Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Ilike27 Ahoj. To mě moc mrzí
říkali ti, jestli je jistý, že tam zůstaneš přes Vánoce? Je to na prd ale co naděláš, důležitější je, aby bylo vše v pořádku.
Jinak já jsem 17tt, dnes jsem byla na kontrole, výsledky krve budou až v lednu a dle utz vše v pořádku.
@Ilike27 to je mi líto,ale snad že ještě pustí domu? A jaký máš problémy?
@Nugetkka tak snad ti i ta krev vyjde v pořádku
Skvělé zprávy!
Já byla ve čtvrtek na screeningu,tak to vypadalo taky dobře dle utz,ale na krev volám ve čtvrtek a komplet výsledky,protože to posílali na genetiku na konzultaci,tak ufuf.
Byla jsem na normální kontrole a tam mi zjistila že se mi zkracuje čípek a je tam riziko porodu. Takže ležím v nemocnici a zatím nic jiného nevím žádné extra léky nenasadili takže mi štve že musím ležet zde no… Tak doufám že se to nějak uklidní a dostanu se ještě domů…
@Ilike27
To je mi moc líto
Držím palečky ať vše dobře dopadne. A ať ti nedočkaví uličníci ještě chvilku počkají !! ![]()
@Ilike27 Jsi pod kontrolou lékařů, tak to bude určitě v pořádku
držím palce.
Dievcata… 12.12.mi brali stery na poradni a vsetky boli negativne. Nemala som ziadne problemy cele tehotenstvo s tymto zatial. Od 17.12.ma trochu zacalo svrbiet a pichat…mohlo sa mi nieco rozbehnut za taku kratku dobu ???
samozrejme idem dnes k dr.,ale az o 16 budem mat auto. Tak nad tym premyslam dovtedy :/ zaroven mi ale zacalo toho 17.12.tvrdnut brucho uplne extremne,neprestava to ani v lahu,plus citim v posve taky tlak,bojim sa,aby to nebolo nieco horsie
ved viete,ta moja nocna mora=skracujuci sa krcok (uz som lezala chvilu v nemocnici). Boze uz nech je 17 hodin a som aj naspet doma s dobrymi spravami :/
@Ilike27 Piš nám co a jak, myslíme na Tebe ![]()
@babikadaska Snad to nebude nic vážného, uvidíš co ti řekne lékař, v kolikátem týdnu jsi?
No jsem 26tt a zkracuje se mi čípek.. Hospitalizovali mě a udělali výtěry. Dnes po druhém dnu mi znovu měřili čípek a není to prej dobré. Takže prckům píchli kortikoidy mně dali antibiotika a jsme stále ležáci. Tak šťastné a veselé. Snad se umoudří a nebudou nikam pospíchat.
@Ilike27 Drzim moc palce, at se ti miminka nikam nezenou a pockaji do noveho roku ![]()
@babikadaska Jak jsi dopadla? To neni moc dobre, cos psala… myslim na Tebe ![]()
@Ilike27 Ahoj, vítej v mém světě!! Já byla v pátek na běžné kontrole a taky mi řekli, že se mi zkracuje čípek, takže hospotalizace a po dalších testech mi řekli, že mám slabé kontrakce. Takže z oddělení rizikového těhotenství mě hned přesídlili normálně do porodnice vedle porodního sálu, dali mi x kapaček (antibiotika, penicilin, něco na zklidnění dělohy a kortokoidy) a modlili jsme se, aby mi nepraskla voda. Včera mě po 5 dnech propustili.Takže úplně chápu, čím sis prošla a holkám doporučuju jen ležet a šetřit se. Jo a preventivně se vůbec nebránit hořčíku, který uvolňuje svaly a netvrdne břicho. V pátek jsem byla 28+5 a mrňousové kolem 1300g, takže ťuk ťuk, ale pro tentokrát zažehnáno ![]()
Jak ty si dopadla?? Už jsi doma??
@suzka1 bohužel dnes mám dostat druhou injekci kortikoidů. Pořád beru antibiotika kvůli nějaké bakterii z výtěrů. Prej ta bakterie způsobuje to zkracování. Takže jen ležíme a čekáme. Jinak hořčík taky doporučuji. Já jsem tu čtvrtý den no. Tak uvidíme. Jinak jsem ráda že se vám podařilo prcky přemluvit.