Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, tak se k vám přidávám
. Jsem dnes 10+2 a čekáme nejspíš jednovaječná dvojčátka (Dr.si nebyla jistá jestli to jsou jedno či dvouvaječné
). Na screening jdu az 5.2.
. To bude ještě dlouhá doba
. Chtěla jsem se zeptat kdy vám začalo růst bříško? Mě přijde, že už se mi vyvaluje ![]()
@Niky9191 Ahoj, kalhoty mi začaly být nepříjemné po pár týdnech a jinak jsem dělala první fotku asi ve 12.tydnu.Pritel jezdí domů co pět dní a vždycky kouká, že jsem zase kulatější. Teď jsem ve 14.tydnu začala jsem nosit těhu oblečení, hlavně teda džíny a legíny. Třicka ještě chvíli vydrží
.
@Niky9191 ahojky, ja jsem v 18.týdnu a už teda nosím těhu kalhoty. Ale já měla i dvoje jen na gumu v pase, tak ty můžu nosit ještě teď, ale klasické s páskem už nee ![]()
@klara1410 jo ten můj kazdy den rika, ze se mi fakt uz jako zvetsuje a ted uz to neschovam ![]()
Tricka jsem si ted koupila v Lidlu, měli sadu po 2 a jsou super
Na brisko dobry, ale prsa do nich mozna pak nenarvu ![]()
@klara1410 Děkuju
. Tak si to jen nenamlouvam
. Já jsem měla trošku bříško vždycky, ale teď mi už právě přijde, že už je takové plnější
. Těhu kalhoty jsem si už taky pořídila a brzy na ně asi dojde ![]()
Ahojky,vsem gratuluji k dvojcatkam. Ja jsem dnes zazila sok na kontrole,jelikoz v deloze byly videt 2 vacky,vypada to na mo-mo. Ale je jeste brzo,jsem teprve 6+5. Uz jednou jsem cekala dvojcatka,mo-bi,ale bohuzel jsem je ve 21.tydnu potratila. Mam strach,jak dopadne tohle tehotenstvi. Doma mam 3,5 letou dceru a pred 2 lety jsem 2× potratila do 8.tydne. A aby toho nebylo malo,u dcery ve skolce se vyskytly nestovice a ani jedna z nas je jeste nemela. Takze ted cekam na vysledky,zda mam protilatky
@Niky9191 Ahoj, tak já osobně v 16 tt
Ale je fakt, že v tu dobu mi bříško rychle narostlo - více plodové vody. Ale od té doby se zvětšuje tak hezky pomalinku ![]()
Zdravím všechny, dnes kontrola (27 tt) a zatím se dětem daří, jsou napřed a mají něco málo přes 1 kg každý. A s přírůstkem mé váhy dobrý, tak 6,5 kg. Hezký podvečer všem
![]()
Ahoj všechny:-) Teď tak přemýšlíme jakou koupit tašku na dvojkočár. Jednu velkou nebo dvě malé nebo jak? Máte nějaké tipy? Díky ![]()
@Maty3010 Ahoj, já už mám kočárek doma a tašku budu taky řešit, tak co je součástí kočárku je hodně malá, kupovat budu jednu velkou ![]()
@Maty3010 @Nugetkka
mně se líbila jedna taška,co měli přímo v obchodě,kde jsme kupovali kočárek,nějaká nemecka,ale dvojka mi přišla dost…mně stejně přijde,že ty tašky na dvojceci kočárky nevím jak tam dám…uvidíme,každopádně jsem googlila a našla si jednu,co se mi líbila,tak jsem objednala,tak jsem zvědavá až přijde
A buď ji budu mít nějak na kočárku nebo přes rameno. Každopádně se uvidí až pak
![]()
@sonci82 Taky mrknu na internet
My teď budeme řešit přebalovací komodu, máte nějaké tipy?
@Nugetkka my nebudem
Máme 2 skříňky nad sebou v obýváku,ve kterých de facto nic není,tak tam budou věci pro prcky. A chci mít v ložnici dvě postýlky za sebou,v jedné zatím budou děti spolu,na té druhé bude prebalovak,s tou tvrdou podložkou a v postýlce budu mít vždy věci,co budou třeba…pár látkových plen,jednorazovky,třeba pár oblečku a tak. Pak asi budu prebalovat na posteli
uvidím jak to bude pak ![]()
@sonci82 Já oblečky nebudu kde mít, tak bych právě chtěla co největší komodu a jak vyřešíme tu, tak budeme kupovat postýlky, ty bych ráda se stahovacím bokem ![]()
Ahoj holky

nechtěla byste některá FEMIBION 1 bez jódu? Zbylo mě tu balení na měsíc (30tablet) já už ho nevyužiji a pak jsem ještě dostala vzorky MAMAVIT cca na 10dní ráda daruji
Jinak já jsem 12+3tt čekáme jednovaječná dvojčátka a v pondělí nás čeká screening tak mám z toho trošku bobky
Jsem anonymně kvůli tomu, že rodina neví, že jsem těhotná