Dvojčata 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33
4.1.19 17:23

@Sagema jj všechno v pořádku jen teď už je to náročnější a do toho začíná ,,áčko,, trochu zlobit s množstvím vody a prutoky takže v pondělí už půjdou ven :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
4.1.19 17:29

@Sagema já měla 3.IVF,ale jedno dítko už mám z předchozího vztahu,bude mu teď v lednu 10. A mně je 36.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
4.1.19 18:08

@MamaMiska
jé, tak Ty už to máš za pár :) Tak držím palce, ať to jde hladce a dětiček si budeš moct co nejdřív užívat :) A hlavně ať Tě nechají v noci vyspat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
4.1.19 18:12

@sonci82
tak to budeš mít doma pěkné nadělení :) Ale zase i pořádného pomocníka! Těší se?
Mně bude za pár dní 41. I proto jsem ráda, že se chytla obě, protože jsem vždycky chtěla 2 děti, ale ten čas už je trochu proti mně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
4.1.19 18:52

@Sagema děkuji. No s tím spánkem si nedělám naděje. Vzpomínám jaké to bylo peklo se synem a to byl jen jeden 😅 . No teď už je to opravdu nekonečné to čekání na pondělí :zed: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.1.19 20:02

@Sagema @sonci82 ja som tiez po IVF (reprofit brno). Dnes mi zacal 27 tt. Mam 33 rokov a je to moje prve tehotenstvo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
7.1.19 11:22

Dvojvajky

Ahoj, jsem tu nova, i kdyz mama dcery jsem uz 12 let. Je mi 36 a cekam prirozene pocata dvojcatka. Jsem 14+2, aktualne lezim uz podruhe doma s hematomem a patram po i formacich, radach, o kocarcich, postylkach, porodu, no proste o vsem. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
7.1.19 11:49

Ahoj, tak se taky přidávám. Momentálně 25+1 jednovaječné dvojčátka přirozeně, první děti a věk 42 :roll: Na poslední kontrole máme cca 760 a 790 g, v 16 tt v Podolí na vyšetření kvůli trans syndromu - nepotvrzen (zatím).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
7.1.19 12:32

Ahoj @Maty3010, tak to jsi uz alespon dal nez ja :D. Absolvovala jsi kvuli veku nebo z jineho duvodu amnio? Ja sice budu rodit v Motole jako pred 12ti lety, ale na amnio me dr objednala do Gennetu na 25/1. Neskutecne urputne jsem zvracela prvni 3m, takze jsem nebyla schopna jit na 1.screen, pak uz mi termin nedali a ted me tim padem rovnou posila na amnio. V prvnim tehu jsem byla mladice a nebylo to treba, ale nyni pry radeji ano. Ma tady nekdo s amnio dvojcatek zkusenosti? A taky tak rychle rostete na pupendu? Jsem mala a drobna a merunu mam uz jak s dcerou nekde v 6.m 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
7.1.19 13:38

Ahoj holky :)
Mně utz ve 13tt dělal muj gyndar a posílal to pak s krví na konzultaci na genetiku. A volal mi před Vánoci výsledek a že si myslí,že to je ok,ale že oni u jedné hodnoty napsali nemoc jako hraniční,ale že on si myslí,že to je kvůli dvojčatum. No ve středu jedu přímo na Genetiku,tak jsem zvedava,co se tam dozvim. Sestřička do telefonu mi říkala ať si i projdeme nemoci v rodině atd,ale my už tenkrát na genetice byli kvůli IVF,tak co bude. Jestli mi třeba udělá utz? Jo a ještě mi dr.rikal,že možná jim bude stačit udělat utz a nemusela by snad být amnio nutná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
7.1.19 13:40

Tak já takto minulý tyden…dneska jsem 16+0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
7.1.19 13:41

@Sissi1112 chudáku,takhle špatně? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
7.1.19 14:05

@sonci82, tak treba na ni ani nebudes muset! :) Urcite je to nejlepsi nechat na jejich uvazeni, ale i tak by se mi na tu amnio nechtelo… Nam navic druhe mimco zjistili az pozdeji, nejdrive potvrdili jedno, pak se objevila druha dutina, ale dr mi rikala; ze to nevidi, ze ceka, ze vymizi jako mizejici dvojce, no a ve 12t potvrzeny obe mrskajici se uvnitr :lol: Byl to sok, ne ze ne :) Uvidim, jak na te genetice, je to konzultace, ale s tim, ze me eventuelne pichnou rovnou. A bohuzel ano, v prvnim mono tehu jsem ani nevedela, ze cekam, vse uplne lazo plazo, az tedy pak na trochu predcasny porod, ale ted… zaludek ty 1. 3m jak ma toboganu, prsa snad nejsou ani moje, ale nekdo mi je pres noc prisil a bruch taky tak :lol: Ale ted uz nevolno jen obcas vecer, ale minimalne, tak se doziram :mrgreen: Jen me trapi to spineni a uz druhy hematom. Zase utrac, detralex, magnesko, kanavit, totalni lezeni, hrabe mi. Musim vydrzet do dalsi kontroly 14/1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
7.1.19 14:29

Pro Sissi1112 :) Ne ne, na amnio jsem nebyla, v 11 tt jsem si nechala udělat TRISOMY test - vyšel ok. Ale předtím 16 tt mi vyrostlo víc břicho, tak mě mudr poslala do Podolí (A normal plodové vody, B nad limit).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
7.1.19 15:34

Zdravím nově příchozí :mavam: já čekám přirozeně dvojčátka, budou naše první, právě dokončený 20tt, takže půlka za náma :dance: Obě miminka jsou v pořádku, u krevních testů vždy přijde výsledek s tím, že u dvojčátek neleze nejdnoznačně určit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí