Dvojčata 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5447
26.2.19 11:22

Já tím,že jeden porod normální mám za sebou,sice to je deset let,ale asi bych na tom netrvala. Možná ten císař by byl lepší,ale zas ta rekonvalescence asi je horší. Ale znám málo žen,které rodilý dvojčata přirozeně.
A pokud by to šlo prirozene,tak já žádný porodní plán mít nebudu,já na tyhle „novoty“ moc nejsem a spíš důvěřují doktorům,sestrám apod. Pak si tam napíšete vše možný a zvrtne se to a je po všem. Zvlášť u dvojek mi to přijde zbytečný no. Ale tak je to můj názor,ale já jsem celkové nenáročná :lol:
Jako já holčičku „A“ měla naposled pořád hlavičkou dolů,chlapeček je vodorovne nad ní,ale myslim si,že se musel nějak stočit,že ho cítím jinak než předtím. Nebo co to tam občas vyvádí,nevím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
26.2.19 11:23

Jo ale že bych se celkem bála rodit jedno normálně,druhé KP,i když asi tam dole by to bylo už vytahany,ale tak stejně že jo :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
26.2.19 11:26

A přeji vám,ať vám není moc špatně,nebo ať už vás to přejde ;) Já zezacatku měla takové divné podvečerní stavy,že jsem jen ležela na gauči a nemohla jsem se skoro ani hnout,prostě divný pocit v břiše…ale naštěstí,ťuk ťuk,jsem nezvracela vůbec,na pachy taky nějak nereaguju,nevadí mi snad nic,tak jsem ráda. Jen poslední dobou mám pocit,že večer mi začíná pálit žáha,ale zatím se to dá. Doma už mám nakoupeny Rennie,ale zatím jsem nevyužila. S malým jsem tohle měla až někdy dýl určitě.
Já dneska 23+1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
26.2.19 11:57

Já jsem žáhu začala pociťovat včera, ty hnusný kyselý žaludeční šťávy se mi vrací, nic příjemnýho, ale oproti stavům co jsem měla v 1. trimestru je to bájo :mrgreen:
My jsme taky nejdřív si nechtěli říct pohlaví, ale pak nám to nedalo :srdce: stejně si příroda udělá co chce, důležité pro nás je aby byli hlavně zdraví a vše proběhlo bez komplikací.
Jinak výbavu pomalu dáváme dohromady, zatím máme ty velké věci jako kočárek, autosedačky, dokud nemá manžel hodně práce, která se mu na jaře nakupí. Ty další věci pak můžu nakoupit s mamkou nebo sama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3163
26.2.19 12:09

My si pohlavi rict urcite nenechame,chceme mit prekvapko. Z vybavy nemam jeste vubec nic,ale mam casu dost. Kocarek budeme kupovat nejdrive v pulce tehotenstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
26.2.19 12:16

@no.comment tak doporučuji při utz moc nekoukat na obrazovku, jelikož naši kluci jsou už od začátku fakt pořádní chlapáci navíc pěkně nestydatí a ty svoje bimbase při každé kontrole hrdě vystavují, takže i já hned věděla že se doktoři v odhadu pohlaví nemýlí :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
26.2.19 13:34

Ty jo já bych nevydrzela nevedet co čekáme ani omylem :D :D :potlesk:
Já už se nemůžu dočkat jestli nám řeknou co to bude a jestli nám to neřeknou tak z toho budu pěkně na nervy…ne že bych chtěla běžet kupovat celou vybavicku ale prostě třeba…bodicko neco saticky nebo svetricek… mno prostě nějakou maličkost… :dance: o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
26.2.19 13:55

Přesně jak píše @lorelai947 :D nám se chlapeček taky ukázal v plné parádě a to já jsem ani pořádně nevěděla jak je to vidět v 13tt. Když se takto předvedl tak se mě mudr zeptala jestli chceme vědět pohlaví, ale i bez jejího potvrzení nám to bylo jasné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
26.2.19 14:01

@L_cie máš nějaké tušení? Já jsem si říkala že se „cítím“ na dva kluky, čeho se manžel bál…přál si alespoň 1 princeznu. Sladké nemůžu pozřít a musím říct že se mi strašně zlepšila pleť, babske rady mi to potvrzovali. Ale jak nám řekli že s největší pravděpodobností to bude parecek tak mi vylezlo několik bedaru… asi mi to chtěla potvrdit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
26.2.19 14:11

@sonci82 u nás taky na konzultaci když jsem se zeptala jestli nemůžou zavést 2 tak mě neskutečně odrazovali, ale říkala jsem si že to asi není bezdůvodně… Tak když mi řekli, že tomu pokusu dávají šanci jedině pokud dají 2 a to tá šance bude nižší než u 2 předešlých transferů s 1 embryem, chtělo se mi brečet a už ze sálu jsem vycházela s tím, že snad tedy příště. O to to bylo krásnější překvapení na Vánoce :) Koukám, že ty už máš půlku za sebou, sluší ti to, bříško hezky roste :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3163
26.2.19 15:19

@lorelai947 :) :) tak jako divat se budem, ale jelikoz nejsme doktori, tak muzem jen hadat :) Nechci to proste mit od doktora potvrzene.

Minuly tyden me videla znama a ta rikala,ze jsem oskliva v obliceji,tak asi holcicky. Minule ji to vyslo… To by znamenalo,ze my nic jineho neumime,jelikoz prvni nevydarene tehotenstvi s dvojcatky byly holcicky a mame dcerku Adelku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
26.2.19 15:47

Ahoj holky :) tak mě rovnou můj Mudr po zjištění dvojčátka, cca 12 TT poslal do rizikové poradny..no dnes jsme 32+2 s jednovaječnymi..už to vypadalo, že se půjdou podívat ven, císařem..nakonec na ultrazvuku dobre, tak zítra zase ultrazvuk a pořád v nemocnici :) a zatím cca 1960 a 1800..tak se mějte a držte se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
26.2.19 16:28

@Maty3010 tak ještě chvíli vydržte ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
26.2.19 17:44

@amitrama tušení co to bude nemám…i když já si moc přeji parecek, tak ani nedokazu rict jestli je to tuseni a nebo jen velké přání.
Partner nám zas vždycky rika: jak se máte holky? :D tak ten tuší nebo spíš doufá v holky
Kdybych to brala podle babskych rad tak by tam ten parecek asi taky byl protoze u mě to je jak na houpacce…jeden den bych jedla jen dorty a druhej den jen pizzu nebo mekace :D jeden den vypadám normálně a jeden den vypadám jak když ze mě někdo vysal život :zed:
I když teď teda poslední týden bych nejedla nic…teda já jo, ale děcka mi to vsechno pěkně vrátí zpátky…nejdřív jsem myslela, že je to jen maso, pak i smazene, ryze se zeleninou, pak to byl i jogurt, dnes ráno Caro … tak jsem si dala zmrzlinu, pak jsem si udělala česnecku, teď odpoledne zase zmrzlinu a k večeři planuji zase cesnecku a děti zatím v pohodě :lol: :lol: :lol:
Jako strasnej jídelníček, ale teď jsem asi tři dny jedla jen ovoce a už jsem měla taky hlad a když jim chutna zmrzka a polévka, tak to ještě docela jde :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
26.2.19 17:46
@Maty3010 píše:
Ahoj holky :) tak mě rovnou můj Mudr po zjištění dvojčátka, cca 12 TT poslal do rizikové poradny..no dnes jsme 32+2 s jednovaječnymi..už to vypadalo, že se půjdou podívat ven, císařem..nakonec na ultrazvuku dobre, tak zítra zase ultrazvuk a pořád v nemocnici :) a zatím cca 1960 a 1800..tak se mějte a držte se :)

Ještě chvilku a budou na světě. Ale dobře, že se zatím drží. :potlesk: už skoro 2 kg…to je dobrá váha ne? S těma 2 kg už pak nějak pouští domů i při predcasnem porodu ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí