám být pořádná koule, bolí mi často záda a večer můžu jen ležet jak mi tvrdne břicho :mrgreen: Je tu někdo kdo čeká dvojčátka v březnu? Nebo není tu někdo z plzeňského či domažlického kraje? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
11.11.18 17:06

@Thea42 ahoj no já si práci už neumím představit musím občas poležet jsem 21tt. Na nemocenske jsem cca 2 měsíce. Zle mi zatím nebylo ale mám celkem těžkou práci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
11.11.18 17:09

@Terens u mě to poznala hned kolem 6tt. Na druhé kontrole si to jen potvrdila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.11.18 22:28

@Ilike27 já mám sice termín na zacatku cervna, ale z plzenskeho kraje jsem :D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
12.11.18 07:17

@PavlínaK33 tak super ;) byl to pro tebe taky takový šok? Že jsou tam dvě fazolky? :mrgreen: mně to trvalo tak 3 týdny než jsem se vzpamatovala :mrgreen: a už si přemýšlela kde budeš rodit? Já se pořád nemůžu rozhodnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.18 09:35

@Ilike27 Ja sla od doktora s brekem, ale ne nastvana nebo smutna, ale sokovana..porad sem si rikala, zda sem videla spravne, zda se nespletl a popravde jsem si to jeste v hlave uplne nesrovnala :D ale zvladli to jiny, zvladneme to taky :) a ty jsi presne odkud?:) Ja porad premyslim nad Mulačovkou a Hořovicemi, pro FN moc nejsem :-/ a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
12.11.18 13:35

@PavlínaK33 no já to měla celkem vtipné :mrgreen: zkusili jsme se snažit a hned na poprvé to vyšlo a můj přítel mi povídá, když jsme ještě nic nevěděli. No zlato, vím že se nám to povedlo na poprvé… Ještě by to mohli být dvojčata ať to máme z krku :mrgreen: já si ťukala na čelo že se zbláznil… No a co se nestalo?! Vůbec je nemáme ani v rodině takže šok. Přítel si to pak slíznul :mrgreen: já jsem z Holýšova a přemýšlím nad Stodem nebo Plzní… No uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
15.11.18 20:32

Ahoj holky, já už jsem ve 27. týdnu, a budeme mít jednovaječná dvojčata chlapečky. To že to budou dvojčata vím od první kontroly v 7. týdnu a že to budou kluci v 16. týdne. No a začínám být nervózní z toho co bude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí