Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@sonci82 to bylo. Při kontrolách mě vždy vyšetřila nejdříve spodem
Všem moc děkujeme ![]()
@Niky9191 Fotili jsme na konci 29tt. Později jsem nechtěla a teď jsem za to ráda, protože se mi týden na to břicho strašně zvětšilo, začalo padat dolů, začal se mi zkracovat čípek a od té doby mám zakázané procházky a nařízeno ležet. Takže jsme to stihli tak tak…
@sonci82 My původně měli taky fotit venku, ale jelikož jsem dva týdny před tím lehla s nějakým moribundem, na který jsem bohužel musela brát i ATB, tak jsem to nechtěla riskovat a rozhodli jsme se fotit v ateliéru. Jinak ani já ani manžel na focení taky moc nejsme, ale fotograf byl mladej kluk a byla s ním sranda, takže jsme si to nakonec strašně užili a manžel se od něj dokonce nechal ukecat k pár sólo fotkám ![]()
Jo a co se týče toho vyšetření spodem, tak na každé kontrole je to to první co moje MUDr. dělá.
Holky máte už sbalenou tašku do porodnice? Respektive, kdy máte v plánu ji balit?
Já chěla ještě tak měsíc počkat (jsem 30+4tt), ale když vidím, kdy rodila @Ilike27, tak se na to asi radši vrhnu už teď ![]()
Příspěvek upraven 05.02.19 v 10:31
Nazdar,tak ještě jeden den mě tu nechají a zítra zase budeme měřit čípek..jinak mě tedy čípek měří na kontrole vždy ultrazvukem..tašku mám tak nějak sbalenou,ale 100% ne.. ![]()
Ty brdo,to je zajímavý,že někde vyšetřují a někde ne
Ale tak snad ví,co dělají ![]()
Mně se dneska v noci zdálo,že jeden prcek si pořád opíral ručičku o břicho a já ho chytala za prstíky
sranda sen ![]()
@sonci82
dobře sny…záleží na Mudr,někdo to raději hlídá..někdo až když člověk řekne že se něco deje,..mám takový pocit,že ti co řeknou tvrdne tak to měří a ti co nic tak to neměří ![]()
Mě na kontrolách měří čípek vždy, je to úplně první co doktorka dělá. Jinak já dnes dávala dohromady tašku taky a to jsem dnes teprv 29+1
. Jěště my tam pár drobností chybý ale základ mám. Když vidím jak se vše může hned změnit je lepší být připravená. Jak se říká “Je lepší mít a nepotřebovat než nemít a potřebovat. ![]()
Ahoj holky, jsem rada, ze jako dalsi se muzu pochlubit 2 uzlickama
Vcera v 36+1 se planovanym cisarem narodili Kubik a Matej
Kubik ma 45cm a 2 270g, Máťa 43cm a 1 890g. Oba jsou zdravi, malickati, ale silene roztomili a kilca za chvilku taky dozenou
A blondacci
Do posledni chvile jsme neznali pohlavi a jen to dodalo uz tak skvele atmosfere
Jsou jednovajecni.
Posilam i fota - takhle vypadali vcera po veceri, Kubik prijemne odpociva, Máťu to nejak unavilo ![]()
@Ilike27 moc gratuluju!!
Oba dva velmi rychle vyrostou
Mlicko a teplicko udela velmi rychle svoje
Povedli se ![]()
@suzka1 oooobrovská gratulace mamino!
Jsou nádherní
Přeji hlavně zdravíčko a ať jdete brzy domů
![]()
@suzka1 moc gratuluji,jsou krasni! Ja rikam porad,ze je to krasne prekvapko,kdyz si nekdo nenecha rict pohlavi. At jsi brzy fit,kluci at rostou a muzete byt brzy spolecne doma.
@suzka1 Moooc gratuluji
. Ať jste všichni tři zdraví a kluci ať pěkně přibývají ![]()
@suzka1 Moc gratuluju, kluci jsou úžasní
pohlaví taky nevíme a těšíme se na překvapení.
@suzka1 ti jsou krásní! Moc gratuluju! Ať se vám všem daří a jste brzo doma! ![]()
Zdravím a přidávám se do diskuze… v pondělí na UTZ objeveny dvojčátka… 7+6 a 8+1 tt, dvojvaječná… dost šok… zatím jsem ve fázi smiřování se s tím, protože mám dost strach, jak to zvládnu … měly jste to taky tak, nebo jste měly radost hned od začátku?
@L_cie Ahoj, vítám tě tu ![]()
Já byla taky napřed v šoku - myslím, že to ani jinak nejde ![]()
Pak mi začalo postupně docházet co všechno to znamená a jak náročný to asi bude a málem mě kleplo… Ale manžel to vzal s klidem, řekl že to prostě zvládneme a tím mi strašně moc pomohl. Hodila jsem se do klidu a začala se na miminka těšit. Mrzí mě akorát to, že mezi ně budu muset svoji lásku a pozornost dělit, protože prostě nepůjde dát každému 100% ![]()
A teď ti něco řeknu - DVOJČATA JSOU DAR A RODÍ SE JEN TĚM ŽENÁM, KTERÉ MAJÍ NA TO, TO ZVLÁDNOUT! Když ti bude úzko nebo tě přepadnou nějaké pochyby, vzpomeň si na tuhle větu a hned bude líp
![]()