Dvojčata 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5447
12.2.19 12:02

Tak můj závěr: potřeba zkoumat bunky😂 😂 😂 Tak jasný,věděli by víc,až tam přijde Lukáš na testy. Plus tam našli u chlapečka a u mě nějaký zdravý prenasecstvi čehosi s ledvinama a syndrom,nevím jméno…Závěr je takový,že oni na tom neshledavaji nic závažného,kvůli čemu by měli dojít k ukončení těhotenství (ti jsou hodní 😜),ale že nelze vyloučit,že by chlapec mohl mít opožděný vývoj apod. Ona mi i ukazovala obrázek těch chromozomu u holky i kluka,tak jako bylo vidět,že on to tam má jinak. Ale kolik lidí to třeba tak má a neví o tom..tak asi tak..ale oni mě o tom musí informovat. Jinak na utz vše v pořádku,jsou tam naskladani jak sardinky,ale vše v pořádku. Chlapec 450g a holka 415g.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3163
12.2.19 12:16

@sonci82 jee,tak to je super zprava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.19 12:43

Ahoj holky, jdu za Vámi pro radu. Jsem v 16+3tt a čekáme jednovaječná dvojčátka :srdce: Screening v 12tt dopadl dobře i ultrazvuky jsou v pořádku. Včera jsem si volala o výsledky z TRIPLE TESTŮ a sestra mě řekla, že jedna hodnota je vyšší, ale že se na to musí podívat paní doktorka :( Mám strach :( Na výsledky si mám volat až v pátek.
Máte s tím některá zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
3163
12.2.19 12:53

Triplle testy u dvojcat casto vychazi zkreslene. Hodne doktoru od nich upousti. Ale muj doktor je dela taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
12.2.19 13:16

My na tripplech nebyli,ale tak uvidíš,co ti řekne dr. Určitě to nic nebude. Max tě pozenou na plodovou vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
12.2.19 19:27

Dneska jsme vyzvedli hnízdečka,jsou úžasná :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
12.2.19 20:58

@sonci82 Uff, tak snad bude vse dobré :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3712
12.2.19 21:36

Me vysly taky nejake testy „falesne pozitivni“, proste dvojcatka :srdce: Urcite bude vse v poradku!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
12.2.19 22:03

@sonci82 No tak paráda!!! Škoda toho zbytečného stresování :roll: Hnízdečka jsou krásná :palec: Já teď čekám až mi dorazí látka a pokusím se je ušít :dance:
Pro Anonymní - na triple testech jsem taky nebyla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
13.2.19 09:12

@sonci82 Ahoj, snad to bude jen něco nevýznamného a bude to okij..juuu modré a růžové hnízdečka..my pořídili v tomto případě, dvě stejné, aby se kloučci nehádali :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
13.2.19 12:22

pokud Ti vyšel dobře screening a UTZ, tak bych byla v klidu, triple testy u dvojčat nic neznamenají. Jsou velmi často zavádějící. Mně vyšel naopak screening ve 12. tt u obou dvojčátek pozitivní na DS (1:5 a 1:41), takže čekám na příští týden na odběr plodovky, jestli to potvrdí nebo vyvrátí. Jsem taky v klidu :)
A jinak, holky, noc z pondělí na úterý a celé úterý jsem strávila na pohotovosti s takovým pícháním v podbřišku, které šlo až do celých zad, že jsem nemohla udělat ani krok a nemohla jsem se ani narovnat. A protože to celý den nepřecházelo, ani když jsem ležela, spíš se to zhoršovalo, raději jsme v pondělí večer jeli do Podolí na pohotovost. Podezření na slepák nebo močové cesty. Nakonec se nic nepotvrdilo, závěr, roztahující se děložní vazy. A bude se to opakovat :) To se mám na co těšit :))) Ale aspoň vím, že je to normální. Měla jste to některá taky tak silné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
13.2.19 12:23
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jdu za Vámi pro radu. Jsem v 16+3tt a čekáme jednovaječná dvojčátka :srdce: Screening v 12tt dopadl dobře i ultrazvuky jsou v pořádku. Včera jsem si volala o výsledky z TRIPLE TESTŮ a sestra mě řekla, že jedna hodnota je vyšší, ale že se na to musí podívat paní doktorka :( Mám strach :( Na výsledky si mám volat až v pátek.
Máte s tím některá zkušenost?

ten můj příspěvěk viz výše, byl pro Tebe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
13.2.19 12:45

@Sagema I mě to jednou vyděsilo, že jsem jela na pohotovost :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
13.2.19 13:33

@Sagema já měla jednou vecer takové bolesti,to bylo nějak druhá půlka ledna,že jsem myslela,že v noci taky pojedu. Jediný co šlo,ležet na zádech…ale ani na jednom boku to nešlo a hlavně mě strašně pichalo až nahoře,jak kdyby u bránice…trvalo to tak od devíti večer..snažila jsem se zaspat,ale o půlnoci jsem se vzbudila a pořád bolest. Pak jsem zas zabrala a ve dvě znova bolesti. Já si i myslela,jestli třeba od žlučníku? Ale do zad mi to nešlo,špatně mi taky nebylo. A nejvíc to bolelo při výdechu. A pak jsem znova usnula a manžel vstává pred pátou a už to bylo v poho,jako kdyby se nic nedělo. Pak jsem to říkala gyndari na kontrole,tak řekl,že to se může stát od roztahování dělohy…skvělý..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
13.2.19 14:11

@sonci82 taky pěkný :) Já taky mohla ležet jen za zádech, ani na jednom boku to nešlo. Prostě jak jsou dvě, tak se všechno roztahuje rychleji a intenzivněji :) Dýchat jsem mohla, ale když jsem si stoupla, tak jsem měla pocit, jako když mě někdo napíchl na vidle spodem i předem přes břicho a ven ze zad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí