Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@lorelai947 ahoj..tak ultrazvuk děti ok,čípek 26mm zavřeno,tak zítra ficim domu ..no já se vzbudila s takovým tvrdnutím,že jsem se nemohla ani otočit a pak to tvrdnutí bylo v intervalech co jsem neměla a bolelo mě břicho po stranách a při přejezdu do nemocnice začalo i dole,takže jsem vyrazila asi po 1,5 hod. Jo a ještě k tomu se mi šílené brkalo a přidal se třes těla..takže varianta je to jinak než obvykle tak jsem raději jela..a jsem ráda, kapacka a tvrdnutí se hoooodne omezilo..
@Maty3010 Jsem ráda, že už je ti líp ![]()
Já normálně doktory vyledávám až když je mi opravdu zle. Nerada bych je „obtěžovala“ s nějakou banalitou, aby si pak nemysleli, že jsem nějaká hysterka… Jenže co může být banalita pro mě, nemusí být banalita pro prcky… Tak se to teď ve mě hrozně pere ![]()
Ahoj holky, prosím Vás kdy jste začali hledat pediatra pro dvojčátka? Bojím se abych něco neprošvihla nebo aby na mě na dětským nekoukali co tam dělám, že jdu brzy
Jsem zatím ve 13.tt. Předem děkuji za rady ![]()
@lorelai947 tak za mě to byl první nečekaný výjezd,takže hysterka asi nejsem..prostě je něco jinak tak ať kouknou.. ![]()
@Niky9191 po 25 TT, kdy už to je nadějné jsme si doma rekli ![]()
Tak jako bych to včera čuchala… Kolem 15hod praskla voda. Kolem 20:10 se narodili Eliška 1960g a Davídek 1340g…krom pár kil jim nic nechybí
![]()
@Niky9191 taky jsem hledala až po 25tt. Ale jen jsem si tam zavolala - zapsali si moje jméno, informaci že čekám dvojčata a kdy mám předpokládaný termín porodu. Pak mi řekli, že mám zavolat až budu doma z porodnice a že se pak domluvíme co a jak dál. Takže nikam jsem osobně nemusela… ![]()
@Ilike27 No pááááni, tak tedy obrovská gratulace!!! Hlavně ať jste všichni zdraví ![]()
Takže jsi byla na začátku 33tt?
@Ilike27 gratulace veliká!! Ať jste všichni v pořádku! A šly císařem nebo přirozeně? A jak se cítíš Ty?
@lorelai947 i kdybych mela byt za hysterku,radeji bych jela do porodnice.
@Ilike27 moc gratuluji a preji Vam hlavne zdravi,plno sily a at muzete brzy domu!
@Ilike27 Hrozně moooooc gratuluju
. Ať ste všichni tři zdraví
![]()
@Ilike27 tak už jsou mezi nsmi
tak se všichni držte a ať jste brzy doma ![]()
@Sagema museli císařem.. Přirozeně musí mít každý aspoň 1,5kg…né že musí ale je to přijatelná váha na přirozený porod. Já jsem unavená ale za to to stálo ![]()