Dvojčata 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
111
29.11.18 08:32

Těhotenský pás

Já jsem 23tt a pás jsem si teď pořídila a než mi přišel tak jsem chodila na tejpy. Záda mi bolela a to mám 173cm a nahoře tak 6kilo ale už dřív mě záda trápila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
29.11.18 13:56

@Hanullak Dám vědět, ale budu ho mít až za týden. Jdu příští pátek na další kontrolu, tak si chci nechat poradit a případně vzít předpis. Ještě týden mám nemocenskou, tak v leže do té doby přežiju. Pak jsem ale na sebe zvědavá, jak budu chodit do práce… :think:

Jinak s tím odpočinkem máš asi pravdu, spím teď každou noc 12 - 13h… I když manžel mi včera řekl „A jsi si jistá, že to je těhotenstvím? Víš, že jsi byla schopná tak dlouho spát už předtím.“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1368
29.11.18 17:42

@Thea42 Já jsem byla taky vždycky velký spáč ale určitě né tolik, co teď. Chodím spát mezi 20-21h a vstávám mezi 6-7h :palec:
Dnes začínám 15tt a když dlouho stojím a něco dělám, tak se záda taky pěkně ozývají. Už jsem si musela pořídit větší zimní bundu, koupila jsem v nadměrných velikostech, zatím mi je hodně velká ale myslím, že to brzo doženu. Přibrala jsem 2,5kg a všichni si myslím, že jsem na konci 5.měsíce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
1.12.18 11:24

Já sem si taky musela koupit bundu i kalhoty protože mi nic nebylo :lol: a to sem nic nepřibrala na začátku těhotenství a nic mi nebylo a teď je to úplně v koncích :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
1.12.18 16:24

Holky, kdy Vás přešly nevolnosti? Přestala jsem být teď unavená a veskere pocitove priznaky tehotenství odezněly. Jen prsa mi zustaly citlive. Zítra začínám 8.tt . Hodně jsem se dva dny zpátky vystresovala v práci kvuli managerovi tak se bojim aby bylo vse v poradku :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1368
1.12.18 16:56

@klara1410 To můžeme mít každá jinak ;) Pokud se ti ale zdá, že je něco v nepořádku, pár dní bych počkala a případně zašla bych radši k lékaři. Já kolikrát plaším kvůli kde čemu a tak si taky říkám, že pár dní počkám a nakonec je vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
1.12.18 20:14

Já sem se jednou v práci tak vystresovala že mě celý víkend bolelo bříško a tak jsem šla marodit (12tt) a do teď jsem na neschopence (29tt) ;) . Nevíte kdy se v tomhle případě nastupuje na mateřskou? (vím že budu rodit předčasně) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
1.12.18 20:30

@nikiinka Nastupuje se normálně podle termínu porodu (40. týdnů), 6. - 8. týdnů před termínem porodu, bez ohledu, jestli se rodí předčasně nebo ne. Takto mi to alespoň říkala sestra, mi to teda vychází na příští víkend 34. týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
1.12.18 20:32

@nikiinka Taky jsem se právě úplně třásla a nakonec me donutil manager jít na neschopenku. Takže v utery jdu k lekari na kontrolu a snad bude vsechno v pořádku, trochu se po tom incidentu bojím. Ale už budu doma. I věci jsem si musela vyklidit at tam pry neprekazi… Přitom ještě neschopenku nemám. Pokud budeš rodit předčašně tak si myslím že na mateřskou pujdes az po narození dětí. Na materskou se muze nastoupit 8tydnu před porodem nejdříve a nejpozději 6 týdnů před porodem. Ale třeba se tady najde někdo kdo bude vědět více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
2.12.18 23:58

Váha a přibírání

K té váze, můžu se ještě zeptat jak rychle přibíráte, kolik tak průměrně za týden a ve kterém jste týdnu? Já si furt říkala, že nepřibírám dost a teď se mi to zase zdá nějaké moc rychlé… V 17-20 týdnu jsem přibrala 5,5kg. To je skoro 2kg týdně 8o Navíc mi břicho roste dost rychle. Cítím pnutí na všechny strany v jakékoliv poloze, už i v leže. Máte to tak taky? Doufám, že se to brzo zpomalí, jsem teprve v půlce a už teď mi břicho roste i do boku… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1368
3.12.18 07:39

@Thea42 Ahoj. Já jsem 15tt a přibrala jsem 3kg. Přijde mi to moc, bříško už mám jako v 6měsíci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
3.12.18 07:53

Jsem v 27tt a mam 13kg nahore. Pres pupek 117cm :D Je to hrozne ruzne-mela jsem tyden,kdy jsem pribrala 0.5kg,jindy klidne 2kg..Kazda to ma jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
3.12.18 08:04

Do 15tt -1kg od 16tt asi 1kg za týden +-. Ve 27tt měly miminka obě přes 1kg :dance: z toho mám ohromnou radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
3.12.18 14:28

Asi je na čase pořídit si váhu… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
4.12.18 08:50

Kreslo na kojeni

Holky,pro ty,ktere uz pripravujete pokojcek pro miminka-kde,resp. na cem budete kojit? Mate nejake kreslo? Nebo budete prechazet do obyvaku na gauc,nebo jak? :-) my mame velikou loznici,kde budou mit mimca svoje postylky a predstavovala bych si koupit kreslo,na kterem bych je kojila,abych v noci nechodila se 2 mrnousama nekam jinam,ale stale jsem zadne takove kreslo nenasla..jak vy to planujete??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí