Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Maty3010 tak máte rozhodnuto? A kde jste byli na kočárkach? U nás ten výběr je omezený.
Ahoj holky, nakoukla jsem Vám sem, tak hodím zkušenost s kočárkem (máme dvojčátka koncem roku 2017). Vybírala jsem mezi třemi, opravdu sháněla všude informace, zkušenosti a recenze. Dorjan - zavrhnuto hned, špatná ovladatelnost a ti co ho mají většinou mění. Zůstal nám easywalker a TFK, ten vyhrál. Prý nam dyl vydrží sporťák. A je fakt super ![]()
…jo a skvělá věc, má brzdu na madle. Představte si, že jedete z kopce a vezete i s kočárkem desítky kg. ![]()
@luciiin a nechybí vám i klasická nožní brzda, se kterou můžete kočár kdekoli zaparkovat? Nebo ji má též?
@ejmyna vůbec ne. Tady ho taky můžu kdekoliv zabrzdit. Buď si pribrzdim nebo zabrzdim, má tam takovou malou packu, kterou celou brzdu bloknu ![]()
…taky záleží, kde kocar budete používat. My jsme dost aktivní a třeba na Šumavě, v Krušných to neskutečně bodlo ![]()
@sonci82 Ahoj, dnes jdeme vyzkoušet ten TFK. Myslím, že my na výběr, skrz to auto, mít nebudeme..tak uvidíme..já bydlím v Brně, tak nějaký ten výběr tu je, ale taky žádná hitparáda…škoda, že ten „veletrh“ pro dvojčátka je na konci února..protože není jisté, že tou dobou nebudu třeba ležet v nemocnici, že jo ![]()
Ahoj, takže paráda TFK se nám tam taky vejde..takže teď zvážit všechny pro a proti a můžeme kupovat ![]()
@luciiin aha, takže ho můžete tedy zabrzdit a nechat samostatně stát? To jsem nevěděla, díky ![]()
@ejmyna jasně, rádo se stalo
jestli je možnost je omrknout, tak super, ale u nás (Plzen) byl k nahlédnutí tenkrát jen Dorjan a pro ten hrála jedině cena
…jenze než za pár měsíců kupovat jiný…
Kamarádka ma nový easywalker a ten tedy vypadá moc pěkné. Rozhodla ta brzda a to, že TFK má prý prostornejsi sportak, takže dyl vydrží…
Jo, ale jestli se něco změnilo u modelu 2018 nevím.
@luciiin to jsem rada za kladne recenze…ja jsem taky z Plzne a TFK maji prave tady v Atomu, ten jsme videli a libil se mi. No asi bude lepsi mit klasiku s korbickama
Jen premyslime, ze asi ani nebudeme kupovat adaptery na autosedacky, no uvidi se.
@Maty3010 on je nejaky veletrh??? Ty brdo
to musim nekde vygooglit
TFK u me zatim taky vede, no
@sonci82 jj, taky jsem brala korby a i adaptéry a ty jsme nevyužili ani jednou ![]()
https://www.detske-kocarky.cz/…twa-352.html
Mně se líbí tahle barva…jen tápu nad tím,jaktoze to stojí „jen“ 19tis i se dvěma korbama ![]()
Když skoro všude jinde to vyjde dráž.
Jestli třeba vyprodávali rok 2018?
No já myslím,že počkáme jak dopadne ta plodovka,jdu v úterý a pak ho možná objednáme.