Dvojčata 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
8.1.19 09:33

@suzka1 Čekáme dvojvaječná dvojčátka. Byl to šok jako blázen, ale už jsme se s tím jakš takš srovnali. Teda manžel víc, já občas ještě bojuju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
8.1.19 10:10

@ElFila za chvilku ti to ani neprijde a po nejake dobe by ti to bylo i lito, kdybys mela mit „jen“ jedno miminko :) bude to zaprah, o tom zadne pochybnosti, ale mimca nebudou mamanci a cely zivot budou mit partaka :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
8.1.19 10:23

@Ilike27 no jasně ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
8.1.19 10:37

@nikiinka :mrgreen: ja si rikala ze by to byla velka nahoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
8.1.19 12:31

@Ilike27 Jak se daří tobě? Celkem často na tebe myslím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
8.1.19 20:06

@MamaMiska ahoj, jak Ti je? Co miminka? Jak se jim daří? Všechno v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.19 13:24

Ahoj, tak nejak nevim jestli jsme 100% dvojky ale libilo by se mi to. Na kontrole 2.1. Jsme byli 6+4 a jednomu miminku uz bilo srdicko a to druhe mudr po chvili zkoumani oznacila za druhou kavitaci zatim bez patrneho plodu. Rekla mi ze je to bud hematom, mizejici dvojce nebo miminko kteremu se srdicko teprve rozboucha. Kontrolu mame az 16.1.2019. Trapi me od pocatku velke nevolnosti… A tak si vas ctu a doufam v dve bubliny… Zatim omluvte muj anonymni status 😁 😎termin porodu. Mi vychazi na polovinu srpna…

• Citovat
  • Upravit
5447
9.1.19 13:38

Ahojky :) Holky,jedu z genetiky a riziko na Down mám 1:370…dvojčata,je mi 36…zatím jsem do plodovky nesla,jen utz mi dělali. Dle utz vypadají oba úplně cajk. Tak nevím,poradíme se s manželem. Zas za krevní testy dávat 12 tis se mi moc nechce :(

Jaký jste měli rizika na Down?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
9.1.19 14:12

@sonci82 já bych řekla, že to je hodnota v pořádku. Vem si, že Ti ji zhoršuje i věk, který se do celkového skóre taky započítává. Myslím, že hranice je 1:250, kdy je Downův syndrom možné očekávat. Takže bych se určitě nebála, že by mělo být něco v nepořádku :) Tak držím moc palce, ať se daří dál!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
9.1.19 14:17

Ahoj @sonci82, tak to vypada preci dobre! :) Dej, prosim vedet, jak se s manzou rozhodnete pro to amnio. Jak jsem psala minule, na genetiku jdu 25/1, ale uz jsem si temer jista, ze si ji nenecham odebrat. Jen ty vetsi utz a vse kolem, ale riskovat to nebudu. Budu akorat bez dne 18tt, a nechci si ani predstavit, ze bych mela pripadny problem resit redukci.
Partner je zdravotnik a je ohledne amnia stejneho nazoru. Kdybychom cekali jedno, ale 2, 2× riziko komplikaci pri odberu a nakonec stejne de facto nejasny vysledek, to radeji ne.
Jinak ja i nadale domaci ultra rezim s nohama nahore, strasna nuda :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
9.1.19 14:20

Toto stoji tolik penez? A ta plodovka by nebyla lepsi? Pro jistotu? I kdyz souhlasim s @Sagema, vek tam hraje roli a treba jen zbytecne stresuje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
9.1.19 17:16

@Nugetkka jee to jsi hodná. U nás stále stejné… Ležíme a ležíme ale jsem ráda za každý den k dobru. V sobotu už budeme konečně 30tt. Vždy si určuji kam alespoň dojít tak navýšíme na ten 33tt a snad to vyjde… Je možné že když mi za týden vše dobře dopadne tak mě i pustí domů ale moc tomu nevěřím ale bylo by to super. Potřebuji zajít ještě na matriku… Uvidíme jak vyrostou, jak dopadne ten čípek, jestli se neotvíram a tak no. Jak se daří u tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
9.1.19 17:34

Holky,díky …uvidíme co zítra na to můj gyndar,jaký na to bude mít názor.

Jinak mimca mají 163 a 164g,měří jeden asi 12,5 a druhý necelých 11cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
9.1.19 19:08

@Ilike27 Jsem ráda, že se aspoň nic nezměnilo. Snad to do toho 33tt a ještě dál dotáhnete :dance: Já zítra začínám 21tt, takže máme půlku za sebou :pankac: na kontrole jsem byla v pondělí a vše v pořádku, obě mimča rostou úplně stejně, tak mám radost, na kontroly teď budu chodit každé dva týdny a o víkendu se jedeme podívat na kočárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
9.1.19 20:06

@sonci82 taky jsem to u syna měla a cele těhotenství mě furt strašíly. Syn je uplne zdraví,hyperaktivni…Podle mě tak to často straší maminky ..😓 To bude dobrý určitě 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí