Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Sissi1112 ahoj, tak zkušenost s Gennet vůbec nemám a vzhledem k tomu, že je to v Praze tak ani žádné informace od kámošek a spol. Snad další návštěva bude lepší ![]()
@Sissi1112 to me mrzi Tva zkusenost. Ja jsem teda byla v Gennetu 4× a vzdy v poradku. Od sestrickem,po lekare. Jednou jsem teda byla u nejakehi decenta,ktery byl skoupy na slovo, nebylo to tsk strasne. Ted tsm pujdu znovu na prvotrimestralni screening,tak doufam,ze nebudu zklamana.
Ahoj holky
jak se Vám daří? Já jsem právě zjistila, že mi na bříšku začíná praskat kůže a to mažu olejíčkem každý den od začátku těhotenství
je taky pravda, že mám nahoře už 10kg, což mě taky trochu děsí
jsem nyní 23tt.
@Sissi1112 ty brdo,to je zkušenost
Kéž bys tam už nemusela,co…ale oni se o cizince a lidi s obálkama hned starají jinak,všude… ![]()
@Nugetkka
ahojky, já zítra začínám 20.tyden,to to utíká
Nahoře nám 4 kg a břicho zatím nepraská. Se synem jsem strie taky neměla a tak snad nebudou ani teď. Navíc jsem byla před tehu krapet vyžrana,tak mám kůži pružnější
![]()
Já budu zítra 28tt a břicho mám podle mého okolí menší než když jsem čekala syna. Tehdy jsem přibrala 22kg a teď mám 8,5 ![]()
@Sissi1112 Ahoj, mrzí mě, co jsi musela prožít a jakou máš teď negativní zkušenost. Pokud mohu poradit, zkus se dostat do Profemy v Praze k MUDr. Frisové. Co ta už zachránila holek od amnia a dokázala rozklíčovat i nejisté výsledky třeba z Gennetu. Když si projdeš její reference, vše se dočteš. Má výbornou pověst, jen je prý také taková odměřená, ale na druhou stranu opravdu profík na tuto problematiku.
Přeji ti hodně štěstí, ať jsou miminka v pořádku! Mně teď umřel tatínek, tak doufáme, že se nám podaří druhé miminko, aby do rodiny přibyla nová dušička ![]()
@Nugetkka ja jsem 32tt mam 10kilo nahore a bricho total popraskane uz jsem z toho hodne nestastna
je to fakt mazec… A taky mazu a mazu
@Ilike27 píše:
@Nugetkka ja jsem 32tt mam 10kilo nahore a bricho total popraskane uz jsem z toho hodne nestastnaje to fakt mazec… A taky mazu a mazu
EUCERIN pH5 Tělový olej proti striím 125ml hojí už vzniklé strie. Osobní zkušenost, nemám ani jednu a měla jsem.
@MartinaCV vážně
ja používám ten bioil a nic tal určo vyzkouším. Děkuji za tip ![]()
@Nugetkka Nazdááár..my jedeme teď 29 tt, ve středu kontrola - tak uvidíme jak jsme na tom
Zatím to jde, teď těch 7 kg a břicho nepraská, ťuk ťuk ťuk..
@Ilike27 Taky jsem se chtěla zeptat, co ty, pořád v nemocnici a dobré?
@Sissi1112 tak to je strašný…
My byli v Gennetu v prosinci na kontrolním screeningu v 20tt, sestra na recepci nebyla sice úplně nejsrdečnější, ale doktorka byla super, všechno co zrovna vyšetřovala nám popisovala a kluky chválila. O amnio ani slovo, a to jsem ještě starší než ty…
@Niky9191 píše:
Holky v kolikátém týdnu jste zacali cítit pohyby miminek?
Asi mezi 15-16 týdnem ale každá to má jinak. U mě je to druhé těhotenství.