Dvojčata 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
609
22.1.19 10:01

@Nugetkka @sonci82 Tak nakonec asi jedna menší, možná formou batůžku, zbytek prostě klasický batoh na záda…postýlky jsou jasné bílé :-) Hezký den všem a ať nezmrznete :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
22.1.19 11:34

Já si pořídila batoh na kočár tak snad bude dobrý ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
22.1.19 12:39
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
22.1.19 13:03

Holky,dnes mi přišlo z Wishe tricko :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
22.1.19 13:05

@sonci82 to máš boží :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
23.1.19 08:06

Holky,v noci jsem měla docela dost bolesti bricha,nevím z čeho,každopádně mi bolelo nahoře jakože pod žebry. Kdyz jsem ležela na zádech,jeste to šlo,ale prekulit se na bok,šílený. Zaspala jsem to,probudím se kolem půlnoci a pořád …pak ve dvě jsem se vzbudila znova a bolest. A pak jsem se vzbudila v pět a nic. Ufuf,ale byla jsem docela v šoku. Myslíte,že se až tak může roztahovat děloha? Ze začátku tehu jsem měla křeče v podbřišku,to chápu. Miminka ještě necítím,tak taky blbý,že nevím jak na tom jsou. A ještě přidám,že nejhorší to snad bylo při výdechu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
23.1.19 08:08

Nevím,jestli neplasim…Ke svýmu dr jdu 7.2. uvidím jak dneska a případně tam zítra skočím,ať vím…plodovka byla před týdnem,snad žádné následky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
23.1.19 08:22

@sonci82 ahoj, prvně gratuluju k párečku! :D Děloha se roztahuje dost, ale možná bych pro klid duše doktorovi zavolala. Třeba Tě uklidní, že to je normální a nemusíš tam ani chodit.
A nemohly to třeba taky být jen větry?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
23.1.19 10:15

@sonci82 To vážně nevím, co by to mohlo být :think: pokud to byla silná bolest, zavolala bych k lékaři, ať ti poradí. Já se jednou vyděsila o vánocích a radši jela na pohotovost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
23.1.19 16:27

@sonci82 Ahoj, tak co, už lepší? Doufám, že ano. Mě napadlo, že tě klidně mohla bolet bránice, ale víš jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
25.1.19 13:53

Ahoj holky, tak jsem právě po UZ a čekám na konzultaci na genetiku. UZ hodně špatný. Riziko DS u jednoho 1:5 a u druhého 1:41. Tak doufám, že se to a ani u jednoho nepotvrdí. Vám všem přeju šťastnější zprávy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
25.1.19 14:52

Holky technický dotaz… kdy jste si žádali papíry na mateřskou s jednovaječnými dvojčátky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
25.1.19 20:09

@Sagema držím palce ať všechno dobře dopadne..

Příspěvek upraven 25.01.19 v 20:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
25.1.19 20:12

@Leňa31 tak normálně můžeme žádat 6-8 týdnů před.. takže věřím, že všechno dobře dopadne a budu žádat asi 8 týdnů před ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
25.1.19 20:15

Gennet

Ahoj holky, doufam, ze se vsechny mate fajn a vase dvojicky taky :)
Chci se podelit o svou dnesni zkusenost z navstevy Gennetu.
Nikdy nikam nepisi recenze, nikdy jsem nebyla notorickym stezovacem, vyrostla jsem v lekarske rodine a ziji se zdravotnikem, tudiz jsem celkem zvykla na nem. prostredi, manyry a vse, co je kolem. Ale to, co jsem absolvovala dnes bylo az k neuvereni :nevim:
Ma gyndr me objednala prave do Gennetu na konzultaci a utz, jelikoz nikde jinde, Podoli, Motol atd nemeli drive termin. 1. fazi dotazovani u nejake sestry bych jeste pochopila, ac na jeji reakci, po kolikate rodim, a ze ted mam dvojcata jako nahradu za syna, ktery mi tragicky ve 2 letech zemrel a k tomu dodala potutelny vyraz?? 8o (pak se nikdo nemuze divit, ze primarne svuj druhy porod neudavam, prave kvuli zbytecnym dotazum a z duvodu, ze na to pochopitelne nemyslim rada!) Ale dobra, i to jsem presla, je to uz par let. Dalsi faze navstevy k tzv. konzultaci jista pani dr., ktera si jen neco absurdniho cmarala na papir, dotazovala se, rekla bych, na dost irelevantni dotazy a nakonec vzhledem k memu veku (36), absolutne nechapala, jak si mohu dovolit odmitnout amnio? :roll: Nasledne vnucovani Prenascanu, ktery se pry na vyhodnoceni zasila do Hong Kongu?? Tak to uz mi hlava nebrala! :pocitac: Ale vrchol vseho byla dr na utz!!! Uz od otevreni dveri neprijemna, arogantni, zkazila mne i partnetovi, ktery se sel podivat uplne prvne, cely ocekavany zazitek. Zacala zpochybnovat nektere vysledky z jinych pracovist, opet me tlacit do amnia. Utz nevysvetlila, napsala zpravu, stale s ledovym arogantnim pristupem. Na dotazy nebyla schopna odpovedet. Kdyz jsme se ptali na pohlavi, odvetila, cituji!: To nevim, jen z amnia bych to vedela presne? :cert: Chtela jsem skocit pres monitor a dat ji pesti!!! Bez nadsazky!!! :pocitac: Od sve dr vim, ze jedno je chlapecek, druhe se ukazuje porad neochotne, ale zda se, ze take. Hlavne, at jsou zdrava, coz zatim, tuk tuk! jsou, ale ten pristup… :nevim:
Jedno je vetsi v procentech vyjadreni 9%. Na dotaz, co to znamena, pokud je to pod 10%( nase dvojvajky, u jednovaj. ne), tak se to jen sleduje, pokud vice, tak problem??? Pouze nas vydesila, a ja celou dobu mela dojem, ze zamerne! Nechcete amnio? Tak tady mate! A ve finale mi nechala nabrat triple t, coz i obvodni gyndr vi, ze je u dvojcat zbytecny a zavadejici test. Proste bez komentare. A mnoho dalsiho.
Ja stara, zivotem otrkana harcovnice, dnes po tehle zkusenosti bez nadsazky cestou domu propukla v neutisitelny plac!…
Tak moc mi bylo lito, jak nam s partnerem absolutne domrvila den, vzala nam radost z pohledu na miminka, poprve spolecne.
Objednala me za dalsi 2 tydny. Muze si vsak byt jista, ze v jejich zarizeni, ktere neumi nic jineho, nez profitovat z IVF parum, ktere maji bohuzel problemy s pocetim a stejne tak na cizincich, kteri toto nemohou podstoupit ve sve zemi, ale Gennet rad pomuze, tak tam me uz nikdy neuvidi!!! Ostuda, rozcarovani, naprosta absurdita. Nikdy vic!
PS: Pokud jste nektera z Phy, nebudete rodit u Apolinare?

Mejte se zatim hezky, mazlete briska :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky