Dvojčata přirozenou cestou - lze ovlivnit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
nemnd
1.3.13 09:44

@loveday koukáj že máme stejné přání:DA už se zadařilo?? :)

• Citovat
  • Upravit
156
1.3.13 12:50

Ahojky, tak já mám doma 16-ti letá dvojčata kluky a znova bych do toho nešla. Jako miminka jsem si je teda neužila vůbec. Jenom nakrmit, přebalit, vykoupat, ale na hraní mi fakt nezbýval čas. A přitom kdyby byli po sobě třeba 2 roky, tak je to o něčem jiném. Dobrovolně bych do toho nešla. V lumpárnách byli jak černá ruka- sedali mi do akvária, vylévali vodu z akvárka kyblíčkama na koberec s květinkami…no, co nestihl dodělat jeden, tak druhý to ještě vyšpičkoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hejhalek
19.4.13 20:35

Ahojky já bych taky chtěla dvojčata a to už mám jedny doma. My je máme v rodině. Ale pochybuji že by se na podruhé zase povedli. Teď máme roční dvouvajecne holčičky a jsou to dablici. Snad se na podzim zadari…

• Citovat
  • Upravit
5829
19.4.13 22:10

Taky bychom brali dvojčátka :kytka: Ale budem rádi, alespoň za jedno zdravé miminko. Začínám brát clostilbegyt, tak třeba se dočkám dvojnásobné radosti. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nedm
20.4.13 21:41
@hejhalek píše:
Ahojky já bych taky chtěla dvojčata a to už mám jedny doma. My je máme v rodině. Ale pochybuji že by se na podruhé zase povedli. Teď máme roční dvouvajecne holčičky a jsou to dablici. Snad se na podzim zadari…

ahoj tak kdyz uz jedny mate.tak je hodne pravdepodobny ze je budete mit zase:-)a mate je v rodine oba?

• Citovat
  • Upravit
hejhalek
20.4.13 21:59

Oba néé, ale já mám z obou stran. Jak od mojí mámy tak od táty z větve, takže se uvidí.

• Citovat
  • Upravit
lenoska.lina
21.6.13 13:03
@Amynka píše: :lol: :lol: tak já nevím, jestli se to dá ovlivnit, my máme teda jednovaječný, a radu?
Brala jsem listovku 3m před tím, než jsme se rozhodli počít druhé mimi ( u první dcery jsem jí brala stejně tak ), odjeli jsme na dovolenou a tam jsme měli moooooře času na sebe :), jelikož naše prvorozená přes poledne spala skoro 2 hodiny, večer krásně usínala, vínečko tam měli výborný, tak jsme si to užívali ( jak já říkala jako „za mlada“ ), do toho já ovulku jako blázen, tak se zadařilo okamžitě, jen s tím rozdílem, že my si tam jeli udělat jedno miminko :D a místo toho jsme si přivezli dvě :D ale říkám, jsou jednovaječný, tak možná, že se jim líbilo to ovzduší tam, že se rozdělili, nevím, každopádně jsou dvě, no. [/citace

Tak to tady tak procitam a uprimne Amynko trosku ti ty jednovajecny dvojacata zavidim, samozrejmne v tom dobrym slova smyslu :lol: Ja si totiz celej zivot prala a preju mit dvojcata pokud mozno jednovajecny holcicky. Asi si kazdej rekne ze jsem blazen, ale ne ja uz mam holcicku a chlapecka takze dvojcata by pro me byla splnenym snem. I kdyz vim ze tento sen se plni velmi zridka. Hold prirode neporucis.. Mam dotaz. Mas mix nebo 2 kluky ci holcicky? :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.10.13 12:07

Holky bacha, aby se vam to prani nevyplnilo :mrgreen: Mam 2,5 mesicni dvojcatka (narozena predcasne ve 33tt)..jsou to zlaticka, ALE je to fakt masakr..rizikovy tehotenstvi, ve vetsine pripadu predcasny porod, my meli dost velky poporosni komplikace. Ted mam pocit ze jen prebaluju, krmim a chovam. Na sebe cas zadny..no ale vsichni co dvojky maji, rikaji ze po3.roce je to zase suprovy :)
Jo a mame dvojvajky, podarili se nam spontalne (absolutne necekane, v rodine je nemame), 4 mes po vysazeni HA

• Citovat
  • Upravit
13
31.5.14 18:14

Tak ja čekám gemini jednovaječné. Můj braška je ze dvojčat jednovaječných. Take prý věk matky tomu dáva šanci..kolem 35 let.Nu a mě je 36 a čekam prvni a hned dvě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí