Dvojčátka

• Fotoalbum (29)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3504
20.9.06 19:15

Tak k pojišťovnám - my jsme s manželem taky oba u ZPMV a vlastně jsme to zatím moc nezkoumali. Pravda je, že jsem využívala proplácení 500,– na antikoncepci… teď na to budu muset kouknout.
U nás zatím nic nového. Na kontrolu jdu příští pátek, ale bude to bez UTZ. A zrovna dneska manžel navrhoval, ať si tam nějaký ten UTZ domluvím :wink: - už je taky nedočkavý co to bude :wink: :P
Ještě co se týče těch ultrazvuků - taky jsem četla, že je nárok na 3 za těhu, ale já už byla asi na sedmi :oops: Určitě záleží na doktorovi a když ho má v ordinaci, nic mu neudělá když na mimíse koukne. Chodila jsem často zpočátku aby se uhlídalo, zda jsou oba v pořádku. Myslím, že teď už tak často na ultrazvuk nepůjdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
20.9.06 20:08

Zuzi, já zpočátku taky měla hodně ultrazvuků, protože jsem měla ty problémy a ležela jsem v nemocnici. No, ale jakmile se to normalizovalo, už se s ultrazvukama nepředají :? :wink: Ale co, snad je vše v pořádku. Prckové kopou ostošest, tak budu věřit jim samotným :o :wink:

Jinak ta OZP, to taky zní hezky. Fakt proplácí 3500 Kč? To je hezký. To by stačilo v pohodě na pás, kojící polštář a plno jiných věciček. :wink: Třeba vitamínky, bandáže apod. Asi s tím budu muset začít něco dělat.

Jinak já se teď na pár dní odmlčím, protože jedeme do neděle na Moravu. Bereme to přes Prahu, tak se těším, protože jukneme na kočárky. :lol: Snad si konečně malinko udělám obrázek. Uvidíme…

Takže děvenky, mějte se tu zatím hezky, hezky se šetřete, odpočívejte a pohlaďte za mě dvojčátkovská bříška. :lol:

Zatím papa LIO :wink:

P. S.: Doufám, že až se vrátím, že budu mít co číst :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
21.9.06 11:32

ahoj holky, vsechny zdravim… a mimca taky!
Lio, tak peknou dovolenou…
my byli vcera na kocarky, meli tam dva! a pani nam ukazovala nejaky Lux-duo, byl docela dobry, do 10000,– ale manzelovi se tam moc nezdali nejake plasty… kdyz me se furt libi ten hartan ZX (ja vim ze s tim furt otravuju) :)
holky, jak mate velke mimca, ja mam obavy ze nam moc nerostou… nevim proc…
no, pani doktorce se nic nestalo, ze udelala utz, ale lepsi zaplatit 300,– nez byt ve stresu…
tak se vsechny mejte, ja se jdu valet na terasu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oren
21.9.06 13:43

Ahoj holky,

Lio - tobě příjemné dny na Moravě!!! Zavidím jak blázen… budou krásné dny plné slunce, k tomu ta moravská nátura a vínečko. Určitě bych si neodpustila ochutnat!!

Míšo - souhlasím s tebou, lépe si zaplatit, než nevědět co se děje. Až budu mimi pořádně cítit, taky to nebudu tolik vyžadovat, ale teď když je to jen občasné polehtání uvnitř břicha - je to málo… pocit, že tam nejsou… i když velikost břicha jasně značí, že tam jsou a to minimálně 2
No a k velikosti - včera jsem se na to ptala u Alopináře a měli jsme 15 cm od hlavičky k prdýlce - takže celkem víc jak 20 cm
Dr. mne pochválila že hezky živým, jen tak dál.
a váha?? Co vy?? Já mám 5 kg nahoře… není to moc?

• Citovat
  • Upravit
3504
21.9.06 17:18

No já už teď taky přemýšlím o zaplacení toho ultrazvuku. Jak jsou mimísové velcí vůbec netuším, dle břicha soudím, že to jsou dvě obludky :wink: :oops:
Ráno jsem se vážila a už nemám 3, ale 4 kg nahoře. Ale vzhledem k mé původní váze můžeš být Oren v klidu :wink: určitě to hodně není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
21.9.06 21:52

Ahoj holky,
všechno vás i mimísky moc zdravím.
Chci jen dodat, že mám pupík taky jak sud. Ale k doktorovi jdu až v pondělí i s manželem, a tak se chci zeptat, zda nám mimísky ukáže na UZ. Oba se moc těšíme… Náš Kuba by se chtěl taky podívat, ale zatím mu přinesu - alespoň doufám alespoň fotku.
Takže jak mám svoje mimísky velké budu vědět potom. :-)

Jinak jsem kopírovala cosi k dobru, kdo nemá moc daleko od Prahy… :arrow:

Podzimní burza pro dvojčata se bude konat opět v sobotu, 23. září 2006 od 14 do 16 hodin ve Velkém sále TJ Sokol Žižkov, Koněvova 19, Praha 3. Každý si prodává své věci sám (vhodné je přinést si s sebou deku či prostěradlo). Přezutí s sebou! Na setkání se těší Klub dvojčat a vícečat.

Tak uvidíme, možná se tam mrknu :wink: - třeba tam bude něco i pro malé mimísky.

Mějte se moc moc krásně, hlavně se opatrujte, PAPA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
25.9.06 12:21

ahoj holky, jsem rada ze to citite podobne jako ja… proste ja necitim jeste ani zadne simrani, takze mi neprijde ze tam jsou…
dneska jsem se objednala na utz ve 20.tt a jdu 17.10. tak doufam ze bude vse OK!
no, s vahou to mam asi taky tak… akorat ze jsem na zacatku zhubla a ted teda hezky pribrala, hlavne teda na tom brichu… no, sice od pocatecni vahy mam tak 3 kg nahoru, ale na zacatku jsem sla tak se 3 kg dolu… ale ja jsem tlusta normalne…
ta velikost mi prisla totiz trochu divna, kdyz mi v 16.tt rekla prvni 8-8,5 cm a kdyz jsem rekla ze moc nepoporostly, tak prihodila 1 cm… tak nevim… no, uvidime na tom velkem utz
holky, tak at mate vsechno v poradku a zase napiste!
 misa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
30.9.06 00:00

Zdravím všechny maminy :D

Jak se vám všem daří? Já byla v pondělí u svého gynekologa a řekla si o UZ. Tak jsem viděla, že jsou oba mimísci v pořádku, srdíčka jim pěkně tlučou a i se vrtí. To já však necítím - žádné pohyby 8O .Alespoň mám ale klid.

Také jsem částečně vyřešila kočárek. Jelikož nemohu mít kočárek s mimísky vedle sebe a chci vše řešit sporťákem s úložnými taškami, vybrala jsem značku PER PEREGO. Je to snad jediný sporťák, kde se dají obě lůžka položit do lehu a vložit taška… Nebo máte někdo jiný typ?
Začínám už být značně nervní - říjen za dveřmi v únoru mimísci na světě a já ještě nevím co chci?!!!

Všem vám držím palečky, ať jste všichni fit :wink:

Krásný víkend PAPA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
30.9.06 03:06

Ahoj Kuzelko,
tak to je fajn, že jsi prcky zase viděla :D Já jsem byla v úterý na kontrole, ale poslouchal jen srdíčka a na utz jdu až za měsíc :? Ale i manža říkal, že teď už to vydržíme (pořád bychom chtěli vědět co to bude).
S kočárky je to děs. My vybíráme jen aby projel 80-kama dveřma a i tak v tom mám hokej. Zatím je ve výběru ten můj Herqules a nebo Jogger. Ale ještě chceme vyrazit někam do kamenné prodejny. Už jsem dostala podruhé tip na firmu Bena - je v Praze naproti Kohinorce (což nevím kde je) a pak prý někde na Proseku (myslím, že někde u Billy). Tak asi někdy v příštích týdech uděláme expedici :wink: :P , protože se nějak specializují i na dvojčatové kočáry a snad by jich měli mít na prodejně cca 6, což je snad v republice rekord :D
Jinak jsme pokročili ve výběrech jmen a už jsme se celkem schodli na holčičích, takže pokud to bude holka a kluk tak to bude Klára a ?, a dvě holky budou asi Klára a Michaela :D Co budeme dělat když to budou dva kluci fakt netuším :roll: :P
Pohlaďte bříška a mějte se všechny pěkně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
30.9.06 10:55

Koukám Zuziku, že jsi noční sůva :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
30.9.06 12:22

No nějak mě teď trápí, že se vzbudím kolem jedné nebo druhé, protože musím na záchod a pak je vše v háji :wink: :P Prostě neusnu.
Dneska jsem navíc umírala hlady :oops: Vždycky jsem byla takový spáč a teď tohle. Ještě že člověk může jít na net :wink: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
30.9.06 21:50

Já mám pro změnu opačný problém. Prospala bych snad jak medvědice celých 9 měsíců. Vždycky mám potřebu jen na jídlo a pak zase na záchod…
Taky se v noci budím, ale manžel se vrací kolem půlnoci, takže to je OK, no a potom to pátá hodina raní jistí…

Tak pěkný večer, dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
3.10.06 11:51

ahoj holky
Kuzelko, ja taky nevim co chci :) a ted jsem se asi nechala prekecat ze si pohlavi rict nenechame, pry to bude jako kdyz rozbalujes darek pod stromeckem :)
a s kocarkem taky furt nejsme rozhodnuti… mame se jit jeste podivat na ten Hartan ZX tak uvidime… holky a vsechny budete kupovat nove kocarky nebo treba i z bazaru?
a jmena taky furt tapeme… na kluky je to horsi…
manzelovi se libi Jindriska, me docela taky, ale rikat malemu mimcu Jindro… no nevim nevim…
tak se vsechny opatrujte a piste!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
3.10.06 19:52

Miso , ta jména jsou fakt docela oříšek. Hlavně pro kluky.
Kočárek jsem nejdříve uvažovala, že koupíme nový. Pak jsem upadla do deprese, že nic nevyberem a že koupím radši z druhé ruky a pak nějaký nový sporťák. Ale teď už se zase přikláním k tomu, že koupíme toho Herqula. Zkoušela jsem ho v obchodě a na ovládání je fakt super. Ještě ale určitě někde kouknem. Manžel mě ještě „nahlodal“ s tím Joggrem co si vybrala myslím Lio.
Já si určitě chci nechat říct co to bude. Myslím, že si ten dáreček rozbalím klidně už teď a pak ještě jednou… protože si myslím, že i tak ten porod bude „rozbalení dárečků“ :wink: :oops:. Nechci kupovat všechno v neutrálních barvách a taky už chci na prcky mluvit vybranými jmény :wink: :D . Snad se to dozvím koncem října.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
3.10.06 20:34

Ahoj holky,

jediné, co máme doma vyřešené jsou jména!!! A potom taky to, že si budeme chtít nechat říct pohlaví. Ale i tak je nutné to brát určitě s rezervou…? Nevím - švagrová celé těhotenství žila v tom, že bude mít holčičku a má krásného kluka.

Když se mi narodil Kubík, věděla jsem, že to bude kluk z plodovky. Tak uvidíme. HLAVNĚ ZDRAVÍ!!!

Koukám, že kočárky řešíme všechny a stále co? Taky jsem z toho už na palici… KRÁSNÝ VEČER,PAPA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová