Dvojčata 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28
20.12.18 12:10

@suzka1 já sem na tom úplně stejně jen mě pp 10 dnech pořád nechtějí propustit a komunikace s lékařem je hodně špatná, vím že to není nejlepší ale rozhodla sem se jít domů na revers. Jak moc se ti zkrátit čípek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3704
20.12.18 14:00

@Ilike27 ja dostala 4 injekce kortokoidu,vzdy po 12hod. Antibiotika s lektvarem,ktery mel zklidnit delohu a po 2dnech mi davali horcik celych 24h. Ty kortokoidy jsou pro plice miminka a i ostatni verim,ze to nikomu nemuze ublizit,naopak jen pomoct!! Verim,ze se to vsechno zase rychle srovna a ze i vas prcek se bude dopykat u vas dale :) @nikiinka kde lezite?? A je to skutecne rozumne podepsat revers? Jake leky dostavate? Mela jsem cipek 17mm a i 17mm kdyz me propousteli,ale ten patek mi na ten cipek mackalo to ztvrdle bricho,ta deloha,proto jsem se zacala otevirat a mela uz slabe kontrakce..v kolikatem tt jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
20.12.18 14:53

@suzka1 už 31+2 tt první den jsem měla antibiotika a od té doby nic kromě utrogestanu a jedné kontroly, jinak když jsem tu kontrolu chtěla koukaly na mě jako na blázna. Takže tu jen ležím… :nevim:
Jinak jsem objednaná na kontrolu do jiné nemocnice hned na příští týden. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3704
20.12.18 15:03

@nikiinka Prave jsem premyslela nad tim,jak tohle resit,kdyz jste nespokojena s doktory. Prestup do jine nemocnice je dobry napad!! I ve 31tt si deti jeste nezaslouzi narodit,kdyz to neni nezbytne nutne. Den prede mnou prej propousteli maminu s dvojcaty ve 33tt a taky to jeste zastavili. Jen at se pekne jeste pecou :) Drzim palce!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.12.18 22:31

@Nugetkka @janaapo
Krcok sa nastastie neskracuje. Dala mi lieky proti zapalu,ale s tym tvrdnutim sa asi neda nic robit. Zajtra mi zacina 25 tt a lepsie to uz zrejme nebude. Vam netvrdne tak velmi brucho dievcata ..?? Dnes to bolo az tak,ze som ledva presla par metrov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3704
21.12.18 08:30

@babikadaska a vy jste minule psala,ze jste museli k lekari. A zadne kontrakce jste nemela s tak tvrdym brichem? A predepsali vam i horcik? Protoze ten prave uvolnuje i svaly,tim padem by nemelo byt bricho tak tvrde. Ja beru treba 3×denne 2 prasky. A skutecne opatrne na to,aby se nerozjel predcasny porod. 25tt je jeste malo.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
22.12.18 10:02

@Ilike27 Moc na Tebe myslím, určitě sem piš, jak to s tebou vypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
22.12.18 13:05

@Nugetkka moc děkuji budu informovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
22.12.18 20:46

Po delší době se taky hlásím. Teď jsem 23tt a díky bohu nám všechny vyšetření dopadli dobře. Zatím jsem přibrala 5 kg ale důležitý je že jsou holčičky v pořádku. Čípek je 3,7 a zatím bez problémů. Od nového roku už jsem na neschopence, nechci to nijak podceňovat. Císař my budou plánovat na konec března tak snad to dotáhnem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
23.12.18 08:05

Měří vám čípek lékař při každé kontrole? Já chodím na kontrolu každé tři týdny a vždy kontroluje pouze okem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
23.12.18 10:30

Mě měřili čípek pokaždé :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
23.12.18 11:26

@nikiinka To mám docela strach, když to tady všude čtu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.12.18 18:02

Krcok sa uz skracuje :/

@suzka1 Pred 10 dnami krcok 37 mm,uzavrety. Dnes uz len 21 mm, funneling a cez klenby sa tlaci hlavicka dolneho babatka. Dalsia kontrola o 3 dni. Dnes som 25+0,drzte prsty,nech este vydrzime co najdlhsie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
29.12.18 07:26

@babikadaska Držím palce, ať je vše v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3704
29.12.18 08:15

Ty jo,co se to s nami v posledni dobe deje?? Od 25tt sama prekvapeni :? @babikadaska Dej pak vedet,jak si dopadla. Dostala si nejaky prasky,nebo doporuceni??
Ja uz tedy vice jak tyden doma,co me propustili z motola a 3×denne jim 2 pilulky horciku,aby mi netvrdlo bricho a fakt skoro cely den prolezim. Nuda,ale chtela bych porod na 3-4 tydny jeste prodlouzit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí