Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Maty3010 píše:
@Leňa31 juuu to jsem skoro stejně, já tedy mám buřtíky…cca 1490 a 1230 gU mě fotky nebyly možné, leželi tam nějak divně
Ta jedna by se ukazovala pořád fiflena
Ta druhá furt špekuluju. S paní doktorkou sme na záběr čekaly ![]()
@Leňa31 píše:
Jedna je zadkem a druhá hlavičkou. Jelikož každý večer něco vymýšlijou tak to jěště není finální verze, každopádně ono je to vlastně jedno protože půjdou stejně císařem.
Aha, tak to já bych chtěla rodit přirozeně pokud to půjde… Tak snad se mi ti lumpici ještě stihnou správně otočit. ![]()
Krásné fotky a koukám, samé dobré zprávy
mě čeká kontrola v pondělí, to budu už 24tt.
@Leňa31 píše:
Ta jedna by se ukazovala pořád fiflenaTa druhá furt špekuluju. S paní doktorkou sme na záběr čekaly
Mně právě vůbec ne. Poslední foto se nám podařilo někdy v 22 tt. Buď jsou zády, nebo jsou tak propletení, že to nejde…prostě se fotit nebudou a nebudou… ![]()
Nazdar holky tak už ležím v nemocnici,v noci docela dost tvrdlo břicho,tak šup a už si mě tu nechali, kapacku a dětem kortikoidy..jinak zavřeno,ale jak dlouho a co nevím..kapavka asi zabírá,tak fajn
snad mě brzy pustí domu ![]()
@Maty3010 držím palce, ať se to rozežene a prcci se ještě hodně týdnů můžou dopékat!
@Sagema snad jo,snad to byla jen nějaká přeháňka v bříšku a bude to ok
sice už kloucci nějakou váhu mají,ale ještě takových 6 týdnů jim klidně dopřejí..i když to tam jezdí jak stádo delfinu ![]()
@Maty3010
já doufám, že mi plodovka dopadne dobře a stádo delfínů budu taky moct cítit ![]()
@Maty3010 tak držím pěsti. Jinak holky mě od včerejška bolí občas podbřišek jako bych to měla dostat ale né pravidelně. A dnes ráno mi odchází asi hlenová zátka… Je to týden co mi pustili domů z nemocnice a ve středu jdu na kontrolu tak uvidíme… Snad vydržím ještě dlouho… Dnes jsem 32+1 ![]()
@Maty3010 drzim palce,at se brouckove jeste u mamky zdrzi!
Ja jsem take v nemocnici,ale jsem teda dost na zacatku,teprve 9.tyden. Lezim tu od pondeli. Uz predtim jsem tyden spinila,tak me radeji poslali do nemocnice. Mela jsem hematom 35 mm dlouhy a 2 mm siroky,ve ctvrtek byl uz jen 18 mm dlouhy a 1,6 mm siroky. Mame pred sebou jeste dlouhou cestu a doufam,ze to alespon do toho 34.tydne dotahneme.
Holky držím palečky ať vše dobře dopadne a miminka jěště zůstanou u vás. My máme před sebou jěště 7 týdnů do vysněného 36tt. Tak snad se prďolům daří a ať nám to všem všechno dobře dopadne. ![]()
Ahoj všem,tak tvrdnutí se nám zlepšuje, prckum tlučou srdíčka,tak snad to bude dobré.. uvidíme co tam dole,jestli to tam drží jak má
Mějte se a my se budeme snažit zvládnout nějaké ty týdny😉
@Maty3010 Tak snad už bude vše ok a půjdeš brzy domů.
Jen se ještě zeptám - na základě čeho ses rozhodla, že radši vyrazíš do nemocnice?
Já totiž před čtyřmi dny musela začít brát železo v tabletách a od té doby mi břicho taky dost tvrdne, přes den pobolívá a v noci, když se chci obrátit z boku na bok tak to bolí dost… Nevím jestli je to tím železem nebo prostě kluci povyrostli tak, že už je jim uvnitř těsno a tak to prostě bolí… Jako pobolívá to, je to nepříjemný, ale neumírám z toho, tak nevím jestli to řešit nebo ne…
Kontrolu u své MUDr. mám až za dva týdny, tak nevím - počkat nebo radši jít na kontrolu dřív? Jsem 30+3tt a doteď žádné větší problémy nebyly… Jak byste to řešili Vy?