Dvojčata 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
609
19.2.19 10:17

@sonci82 skvělé zprávy :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
19.2.19 10:17

@sonci82 to je dobře, že jsi šla. Aspoň máš klid na duši. Mě v Podolí taky řekli, že jakmile se mi nebude něco zdát, raději hned přijet. Lepší 100× zbytečně než 1× pozdě. A navíc, těhu po IVF se vždy už od začátku bere jako rizikové, u dvojčat o to víc. Navíc, Ty tam máš tu přesahující placentu. Žádný doktor by Ti neměl nic říct. A s tím úklidem - já taky vytírala a pak jsem skončila na pohotovosti jak se mi začaly roztahovat ty vazy. Hned jak jsem to dodělala, už jsem cítila, že tenhle pohyb mi prostě dobře nedělá. Takže vytírat ani luxovat už nebudu, dělá to partner. Naštěstí nemáme žádné jiné dítě a zvířata, takže to zas není nutné tak často :) A luxuje automat ;)
@Sissi1112 já beru utrogestan stále, teď 2 globule na noc. Doktor mi říkal, že u dvojčat to pro jistotu nechávají celé těhotenství. Na noc je to pohoda, to to ze mě ani moc neteče, ale když jsem si dávala 3× denně 2 globule, tak to už otrava byla, nejvíc v práci. A hlavně to, jak je člověk neustále upatlaný. Ale co bych pro Pata a Mata neudělala (pracovní název, který jim dal můj přítel :))
Holky, ať vám bříška drží a všechna vyšetření jsou v pořádku. Já jdu zítra na tu plodovku a taky věřím jen v dobré zprávy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
19.2.19 10:37

Utrogestan taky beru 2 na noc,měla bych do 35tt,že prý zamezuje předčasnému porodu. To mi řekla dr v IVF centru,ale můj dr zas,že problémy nemám,že to co mám doma,mám dobrat a pak už ne. Uvidím na další pořádně 7.3.,jestli se s nim nedomluvim ať to radši aplikuju i dál. Spíš přemýšlím,jak to teď brát. Asi Macmiror na nic a Utros během dne,si myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.19 10:38

Ahoj holky :) tak mám konečně výsledky s těch triple testů. Dvě hodnoty zvýšené a jedna zase nízká :D ale celkově výsledky jsou v pořádku. Jen mě pro jistotu pošlou na podrobnější ultrazvuk (nějaký superkonziliární ultrazvuk) v 20tt k panu profesorovi Eliášovi. Máte s tím nějaká zkušenost? Paní doktorka říká, že se nic neděje, že to jen spíš pro můj klid asi kvůli tomu, že jsme vloni přišli o naše broučka v 25tt :andel: . Tak asi nechce nic nepodcenit :)
Holky koukám, že Vám krásně rostou bříška tak jen tak dál :) Já už tři dny cítím pohyby nebo zatím spíš takové ťukání :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
19.2.19 10:49

@sonci82 ja davam Utrac normalne 2tbl kolem 22h, s tim Macminorem jsem ho jen davala tak o 2h driv a pak v tech 10 vecer Macminor. Ale nevidim duvod, cemu by vadil po dobu lecby Utrac rano a Mac. vecer. Spis jde jen o to, aby clovek byl co nejmin zapatlanej, ucinky se mezi sebou netlucou. On se ten Utrac muze i oralne, ale prijde mi to takovy divny a pry to bezne vyvolava nevolnost, a te uz jsme urcite v zacatcich mely kazda az az :roll:
@Sagema hodne stesti na plodovce! :) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3163
19.2.19 11:08

@sonci82 To je super, že je vše v pořádku.

Všechny Utrogestan zavádíte? Já ho teda polykám, protože mi ho nasadili, když jsem špinila a doktor říkal, že v tom případě je lepší ho polykat. A doteď ho polykám, špatně mi po něm není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
19.2.19 11:14

@no.comment podle mě je při zavádění účinnější. Obcházíš trávicí soustavu, kde přeci jen jsou nějaké ztráty. Proto ho asi takto více doktoři doporučují. A o špinění mi nikdo nikdy nic neříkal, že by se to spíš nemělo. Možná i proto, že jsem dosud se špiněním neměla problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
19.2.19 11:15
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3163
19.2.19 11:21

@Sagema ja beru 3× denne 1 tabletu. Na noc pochopim zavadeni,to je preci jen zenska v klidu,ale pres den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
19.2.19 11:29

Já Utros zavádím a já radši dělám cokoliv jinýho,než polykat prášky ..nesnáším to,většinu si jich musím nakousnout v puse a jaký pro mě bylo peklo v prosinci brát ATB na močový cesty,ty ATB jsou hnusny jak neco. Ale pomohly,tak ok.
Dr. mi právě říkala,že jsem stejně na neschopence,mám mít klid a tak že klidně si muzu ten Utros zavádět během dne. A teď do toho brát Ascorutin,pít Magnosolv,ještě 2× denně mám Floradix sirup :lol: :lol: Sranda no… Ale to už jsem měla na začátku taky,když jsem píchala Agolutin,do toho brala Estrofem,pak i Duphaston…nebo jak jsem to měla.
Tak jsem teď měla zas trochu červeno na papíře na WC,ale dr říkala,že ještě můžu,tak se zatím nehroutim a počkám. Snad i po tom Ascorutinu to nějak přejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
19.2.19 12:36

No koukám co všechno berete..já krom hořčíku nic,ale místo toho ležím v nemocnici :lol: :lol: to si člověk nevybete :nevim: tak ať máte klidné dny a můžete nakupovat vybavicky :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
19.2.19 12:37

@79Pavlínka79 @sonci82 Dobré zprávy holky, jen tak dál :palec:

My dnes na kontrole dopadli taky dobře. Kluci jsou stejně velcí, krásně rostou (vyloženě tabulkově, což teda čumím páč já byla vždycky tabulkovej rebel, takže po mě tohle nemají :mrgreen:), oba už mají zhruba ty dvě kila :potlesk: Krevní testy v pořádku, cukr ukázkovej (hlavně, že jsem neprošla při tom OGTT testu :lol:). No akorát jediný co, tak jsou lumpici bohužel otočný KP, takže bude císař :( Doktorka vůbec neuvažovala, že by se ještě mohli otočit, takže to je asi konečná… :(
No, co už, snad se mi i tak podaří rozkojit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
19.2.19 14:43

@sonci82 je dobře, že nešlo o nic vážnějšího..
Hlavně už nevytirat :lol:

@lorelai947 gratuluji ke krasnym tabulkovym vysledkum :D :palec: a pokud jde o císaře…já teda nevím, ale když jsem četla, že rizika při normálním porodu jsou taky…ať už, že se něco stane druhemu mimo nebo, že nakonec stejně bude muset cisarem, tak mě z toho nakonec cisar vlastně vychází jako lepší varianta…

Jinak mě skolila nejaka viróza, tak jsem vyrizena. Googlim co můžu a co ne…ale prostě kapky do nosu aspoň jednou denně a jednou na noc potřebuji, jinak bych se nenadechla a na bolest v krku mám bylinkove lisejnikove pastilky, to se může i v tehotenstvi. Paralen na teplotu zatím nepotřebuji. Tak snad to brzy přejde. Sotva mě jaks taks presly nevolnosti a přišlo tohle :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
19.2.19 16:06

@79Pavlínka79 to je dobře,že ti to vyšlo v pohodě. A na podrobný utz se ve 20tt stejně chodívá,ne? Tak ať je to i tam OK :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
19.2.19 16:07

@L_cie tak se kuryruj ať je to brzo dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí