Dvojčata 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2054
18.2.19 18:01

@sonci82 chápu, já když jsem včera hlásila, že na mě spadlo zrcadlo a málem mi prerazilo nos, a pak že se mi z toho celé odpoledne motá hlava, tak byl taky mazec :D si tak říkám, jak s tou svou nešikovnost a tehotenskou dementi přežiju dalších x měsíců :lol: když už teď mi jde skoro o život :zed:

A už to přešlo? Dej pak vědět, jestli jsi jela a případně co tvůj doktor zítra.

@Maty3010 držím palce ať je vše ok, v kolikatem jsi týdnu? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
18.2.19 18:20

@L_cie valime 31+1..a děti dle ULT mají 1520 a 1490g..jestli si to dobře pamatuji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
18.2.19 18:44

@sonci82 taky bych raději na nic nečekala. Doktor mi říkal, že raději 100× přijet zbytečně, než 1× pozdě. A má pravdu. Minimálně bych doktorovi zavolala. Jak Ti jinak teď je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
18.2.19 18:45

@Maty3010 držím palce, ať ještě pár týdnů vydržíte!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
18.2.19 19:26

@Maty3010 aj aj v nemocnici? A ty už máš nějaký dítko nebo ne?

Od tý doby je to v pohodě,bylo to jen jednorázove. Ale ráno skočím k dr,pro jistotu,ať mi zkouknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
18.2.19 19:31

@sonci82 no tak jsem pod dohledem, člověk v naší situaci nikdy neví, že jo :nevim: ne ne žádné dítě doma nečeka,tak si to příroda vybrala a řekla „této dáme dvě najednou“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
18.2.19 19:49

@Maty3010 tak já vím,že malymu je deset,ale stejně pro mě je děsná představa,že bych měla být v nemocnici :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3163
18.2.19 19:52

@Maty3010 drzim pesti,aby mimca u Tebe jeste par tydnu vydrzela!
@sonci82 ja jsem hrozny plasan,takze ja bych urcite jela.

Ja mam 3,5 letou dceru a tyden jsem lezela v nemocnici. Nedovedla jsem si to bez dcery predstavit,ale doma to zvladli paradne.A ja jsem si paradne odpocinula :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
18.2.19 19:54

@sonci82 já s tím nemám extra problém,vždy to beru tak, že to je hlavně pro mě..pravda nejdýl jsem ležela s přetrženou achillovkou a taky to nebylo tak hrozné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
19.2.19 07:30

Ahojky,
Tak já v noci ok,ale už radši čekám …

Ještě tu nikdo není,sestra vylezla,tak jí říkám o co jde. Tak teda se moc netvarila,že jdu dnes,když tu je doktorka a ne můj doktor. Pak že mají naobjednane těhotné a mají to natrisknute. Takže počká až naběhne PC,jestli během dne tam není nějaká prodleva. Super,tak já jdu schválně hned ráno,aby jako…no bůhví v kolik doktorka přijde… ( K ní jsem chodívala před tehu na prohlídky,jenže jak jsem otěhotněla,tak mi objednali k doktorovi,že doktorka dělá jen při rodicaku jeden den v týdnu…). A ještě mi sestra řekla,že zašpinit mužu,pokud to není nějak moc nebo dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
19.2.19 07:48

@sonci82 No já teda nevím ale můj lékař zase říká, že krev tam nemá co dělat a kdyby cokoliv, tak přijet k němu nebo na pohotovost. Chodím ke staršímu pánovi, sestřičku mu dělá manželka a přijdeme mi, že ordinují pro zábavu, dřív hodně pracoval v místní nemocnici, teď už má jen ordinaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
19.2.19 07:50

@sonci82 miluju sestry co si hrají na doktory :roll: Držím palce ať je vše v pořádku :hug:

Já za chvilku vyrážím na kontrolu, tak pak dám vědět jak jsme na tom… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
19.2.19 07:55

@sonci82 ahoj,raději počkat a sestru a její průpovídky hodit za hlavu,ona těhotná není,až bude tak ať si věci řeší..jak píše @Nugetkka krev tam nemá co dělat.. ať to dobře dopadne :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
19.2.19 09:36

Tak už jsem doma. Sestra asi ráno byla naprdla,že jim narusim režim,ale pak jí to přešlo :) Vzali mi jako druhou,změřila tlak,ještě se vyptávala jaký je tehu s dvojčaty :lol: A doktorka teda super,lepší než můj doktor…tak koukla mi dovnitř,tam že teda žádná nahromaděná krev není,sahat do mě radši nebude. Mam rozjetou mykozu,tak mi dala Macmiror. Pak mi dělala i vnitřní utz a i přes břicho,ale jen tloukla srdíčka,jakou mají polohu a hrdlo že je dlouhý,jen že ta placenta ho přesahuje. Evidentně to bylo z vcerejsiho úklidu. Takže klid doma,nic netahat…ještě mi dala Magnosolv a Ascorutin,ale až budu úplně čistá,tak ho postupně vysadit a Magnosolv jeden denně už napořád. A že můžu ještě zašpinit dnes,zítra…A že dobře,že jsem se přišla ukázat. Že na pohotovost v případě,že ze mě poteče krev a že bych poznala sama,že to už asi není ok. Tak jsem odcházela s lepším pocitem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
19.2.19 10:01

@Sonci 82 tak to jsem rada, ze to takhle dopadlo! :) Mela jsem totez 2×, i kdyz teda i vetsi jednorazovy krvaceni. Magnesolv je super, si das rano jak sumak limcu. Ten Macminor jsem mela taky. Jen asi treti ten od prvni aplikace, mi to pak spinilo trochu vic, protoze je to preci jen antib. a drazdilo to, ale pry je to normalni, hned jsem volala a ptala se. Jak se to preleci, bude to ok :D Jen bacha, hodne neprijemne ta globule barvi pradlo a jde to spatne vyprat, kdyz to protece mimo intimku roll: Jeste jsem k tomu tenkrat dostala Utrogestan, kterej vlastne beru az do dneska 2 globule vecer vaginalne. Prislo mi to divny, ale uz 3dr mi nezavisle rekli, ze ac se normalne dava jem v prvnim trimestru, u dvojcat to na podporu tehu muzu mit klidne az do konce. Tak aplikuju uz jako rutinu :lol: Jinak klidovej rezim si fakt tak ten tyden dej, nebo tech 12 dni, na kolik je prave ten Macminor baleni. Tedy kolik ti dovoli prvni ditko, ale co nejvic nohy nahore a fakt “voraz”! Ja to praktikovala nucene uz 2×, otrava to je, ale pomohlo to a pak vse hrave dozenes :) Tak preji klidne odpocivani :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí