Dvojčata 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
17.1.19 11:00

Ahoj holky :)
nechtěla byste některá FEMIBION 1 bez jódu? Zbylo mě tu balení na měsíc (30tablet) já už ho nevyužiji a pak jsem ještě dostala vzorky MAMAVIT cca na 10dní ráda daruji :)

Jinak já jsem 12+3tt čekáme jednovaječná dvojčátka a v pondělí nás čeká screening tak mám z toho trošku bobky :) Jsem anonymně kvůli tomu, že rodina neví, že jsem těhotná :)

• Citovat
  • Upravit
165
18.1.19 11:54

Ahoj holky, tak se k vám přidávám :) . Jsem dnes 10+2 a čekáme nejspíš jednovaječná dvojčátka (Dr.si nebyla jistá jestli to jsou jedno či dvouvaječné ;) ). Na screening jdu az 5.2. :( . To bude ještě dlouhá doba :D . Chtěla jsem se zeptat kdy vám začalo růst bříško? Mě přijde, že už se mi vyvaluje :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
18.1.19 12:54

@Niky9191 Ahoj, kalhoty mi začaly být nepříjemné po pár týdnech a jinak jsem dělala první fotku asi ve 12.tydnu.Pritel jezdí domů co pět dní a vždycky kouká, že jsem zase kulatější. Teď jsem ve 14.tydnu začala jsem nosit těhu oblečení, hlavně teda džíny a legíny. Třicka ještě chvíli vydrží :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
18.1.19 13:21

@Niky9191 ahojky, ja jsem v 18.týdnu a už teda nosím těhu kalhoty. Ale já měla i dvoje jen na gumu v pase, tak ty můžu nosit ještě teď, ale klasické s páskem už nee :D
@klara1410 jo ten můj kazdy den rika, ze se mi fakt uz jako zvetsuje a ted uz to neschovam :D
Tricka jsem si ted koupila v Lidlu, měli sadu po 2 a jsou super :) Na brisko dobry, ale prsa do nich mozna pak nenarvu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
18.1.19 14:11

@klara1410 Děkuju ;) . Tak si to jen nenamlouvam :D . Já jsem měla trošku bříško vždycky, ale teď mi už právě přijde, že už je takové plnější ;) . Těhu kalhoty jsem si už taky pořídila a brzy na ně asi dojde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3163
18.1.19 16:02

Ahojky,vsem gratuluji k dvojcatkam. Ja jsem dnes zazila sok na kontrole,jelikoz v deloze byly videt 2 vacky,vypada to na mo-mo. Ale je jeste brzo,jsem teprve 6+5. Uz jednou jsem cekala dvojcatka,mo-bi,ale bohuzel jsem je ve 21.tydnu potratila. Mam strach,jak dopadne tohle tehotenstvi. Doma mam 3,5 letou dceru a pred 2 lety jsem 2× potratila do 8.tydne. A aby toho nebylo malo,u dcery ve skolce se vyskytly nestovice a ani jedna z nas je jeste nemela. Takze ted cekam na vysledky,zda mam protilatky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
18.1.19 17:54

@Niky9191 Ahoj, tak já osobně v 16 tt :) Ale je fakt, že v tu dobu mi bříško rychle narostlo - více plodové vody. Ale od té doby se zvětšuje tak hezky pomalinku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
18.1.19 17:57

Zdravím všechny, dnes kontrola (27 tt) a zatím se dětem daří, jsou napřed a mají něco málo přes 1 kg každý. A s přírůstkem mé váhy dobrý, tak 6,5 kg. Hezký podvečer všem :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
21.1.19 09:17

Ahoj všechny:-) Teď tak přemýšlíme jakou koupit tašku na dvojkočár. Jednu velkou nebo dvě malé nebo jak? Máte nějaké tipy? Díky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
21.1.19 12:29

@Maty3010 Ahoj, já už mám kočárek doma a tašku budu taky řešit, tak co je součástí kočárku je hodně malá, kupovat budu jednu velkou :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
21.1.19 12:39

@Maty3010 @Nugetkka
mně se líbila jedna taška,co měli přímo v obchodě,kde jsme kupovali kočárek,nějaká nemecka,ale dvojka mi přišla dost…mně stejně přijde,že ty tašky na dvojceci kočárky nevím jak tam dám…uvidíme,každopádně jsem googlila a našla si jednu,co se mi líbila,tak jsem objednala,tak jsem zvědavá až přijde :) A buď ji budu mít nějak na kočárku nebo přes rameno. Každopádně se uvidí až pak :oops: :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
21.1.19 12:42

@sonci82 Taky mrknu na internet ;) My teď budeme řešit přebalovací komodu, máte nějaké tipy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
21.1.19 12:54

@Nugetkka my nebudem :) Máme 2 skříňky nad sebou v obýváku,ve kterých de facto nic není,tak tam budou věci pro prcky. A chci mít v ložnici dvě postýlky za sebou,v jedné zatím budou děti spolu,na té druhé bude prebalovak,s tou tvrdou podložkou a v postýlce budu mít vždy věci,co budou třeba…pár látkových plen,jednorazovky,třeba pár oblečku a tak. Pak asi budu prebalovat na posteli :) uvidím jak to bude pak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
21.1.19 12:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
21.1.19 12:56

@sonci82 Já oblečky nebudu kde mít, tak bych právě chtěla co největší komodu a jak vyřešíme tu, tak budeme kupovat postýlky, ty bych ráda se stahovacím bokem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí