Dvojčata 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1367
11.2.19 10:40

@L_cie Určitě bych šla, pokud bude vše v pořádku, budeš mít aspoň jistotu. Já se jednou taky vyděsila a radši jela :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
11.2.19 10:54

@L_cie Dojdi si, ja se tim vzdy uklidnila. Taky jsem na zacatku spinila, dali mi Ascorutin, ten jsem si vzala jen 2× a pak to nechala osudu… a dotahla jsem to do 36+4. Drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
11.2.19 17:57

@Nugetkka tak nakonec jsem nejela. Do odpoledne to přešlo, tak uvidíme zítra, dala jsem si hodně klidovy rezim a čekám.

@janaapo taky jsem si nakonec řekla, že co se má stát se stane. Je prostě brzy a ani doktoři by s tím nic neudělali a když to preslo a nemám bolesti, tak věřím, že to bude ok

Jsem teda ale dobrý plašan a přítel taky, hlavně když je to naše poprvé…a to jsem si myslela, že taková „hysterka“ nebudu 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3163
11.2.19 18:16

@L_cie ja jsem krvacela dost v 7.tydnu. mela jsem hematom. Lezela jsem tden v nemocnici. Nasadili mi ascorutin a utrogestan. Utrogestan beru dal,ascorutin uz ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
11.2.19 19:08

Holky,tak mi volali z genetiky. Před 4 týdny jsem byla na plodovce,druhý den volali,že je vše ok a že budou dovysetrovat. Z dnes odpo telefon,že holčička je v pořádku a chlapecek má jakousi translokaci chromozomu 7 a 14… Zítra tam stejně jdu na velký utz (zítra jsem 21+1),takže mi předtím geneticka vezme a vysvětlí. Já jsem v pořádku,respektive mezi mnou a jim nic nenašli. Tak je třeba jeste,aby manžel šel na výtěr,ale ten se tam dostane až v pátek. No snad to nebude nic vážného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
11.2.19 19:38

@sonci82 Fuuuha, tak to ani nevím co je 8o
Tak držím palce, ať to není nic vážného, nebo zkrátka ať je pak vše v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
11.2.19 20:23

@sonci82 ty jo, to musí být nervy…tak se hlavně drzte, určitě to dobře dopadne. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
11.2.19 20:32

No holky a když začne do telefonu vysvětlovat,že část z chromozomu 7. se odloučila a připojila ke 14., A naopak větší část 14. se napojila na sedmičku ..no fakt vím,o co jde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
11.2.19 20:43

@sonci82 Já ty doktory fakt nechápu… Kolikrát s člověkem mluví, jak kdyby mělo být jasný o co jde, řeknou prd a akorát člověka doplaší - což je v těhotenství strašně super… Nechápu proč ti to volali, když tam stejně zítra jdeš a mohli to tedy s tebou probrat až v klidu osobně. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
11.2.19 21:53

Mně nekdyprijde, že pro hodně doktorů je člověk prostě jen „pokusna mys“ na které se celý život učí co je co a do čeho můžou rýpnout a píchnout a něco strčit. No hrůza. já fakt doktory nesnasim a bojím se jich, mám dost špatný zkušenosti. Teď dost teda pomáhá hledat doktory podle doporučení a recenzi, od té doby mám už docela štěstí na dobre doktory. Ale jinak… pro ně je buď všechno maličkost co neřeší a nebo člověka zas děsí katastrofickyma scenarema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3163
11.2.19 22:09

@sonci82 o necem podobnem,mozna o tom samem,mi rikala bratrankova manzelka. Taky resily nejakou vymenu chromozomu. A ona z toho teda nebyla nejak vyplasena,ze se to stava… Mozna uz s tim mela zkusenosti, nevim.
Kazdopadne drzim pesti,aby bylo vse v poradku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
12.2.19 05:16

Já beru,že teda plodovka vyšla ok,žádný závažný deformace,syndromy nenašli,tak tohle snad bude jen nějaké jejich vědecké bádání.
Ono celkově je to u těch doktorů na pytel.
Viz IVF. Chodili jsme do jednoho centra. První pokus bylo 5 vajíček,druhý den oplozené jedno. Nevyšlo to. Po té bylo imunologické vyšetření (genetiku už jsme měli),vše ok. Druhý pokus 8 vajíček,druhý den 5 embryí a když jsem šla 5.den na transfer,tak zbylo jedno a taky to nevyšlo. Tak teda nenene a presli jsme jinam na třetí pokus. A najednou 22 vajíček,druhý den 13 embryí a 5.den jsem šla na transfer 2 super blastocyst a ještě 3 embrya jsou zamrazena. Jsme si s manželem říkali,že to první centrum snad takhle vydělává , a že až bychom šli na 4.pokus,že možná by se to tam povedlo :nevim: :pocitac:

Zas ještě jak doktoři se přehazují …v roce 2017 na genetice mi do výsledků napsali,až budu ve 21.,22.tydnu,mám se k nim dostavit na velký utz ohledně mé vvv ledvin. Když jsem byla na plodovce v lednu,říkám geneticce,že bych se měla objednat a ona ok,objednala mě a že ať mi dr napíše zadanku. A samozřejmě můj dr prudil,proč on by to měl psát a čerpat svůj budget,když jasne oni sami si o to řekli a že když jsem po plodovce,s dvojčaty,že oni sami by mě měli hlídat. Na palici.

Dnešek bude asi plodný… Nemůžu spát,manžel odešel do práce…morče mi tam kvičí,už by chtěl asi příděl. A syn v sedm nebude chtít určitě vstávat do školy 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3163
12.2.19 06:45

@sonci82 jo,to jsou doktori… Taky mam zkusenost s tim,ze jeden rekl,ze by to melo byt tak a tak a druhy doktor to zase zmenil…
Jen jsem jeste chtela napsat,k tomu memu prispevku s bratrankovou manzelkou,ze jsem koukala,jak v klidu to ona vzala.Ja jsem hned vyplasena ze vseho. Tak jsem chtela rict,ze si nemyslim,ze bys z toho nemela byt hotova nebo tak… Snad me chapes,co jsem tim chtela napsat :-) Tfuj tfuj pro stesti,at dostanes dnes jen same dobre zpravy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
12.2.19 07:10

@sonci82 Drzim palce, at je to fakt jen neco drobneho. Chapu, ze nemuzes spat :hug: To IVF je presne, mam svagrovou a taky ji pokusy vysly az na 4 placeny 8o Jako byznys to urcite je, presne vedi, ze clovek da a udela cokoliv, aby mohl mit dite :( Na druhou stranu si myslim, ze nemuzou zarucit oplodneni, i kdyby dal clovek milion :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
12.2.19 07:48

@no.comment jo chápu to :) Navíc já hned po tom byla vyřízena,hledala na netu a bulila jsem tady a naštvaná,že manžel nemůže jít se mnou,nechodí na utz - se těší,až budou venku. Že neví,co by tam viděl…no comment jako :( Mrzí mi to,no. Ale pak jsem se večer zklidnila,i jsem v noci celkem spala dobře,ale stejně to člověku hlodá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí