Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@sonci82 jj, tady z toho eshopu ho máme taky
…ale nás tedy vyšel ještě dráž, furt však levněji než jinde. A pani je děsně ochotná.
@luciiin a jestli to chápu,tak stejně musíme zvlášť ještě koupit plastenky? Jinak když bych pak chtěla ten rukávník a ty zimní věci,to koupíme až třeba na podzim. A nánožník na sportovní v tom taky není?
@luciiin prosím tě a třeba kolečka,to má jen nafukovací? Manžel řeší,zda nafukovací nebo jiné? A ten kocarek,když prijde,tak přijde v jakým stavu? Rozložený jako sportak?
@sonci82 ma nafukovací kola. Já kupovala fusaky od emitex a k nim jsou rukavniky zdarma, tak na to mrkni. Jj, jako sporťák. Známá kupovala originál nanoznik a vypadá hrozně, zboku ma desnou diru. Já ho koupila na dvojcata.cz a je skvelej.
Když jsem kocar kupovala, tak jsem ležela v nemocnici. Zavolala jsem paní, popsala ji situaci a požádala o nabídku. Poslala jsem ji do mailu, co všechno bych potřebovala a ona mi za pár dní poslala mail zpět. Vím, že jedna pláštěnka tam byla zdarma.
Ahoj, tak mně se na bumbleride líbilo zacvakávání korbiček, naprosto jednoduché a nemá rozdělen prostor pod kočárkem. TFK má tu ruční brzdu. Je to zapeklitá věc. A sonči82 taky jsem koukala, že v tom Chomutově to mají tak levné
Tak ještě pár dnů a jde se nějaký koupit. Přeji všem hezký den s úsměvem.
@sonci82 to je skvela zprava, urcite se ti ulevilo a parecek je taky bonus ![]()
Nam stridave menili vsechny 3 kombinace pohlavi
Ted bud 2 kluci nebo taky parecek, uvidime pristi patek snad jisteji ![]()
Já se chci taky pochlubit k dvojčatkum .jsem teprv na začátku tehotenstvi(6,3tt+6,1tt)jednovaječna.
![]()
Oba se těšíme s přítelem.
Dost jsem brouzdala po internetu a dost se bojím o ty dva malé.. mám se bát nebo se spíš nemám stresovat.. ![]()
Damy, ne kazdy o tom vi a treba to bude inspirovat dalsi
Prave jsem od doktora dostala papiry k darovani placenty, a i presto, ze cekam jednovajecna dvojcata s jednou placentou, tak rikal, ze jsem zdrava a nevidi duvod v tom, proc bych nemohla darovat. Udelal mi radost
Placenta se po porodu muze vyuzit, tak proc do toho nejit?
Posilam v kratkosti info.
Krome vyplneni dotazniku a precteni informaci mi vezmou pred cisarem jeste jednu „baňku“ krve navic a tot vse ![]()