Dvojčata 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5447
15.2.19 21:19

Holky,máte krásná bříška :) …jdou na mě depky :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: jak ho budu mít velky :mrgreen:

Já se dneska zrovna blejskla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
15.2.19 21:53

@sonci82 ale Tobě to taky sluší! :) :)
Tak já teda přidám i to svoje ;) včera 15+6 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
15.2.19 21:54
@Sagema píše:
@sonci82 ale Tobě to taky sluší! :) :)
Tak já teda přidám i to svoje ;) včera 15+6 tt

Oproti vám teda zatím prcek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
15.2.19 23:08

@Sagema To jsem zrovna chtela rict, ze na velikost bricha prohravas :mrgreen: takove mi zustalo po porodu, to je ta horsi zprava :( Slusi Ti to moc :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
15.2.19 23:12

@sonci82 Vyprdni se na depky, nahodou Ti to sekne :kytka: Vetsi bricho asi mit budes, ale tak uz jedno ditko mas, to me taky u druheho tehotenstvi hned vyjelo. Na konci uz mi nebyly ani tehotensky tricka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
16.2.19 08:00

Tak přidávám fotku toho břicha… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
16.2.19 10:07

Dobre dopoledne, damy :) Tak se take po delsi odmlce pridavam. Co se tyce tech “hemzu”, co miva nekdy nekdo z okoli, ze tehu neni nemoc, ze se zblaznim, jakej to bude narez atd… to uz fakt vypoustim! Vzdycky jsem opacila vetou:” A koukam, ze vy mate minimalne uz jeden par dvojcat za sebou, kdyz to vite ze zkusenosti tak jiste!” Kazdej je jinej a u kazdeho je to jinak. Vetsi napor to bude urcite, ale nevidim duvod z toho mit predem vitr, kdyz to nakonec muze byt uplne v pohode:)
Jinak my, ted uz vime, ze ve mne prebyvaji 2 chlapecci :dance: :) , se mame zatim fajn, v patek nas ceka dalsi velky ultrazvuk, tak snad bude vse v poradku i nadale! Jinak mam dny tak a onak. Jednou energie a pomalu zacinam hnizdit, jiny den jdu se psem do lesa a za 15 min mam pocit, ze se mi bricho rozleti tlakem a tihou na spodek. Ale to je tusim normalni. Jsem takovej celozivotni drobnej prcek a ted si to uz valim s merunou, ne malou :lol: Take prikladam foto z dneska, jsme 20+1. Btw, takhle nejak jsem vypadala pred 12ti lety s dcerou v 8. mesici :lol: :lol: Proste neni monotehu jako dvoj tehu ani nahodou! :P :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
17.2.19 09:37

@Sissi1112 @Leňa31 @Sagema
Teda holky,krásně pupiky máte ;)

Já taky někdy mám pocit,že mám energie na rozdávání a někdy jsem K.O.po chvilce chůze. Dneska se chystáme do zoo,když je a bude krásně. Manžel je zvyklý vždy procházet celou,ale to jsem jako odmitla :lol: Tak uvidíme,co dáme. Tak půjdu pomalu připravovat oběd,ať můžeme včas jít. Dneska bude smažený květák s bramborem,mnaaaam :lol:

Já jsem na neschopence od někdy 20.9. Jak jsem si píchala na odběr vajíček,do toho jsem měla horečku,rýmu jak tram…a 1.10. jsem byla na odběru a vlastně vegetim doma. A udělala jsem dobře. V práci to někdy bylo tak někdy jinak,ale představa že tam pak musím tahat přepravky s masem,zeleninou,a kde jaky zavoz…bohužel jako jiná pozice by těžko šla.

Jinak jak jste cítily pohyby miminek? Já spíš neustále cítím takové ťukání :lol: A nejlepší je,když jsem na boku v noci,pak si lehnu na záda a ty boule těsně pod pupikem :lol: :mrgreen: A pak se tam stočí zase někam jinam. Jinak holčičku jsem měla hlavou dolů po my pravý straně a chlapeček byl vodorovné nad ní,jakoby nad pupíkem s hlavou doleva :lol: Občas si říkám,jak tam jsou naskladany ted :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
17.2.19 12:53

@sonci82 myslim, ze delas dobre, ze jsi doma na nesch. Ja mam to same od uplneho zacatku a uprimne si to jinak ani neumim predstavit. A to jsem s dcerou jinak pracovala az do porodu uplne v pohode. Ted cokoliv udelam po dome, at uz treba jen vytrit, musim hned po dat nohy chvili nahoru a stejnou dobu odpocivat. Pak dalsi cinnost a zase odpocinek. Kdyz to jde, tak kazdy den trochu jogy, strasne mi to chybi, cvicim celej zivot, ale jsou dny, kdy ani to nejde a zada pak bolej jeste vic. Taky uz se mi zaclo hur spat. Tuha jsem brzy, coz o to, ale v noci jsem x krat vzhuru, nejen kvuli unavnymu curani, ale prevaluju se, nemuzu najit dobrou pozici na delsi dobu a taky se mi zdaj dost zive sny 8o No rikam si, jak je kazdy dalsi tyden vetsi a vetsi narez :P
Co se tyce pohybu, @sonci82, citila jsem oba celkem brzy, jemne bublave, ted uz je to tak 2,3 tydny, nekde od toho 18tt intenzivnejsi. Taky nejvic rano a vecer, a taky kdyz jim dam neco dobryho do briska :lol: Pak se vyboulej a jedou :lol:
Uzijte si hezky nedelni poobedovy relax na slunicku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
17.2.19 14:25

Já jsem tak Doma…teda pracují s partnerem už asi půl roku tak to jen pokračuje, i když jsem chtěla zrovna od ledna hledat vlastní práci a ejhle zjistila jsem, že jsem těhotná. Teď jsem ale taky zvolnila, většinou pracují a fungují tak 3-4 hodiny dopoledne, pak si dám pauzu a pak tak 2 hodiny odpoledne/večer.

Navíc to moc nevidím hlavně kvůli únavě a taky kvůli tehotenskemu mozku, který se začíná ozyvat :zed:

Už asi týden mám doma zákaz řídit auto, protože jsem začala jezdit jak slepa/hluchá/blbá :D teď mi začíná všechno padat z rukou a když ne z rukou, tak na mě. Dnes jsem trochu uklizela a spadlo na mě stojaci zrcadlo a zarazilo se o můj nos. Naštěstí jen bolest a modřina a trochu otekly, ale bez krve, tak snad to bude ok.

Je to semnou teď hrůza. Měly jste taky takový stavy a kdy vám začaly? Protože mně to přijde ještě brzy, ale fakt jsem uplne mimo.

:nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
17.2.19 14:48

@L_cie pobavila jsi mě :lol: :lol: Taky začínám cítit těhotenský mozek. Ráno si přečtu email na mobilu, rozumím mu, přijedu do práce a volám kolegyni, co tím emailem myslela. Samozřejmě tím samým, který jsem už jednou četla. Peču buchtu, nedám do ní vejce. Ohřívám si polévku a půlku vyleju do mikrovlnky… Takže začínám taky zvolňovat :lol: Do práce ještě chodím, mám docela pohodovou, vlastně celý den u počítače v kanceláři. Výjezdy, co jsem měla, jsem omezila na nulu a teď budu muset trochu omezit i prosezené hodiny v kanceláři. Dlouhé sezení mi nedělá dobře.
@sonci82 děkuju, je to tady samá modelka :* můj přítel je z pupíku naprosto nadšený :hug: strašně se mu líbí
Pohyby zatím necítím, ale tu bouli pod pupíkem, když se přetočím z boku na záda, pozoruju taky. I to, jak vždycky zmizí :D @Sissi1112 jak modelka :)
@Leňa31 krásný! Mám se na co těšit ;) @janaapo však vás brzo doženu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
18.2.19 15:48

Holky,si tady tak ležím a najednou si říkám,že si přijdu „mokrá“…tak jdu na WC a hnědý výtok a trošku krve…fuj jako…já jsem asi před hodinou vytirala,tak že by od toho? Nebo co to je…ještě počkám a kdyžtak bych zajela na pohotovost,no…fuj,a­le doteď jsem žádný problém neměla s krvácením apod…jestli jak říkal Dr na té genetice,že mám placentu u jednoho nízko a sahá na hrdlo,že to může způsobovat krvácení…a já se tomu v duchu smála
Teď jsem byla zas na WC a nic uz ze mě neteklo…tak nevím zda počkat až manžel přijede a zajet na pohotovost nebo počkat na ráno a jít ke svému dr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
18.2.19 16:17

@sonci82

Já bych asi pockala do rána pokud nemáš bolesti a nezhorsuje se to…ale já jsem nervak z doktorů a pohotovosti považuji za největší „rezniky“ …

Držím palce ať je to ok, podle mě to buše dobre, jen víc odpocinku a min dřiny, preci jen miminka už něco váží a tlaci se dolů asi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
18.2.19 16:29

@L_cie díky…no ja tady vymýšlím scénáře,že by si mě nechali v nemocnici apod. to budu radši ležet doma…ještě jsem po druhý hodině mluvila s manželem a říkám,že jsem vytirala…prej proč to děláš,já bych někdy výstřel…no a až přijde,tak mu řeknu tohle,mi zabije :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
18.2.19 16:32

@sonci82 já bych šla na pohotovost..nemáš co ztratit jen získat - uklidnění že je to ok..

Já v neděli od 1:00-6:00 rána pořád tvrdnutí,po pěti,deseti,patnácti minutách tak nějak na přeskáčku,děti jak utrženi z řetězu..tak jsem se vydala..no nechali si mě tu,čípek 19, otevřeno na prst těsně..a to jsem si říkala jak přidám fotku s bříškem..no člověk míní život mění.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí