Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Nugetkka tak to ráda slyším a dál bude určo vše v pořádku
my už kočárek máme, a už máš představu jaký?
@Ilike27 Máme vyhlídnutý už použitý, DorJan Danny Sport Twin v černo-bílé barvě a pak už pomalu začnu s nakupováním dalších věcí. Máš již připravené vše, nebo budeš ještě dokupovat? Hrozně to utíká.
@Nugetkka já to měla celkem brzy vše připravené ale teď jsem za to ráda že to nemusím řešit tu. Chybí už jen maličkosti jako monitory, odsávačka a pak dýl nosítka jinak mám snad vše
jo utíká to i tady což je divné… Za chvíli se bude těšit z prcků ![]()
Holky,jaký byste měly názor na kočárek Valco Snap Duo a do něj dát vložne tašky? Koukala jsem,že už někdo to tak měl,třeba i měli děti pár měsíců od sebe,tak dokoupili jednu tašku a bylo. Zvlast,když děti budou jarní a měl by jít do úplného lehu.
Ahoj, doufám, že se všem dobře daří a všechno probíhá tak jak by v rámci dvojčat mělo. My jdeme kouknout na kočárek dnes, ale jsme limitováni kufrem v autě, tak se uvidí, který se tam vejde. Nebude to žádná sranda, no ![]()
@Maty3010 tak dej vědět
Máte malý nebo máte otvíráni jakože bez okna?
Máme malý..nemáme klasickou krabičku, takže nám tam hapruje výška..
@Ilike27 To je dobře, že už vše máš. Já teprve začínám ale chci mít taky co nejdřív připraveno, teď o víkendu kočárek a pak budeme objednávat přebalovací komodu. Teď bych řekla, že mi začíná večer tvrdnout bříško, vždycky cítím takový tlak na jedné straně bříška, jako, kdyby se mi tam udělala boule a za chvilku byla pryč… nevím jak to jinak nazvat ![]()
@Nugetkka to já mám večer taky asi se protahujou a vždy vystrčí asi zadek či tak a pak se zase překoulí jinak… A magnezko bereš? ![]()
@sonci82 Ahoj, tak máme vyzkoušeno, že se nám tam vejde..bumbleride
tak spadl kámen ze srdce. Ještě chceme vyzkoušet TFK. Easy víme, že se nevejde
Hezký den všem a bez komplikací a s dobrou náladou..
@Ilike27 Magnezko beru už od začátku, nejdřív 1× za den, teď už 2×.
Byli jsme se s Lukym podívat tady ve dvou prodejnách s kočárkama…mazec jako. Jedna prodejna,menší,rodinná,paní dvě,strašně ochotné,jen zrovna žádný dvoj neměli na prodejně,že čekají na novou kolekci. Ale popovídali jsme s nima,fakt super. Pak ta druhá,větší prodejna - vystavené měli 2 jakože s hlubokýma korbama(Dorjan a TFK),pak Coleto Enzo,ale to je rovnou sporťák a dají se tam dát vložne tašky a korbičky nemusí být a autosedačky na to samo nejdou,ale to by asi nevadilo. A pak měli dva kočárky za sebou,ale to se mi vůbec nelíbilo. Ten TFK byl fakt super…no máme o čem přemýšlet. Akorát v té velké prodejně asi holky to berou jako práci a prostě se na něco zeptáte a ona řekne,no to by ASI šlo. No a jestli budem mít dotaz,tak přijďte k pultu. No nezájem jako. Dorjan taky byl pěkný,ten se líbí manželovi a mně tak nějak taky,no a ten nám doporučovala i v té menší prodejně. Jako máme času dost,ale člověk si aspoň udělá obrázek. Ještě tu jsou 2 menší prodejny,tak se tam taky někdy zastavím.
A v té velké prodejně říkám o Easy Walker - hm,to tu ale nemáme,ale dá se objednat a víc nic.
Tamty dvě ženské ty prostě vytahovaly katalogy, letáky,fakt super. A ta jedna dvojčata má taky,osmiletá,tak aspoň mluví ze zkušeností.