Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Niky9191 Cca od 15-16tt občas šimrání, potom asi od 22tt už opravdové kopanečky
a moje první těhotenství.
@Niky9191 já dnes 19+0 a necítím
Teda mi přijde občas takový bublinkovani v břiše,ale…? A třeba když ležím na boku,pak lehnu na záda,tak jsou cítit hrbolky a zachvilku nejsou,ale necítím,že by se tam nějak přesouvali. S prvním synem před deseti lety jsem začala cítit taky až někdy ve 20tt.
Ahoj holky, tak jsme si s pritelem rekli, ze to uz nebudeme resit, proste nekdy clovek narazi na cloveka, ktery se minul povolanim, je to vse o lidech. Ale za to dnes rano me mile prekvapil email z Apolinare. Nevedla se mi registrace k porodu, navic jsem 18t, coz je pozde, vse jiz beznadejne obsazene do srpna
Ale v patek jsem poslala email s prosbou a infem o dvojickach, proste jen slusne poprosila a rano nasla odpoved. Naprosto mi vysli vstric, vmackli nas co nejblize k terminu, stejne se ocekava, ze to bude driv, mam za sebou jiz 2 predcasne p. Proste, kdyz se chce, je vule a ochota, vse jde
Tak mi udelali velkou radost. 13/2 tam jdu poprve ![]()
Jinak @Niky9191pohyby citim tak od 14t. Ale je to me 3. tehu, navic jsem takovej malej drobek, ted uz teda s veeelkym bubnem a mlikarnama:lol: , tak mozna proto jsem je zaregistrovala uz drive. Ted v 18t regulerni otocky, hlavne vecer v klidu, po prochazce se psem, vetsi aktivite, vic pri lezeni na levem boku
Ale kazda to ma vazne jinak, takze se urcite kazda docka kopancu
![]()
Děkuju moc za odpovědi
. Já vím, že se dočkám a pak budu asi ráda když dají chvíli pokoj
. Ale je to mé první těhu a jsem nedočkavá ![]()
@Nugetkka jojo letí to šíleně
jinak je vše v pořádku akorát kluk začíná být menší jak holka ale zatím v normě. @Maty3010 včera jsem měla vyšetření tak čípek se nehnul a test na plodovku negativní. Pak přišel dr. a řekl že bych mohla domů. Tak jsem byla v šoku, den před tím jsem měla narozky a pustili mě na přítelovo narozeniny… Takže bomba. Jen musím ležet ale doma se leží líp. ![]()
Jejda, jsem se nějak zapomněla a koukám, že už se to tu pěkně rozjelo. ![]()
Vítám tedy všechny, které se k nám přidaly a gratuluji všem k miminkům ![]()
Holky mám otázku ohledně nástupu na MD. Vím, že se musí nastoupit nejpozději 6 týdnů před plánovaným termínem porodu a potřebovala bych si ověřit, jestli to máme s mojí MUDr. dobře vypočítané, abychom se nedej bože o den nesekly a pak nebyl malér. Moje gyndařka je totiž úžasná doktorka, ale s úředničinou je dost na štíru a musím ji tudíž hlídat a kontrolovat…
Takže TP mám psaný na 12.4. (pátek), znamená to, že na MD musím nastoupit nejpozději 1.3. (taky pátek) nebo už o den dřív? Je tu někdo kdo bude na MD nastupovat taky až co nejpozději?
Ahoj, taky my tedy kontrola 28+3 a dobrý. Trošku rozdíl ve váze, ale průtoky, voda atd v normálu. Oba bumbrlíci jsou napřed, snad jim to přijde k duhu, kdyby čirou náhodou chtěli na svět dřív..
@lorelai947 mám termín 21.4. - dnes jsem se MUDr. ptala, že to pořešíme až to přijde, takže já nic nepočítám a až to bude tak to bude ![]()
A všem ostatním bezproblémové dny a hlavně bez stresů a nervů ![]()
Taky se přidávám, dnes kontrola 28+2 a průtoky, voda a měchýřky v pořádku. Jedna bambulka má odhad 1098g a 235mm a ra druhá 1007g a 220mm. Čípek nad 3. Za mě dobrý. Dostali jsme i fotečku tak přikládám. ![]()
@Leňa31 a jak jsou otočené? Já byla na kontrole včera (29+4) a kluci lumpici jsou oba hlavou nahoru…
Tak snad se ještě stihnou otočit…
@Leňa31 juuu to jsem skoro stejně, já tedy mám buřtíky…cca 1490 a 1230 g
U mě fotky nebyly možné, leželi tam nějak divně ![]()
@lorelai947 píše:
@Leňa31 a jak jsou otočené? Já byla na kontrole včera (29+4) a kluci lumpici jsou oba hlavou nahoru…Tak snad se ještě stihnou otočit…
Jedna je zadkem a druhá hlavičkou. Jelikož každý večer něco vymýšlijou tak to jěště není finální verze, každopádně ono je to vlastně jedno protože půjdou stejně císařem.