Dvojčata 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1367
30.12.18 13:36

No vážně se bojím všeho co mě čeká, jsem navíc po jednom ZT v 8tt, tak jsem vyplašená úplně ze všeho :? Kdy jste začali chystat výbavičku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
30.12.18 14:32

Odběr plodové vody, pozitivní screening

Ahoj holky,
Jsem nyní 15+5 a před Vánoci mi vyšel špatně screening, byla jsem i u genetika.. Ten mi říkal, že utz dopadlo v podstatě v pořádku, akorát z krve blbé, ale to je u dvojčat časté prý. Na 8.1. jsem objednaná na odběr plodové vody, ale mám z toho hrozný strach kvůli možnosti potratu… Vyšla mi blbě jen pravděpodobnost na Edwardsův syndrom, kdy tyto děti se v 50% nedožijí ani porodu a z narozených se 50% nedožije ani dvou měsíců :,( Zbytek většinou max.do roka… Vůbec nevím, co bych dělala v případě pozitivity u jednoho z nich (u obou by to prý byla rarita). Ale kamarádka poslala mé výsledky svému známému-gynekologovi a prý jsem měla špatně i utz :,( Byla jste některá na odběru plodové vody? Anebo byste odmítly? Pořád se nemůžu rozhodnout :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3717
30.12.18 21:10

@Lumpík24 moji kamaradce taky nevysel nejlepe downuv syndrom a byla na plodovce a ta prokazala,ze by melo byt vse ok. Asi bych do toho urcite sla. A jo,u dvojcat se tohle proste obcas stane. Urcite bych dala na odborniky!! Drzim palce!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3717
30.12.18 21:11

@Ilike27 Tebe porad jeste drzi v nemocnici? Jak dlouho jeste?? Je to asi nehorazne otravne,ale urcite vi,co delaji. Jaka je odhadovana vaha deticek??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
31.12.18 12:24

@suzka1 drží no jsou podle nich ještě malinký na to abych mohla domů. Mají každý kilo. Řekli mi že když vše bude v pořádku tak že pouští 34tt…takže mám před sebou nejmíň měsíc ještě. Což je tedy velmi děsivé… :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
31.12.18 15:57

Ahoj tak já se.k vám holky přidáváme ☺️ . Mám to teda už za pár jsem 36+6 a je to páreček :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3717
31.12.18 16:02

@Ilike27 Ach jo, to je vážně na prd! Ale tohle by pro ty mrňousy udělala každá máma!!! A třeba tě ještě za chvilku pustí nečekaně domů!! Myslím na tebe, vím, že ležení v nemocnici je vážně opruz :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
31.12.18 17:09

@suzka1 už si to tak neberu… Snažím se to brát optimisticky. Šťastný nový rok přeji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3717
31.12.18 18:43

@Ilike27 Vsak jo!!! :D Silvestrovske obcerstveni mas luxusni a za rok se tomu budes smat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
1.1.19 14:43

@suzka1
Děkuji za podporu, chodím k Dhaifalah do Fetmed a prý by to měla být špička ve svém oboru, tak snad..

@Ilike27
Hodně sil přeji, hlavně, ať jsou mimča zdravá a ještě chvilku vydrží, než budou větší :srdce:

A všem ostatním ze skupinky přeji štěstí do tohoto roku 2019 a hlavně, ať to všechny ve zdraví přežijeme a dětičky jsou zdravé a mají se čile k světu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
4.1.19 11:23

Tak dnes konzrola v 24+4 a holky jsou krásně srovnané. Jedna má 610g a druhá 615g, jen ten čípek se trochu zkrátil na hranici 2,9 až 3mm. Takže jsem dostala utrogestan a odpočívat co nejvíc. Jinak během vánoc kilo nahoře tak už mám navrch za celou dobu 6,5kg. Což je fajn. U prvního těhu jsem přibrala 22kg a to byl jen jeden prcek. Teď když tam mám dvě bambulky tak je to ideální. :) Aspoň nemám takové otoky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
4.1.19 16:49

Zdravím vás a ráda bych se k vám přidala. Jsem v 10 tt a čekám dvojvaječná dvojčata po IVF :) Jak jsem si to tady pročítala, tak všem držím palce, ať mimča donosíte co nejdýl!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
4.1.19 16:59

@MamaMiska
36+6 to je úctyhodné na dvojčata :) A jak to zvládáš? Probíhalo doteď všechno v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
4.1.19 17:00

@Sagema ahoj,to jsme na tom skoro stejně,ale já už 16tt. A mate po 1.IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
4.1.19 17:03
@sonci82 píše:
@Sagema ahoj,to jsme na tom skoro stejně,ale já už 16tt. A mate po 1.IVF?

to jo, jsi kousek napřed :) Ano, naštěstí to vyšlo hned napoprvé (pokud nepočítám 1 neúspěšný nativ). Ale byla jsem docela překvapená, že se to povedlo tak rychle, protože už teda nejsem vůbec nejmladší. Navíc je to moje první těhu :) Ty jsi taky po IVF? Asi jsi to tady psala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí