Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Sagema tak držím palce ať už je teď vše v pořádku a druhé miminko hezky roste a prospívá. Klidně tu můžeš zůstat, pokud bys chtěla, ale pochopím, pokud nechceš… Každopádně budeme rádi, když se nám sem pak přijdeš pochlubit, až se ti miminko narodí a hodíš nám sem nějaké fotečky ![]()
Hodně štěstí
![]()
@lorelai947 Děkuju moc za krásná slova
Nakukovat sem určitě budu, ale už nebudu mít čím přispět
A jinak, pokud by to byla dvojčátka, byl by to páreček. To zdravé miminko je chlapeček, takže se těším na kluka ![]()
Ráda se pochlubím a Ty se opratruj, je to náročné ![]()
@Sagema tak si užívej zdravého chlapečka
A určitě občas něco napiš a drž se!
@lorelai947 mně 8 týdnů vychází od 29.4. a na 37 týdnů to vychází do 6.1. nebo si to můžu o 14 dní prodloužit…no uvidíme…já tu neschopenku tak vysokou nemám, ale aspoň se víc člověk přibližuje k rodičáku
Ať si zvykám ![]()
a já vlastně budu mít ještě nějakou dovču z práce, tak tu si pak vyberu mezi MD a RD…ale kolik ji budu mit, to netusim…
@sonci82 Děkuju, však vás budu sledovat, jak se vám daří
A Ty buď na sebe taky opatrná, ať se Tvému párečku u Tebe líbí co nejdýl
Držím moc palce a taky se těším na fotky
Tak dnes kontrola 32+3 a odhad cácorek je 1800g a 1600g..
zatím podle doktorky dobrý i průtoky v pořádku jen čípek je už 1,9… tak snad vydržíme aspoň 3 týdny. Jinak já už dnes ukončovala neschopenku a vypisovala mateřskou. Ty dva týdny už není takový rozdíl, navíc jsem si říkala že kdyby něco a já skončila v nemocnici tak už nemusím na nic myslet a řešit se zaměstnavatelem. Prostě hlavně být v klidu. Vše je už připravené, jěště vyřídit předoperační vyšetření a anesteziologa a je to…
jinak já bývám v noci tak 6× vzhůru a to ani nemluvím o vodě v nohách. Ale vše se dá zvládnou, hlavně to není trvalí stav a po porodu to zmizí, hlavně ať jsou bambulky v pořádku. Já už to vydržím.
Ahoj,tak Maxim 2400,47cm a Alex 1670,43 cm..tu jehlu mi pichla Mudr v 8:15 a po chvíli slyším jede se na sál..byl to fofr..celkova narkóza a 8:40 byli na světě
uvidím je až zítra, zatím mi přijdou jen odstrikat..až budu víc fit napíšu a dám fotky..nakonec tedy 32+4
@Maty3010 Obrovska gratulace! ![]()
To byla tedy rychlost. Hlavne, at jsi ty i miminka v poradku. Poradne si po takovem vykonu odpocin
![]()
@Sagema tak se s miminkem drzte. A preji,at se miminko poradne u mamky dopece!
@Leňa31 to jsou krasny vahy. @Maty3010 jee,moc gratuluji k chlapeckum! At jsi brzy fit a hlavne at se Vam dari!
@Maty3010 Obrovská gratulace mamko! Tak si pořádně odpočni, ať se můžeš co nejdřív věnovat těm svým drobečkům. Přeji vám všem hlavně zdravíčko
![]()
@Maty3010 velká gratulace
, tak ať jste hlavně všichni zdravý a v pořádku. Koukalm že jsme od sebe byli 1 den. Já dnes 32+3. Pak dej fotečky prďolů a ať ste brzy spolu.
@Maty3010 velká gratulace, hlavně že jsou v pořádku. Ty jo já zacinam závidět ten, co už jsou tak daleko…
![]()