Dvojčátka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
842
24.7.08 15:35

ahoj holky, tak máme za sebou oslavu druhých narozenin, kluci byli nadšený a dárečky se samozřejmě taky líbily. posílám fotečky

http://img.mimibazar.cz/…f1185466.jpg

http://img.mimibazar.cz/…f1196318.jpg

http://img.mimibazar.cz/…f1196319.jpg

http://img.mimibazar.cz/…f1196314.jpg

http://img.mimibazar.cz/…f1196320.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3639
24.7.08 20:52

teeeeda PItrsko, vy uz jste velky kluci!!! nas to ceka za par tydnu!!! jak to uletelo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
24.7.08 20:55

Ahoj holky, chci se zeptat, kdy se vaše děti začali obracet na bříško. Petrušce se to občas povede, ale Radeček zatím nic.

A kdy jste dali děti do golfek a s jakými golfkami jste spokojené nebo co vám na nich chybí?

Omlouvám se za tolik otázek. Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2817
24.7.08 21:09

Peti , kráááásné fotky! Kluci jsou jak ze škatulky, a ty jsi nějaká pohublá a zkrásnělá :-) Že by to měl na svědomí nový tatínek? :-D
AjinoV , my máme PP Aria Twin jako tady asi půlka diskuse :-), spokojenost,jen jak jsou ted holky už těžké,tak je někdy problém je uřídit,kor v lehčím terénu,ale používám je jen když cestujem na popojíždění spíš.
Holky se začly přetáčet nějak těsně před 6m,ale znám dvojky o 2m mladší než my a ty až po 7m, pak šlo všechno ráz naráz …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
25.7.08 20:46

Ahoj holky,

tak jsme zpet z dovci (vratili se v utery). Bylo to fajn ikdyz trochu hekticke. Ale chvilkama nam holky pohlidali moje rodice, tak poprve jsme vyrazili na pulden nekam bez nich. fotky mam v albu, kdyby nekdo chtel mrknout.

Pitrsko, kcuci jsou jako vzdy fesaci, a tobe to moc-moc slusi. take mate pekny domecek, to asi deti naji prostoru, ne jako my v panelaku :?

Golfky mam take ARIA TWIN, a jak jsem to tady precetla, tak jsem je vytahla a zas zkusila. Nemuzu si na ne zvyknout, lehke sice jsou, ale ta jizda se neda srovnat. A ta mala kolecka :twisted: porad nekam zapadavaji. Autem zatim sama nejezdim tak jejich hlavni vyhodu nevyuzivam. Tak nevim, jestli to pro nas nebyl zbytecny kup (ikdyz jsem je sehnala dost levne). Treba az budou deti castecne chodit, tak se budou hodit vic.

Dnes se obe opice naucily vylejzat na gauc, takze dalsi komplikace, uz ani po odstraneni vsech nebezpeci z detskeho pokoje je tam nemuzu na chvilku nechat. Jde uz fakt do tuheho.

U na jeste tAKOVA NOVINA, ZE od zari nejspis budu castecne pracovat, a tatinek pujde na rodicovskou. jete to neni jiste, ale vse k tomu smeruje. uvidime, jak to budu zvladat, to holky neuvidim cely den, kdyz budu v praci. :cry: Ivusko, nejspis take budu jezdit i do Havl. Brodu, otevira tam nase spolecnost novou lekarnu, a lidi pochopitelne chybi. Ale Havl. Brod by mne vyhovoval, nechci jezdit nekam 300 km, tato vzdalenost od HK je jeste prijatelna. Tak se tam treba nekdy potkame :-)
Ivusko , krasne fotky z narozek, jako vzdy. Uz jsem take kus dal v tom albu Nas prvni rok. Akorat se nejak hodne trapim s popisky, vubec mi to nejde, ten program malovani je tak nesikovny, fotky jsem udelala prilis velke tak ani nejde tu popisku tam poradne dat. Dnes jsem se trapila asi hodinu a nic nevyslo, tak se na to vykaslu, bude to bez popisek a komentaru (puvodne jsem chtela ve dvou jazycich).

Deniso , 4. dite????? 8O 8O 8O To jste odvazni! Asi se inspirujete Michaelou :lol: , a psa uz mate? :lol: 8) :wink:

jo, holky nechcete zas ozivit mistni galerii dvojcata a spol ? Obzvlast pro ty, co nemaji vlastni veb a neumeji moc vkladat fotky do diskuse, a tam to je velmi snadne. A to mi nekdy az trapne, ze zaplavuji diskuzi fotkami, a nektere dvojcatka ani nevim jak vypadaji :( :lol: :lol:

Lidi, jake kdo mate autosedacky (nastupce vajicek), asi se tyto nevyplati kupovat pouzivane, pouzivaji se dost dlouho, ne jenom rok jako vajicka? To teda bude investice zrovna v nejistem financnim obdobi :?
chtela jsem na neco reagovat, ale uz si nic nepamatuji

pa.

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2817
25.7.08 20:58

Ali , to jsou mi novinky, tak další lékárna … je jich tu už jak hub po dešti, tak se nechám překvapit, kde bude ta vaše … No to bysme Tě moc rádi viděli ale s holčičkama by to bylo ještě lepší! Fotečky z domu pěkné, tolik neznámých lidiček, nebyly z toho holky paf? Asi ne, jsou zvyklé, vid, a byly za malé hvězdičky a mamka za velkou,jelikož je tak krásně vypiplala, princezny malý…

No nic jdu žehlit, usušila jsem asi 4 pračky dnes :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
26.7.08 19:21

Ivusko, mozna ta lekarna uz je otevrena, to ja nevim. Je to EUROLEKARNA, nejspis v nejakem supermarketu.

jeste vam sem vlozim male princezny

Uz bych tak chtela aby ty deti mely trochu rozum. Treba na to foceni v satickach starsi holcicka by byla nadsena, pozovaly by tak (aspon si to tak predstavuji). Ty male opice porad nekam lezly, kousaly ty saty, sundavaly, hned potrebovaly tridit spinave pradlo, tahat za vyssavac, pochopitelne mne neposlouchaji vubec ani nejspis nevnimaji, a ani vterinu na miste. Nadlidsky ukol poridit nejakou kloudnou fotku.
Kdy se da detem uz neco vysvetlit, aby vedeli, co po nich chci?
 A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
30.7.08 14:57

Ahojky holky,
nedá mi to a musím reagovat. Ivuško, Pitrsko a Ali nádherné fotečky. Ali, naše děti taky focení nechápou, v neděli jsme byli na pouti u tchýně a tak jsme chtěli udělat hromadnou fotku 5 dětí, z toho 3 jsou v našem věku kolem roku. No horor. Když už jsme je konečně naštelovali, tak si Vikča sedla do mraveniště a začla řvát, že jí poštípali. Takže nic :)
Jinak vydrž oni se začnou chtít fotit a pak po druhém roce zase nebudou chtít a do fotťáku se ani nepodívaj. Teď už Viky zase pózuje a i si sama řekne abych jí v šatech vyblejskla. :D
Pitrsko, taky jsem koukala na Váš nádherně zařízený domeček. Fakt paráda, takovýho prostoru. To my tady pomalu chodíme po sobě. Snad už se brzy přestěhujem.

Holky mít 4 děti bylo vždy můj sen. Nemůžu si nějak pomoct, ale Viky jsem si užila, zato dvojčata vůbec ne. Přijde mi, že ten rok šíleně rychle utekl a že by se to nemělo už nikdy opakovat je pro mě hrozná představa. Kdysi dávno jsem byla v Anglii jako au-pair taky u 4 dětí a hrozně se mi to líbilo. Vždycky večer jak se sešli na dinner a vykládali jeden přes druhého a bylo tam tak živo a veselo. A s úklidem to nějak nepřeháněli, takže si ty děti dovedli i užít a ne jako tady, kde je pomalu celá sobota zabitá uklízením. Tam jim jednou týdně přišla na dopl. paní na velký úklid a my jsme občas vysáli ale jinak nic moc. Pračka prala za ně, sušička sušila a nemuselo se nic moc žehlit, tak to šlo.
Manža je z 5 dětí, takže je na to asi dost zvyklej, ale děti chtěl jen 3. Ale teď sám vidí, jak rychle odrůstají a už připouští myšlenku, že za pár let bysme do 4. prcka jít mohli. :D

Aji naše děti se taky přetáčely kolem toho 6. měs. Pokud si nejsi jistá, tak zkus zavolat do nějakého rehab. centra a oni ti rádi poradí popřípadě na děti mrknou a řeknou, zda se vyvíjí v normě.

Holky mažu upíct štrůdl, máme moc letních jablek, tak jdu na to.
Zatím čauky
Nissa :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
31.7.08 12:25

Ahojky, tak koukam ze vsichni jsou asi venku, po zahradkach ci dovolenych, tak zvsim prispevkovost aspon dalsi fotkou :-)
Vlozim vam sem jednu fotecku ze vcerejska. jezdily u znamych v takovem detskem auticku:

http://img2.rajce.idnes.cz/….30-_204.jpg

Holky, kdo uz slavil prvni narozky. Prozradte recept na nejaky dortik , ktery my mohly ochutnat i rocni deti. Nejak nevim, co mam udelat, nejradse bych nejaky nepeceny. Diky moc.

Sabri, Oren , tak co ten sraz??? Treba pristi tyden pokud uz nemate vse rozplanovane?

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2817
31.7.08 15:19

Ali ,
tak já taky zvýším příspěvkovost :lol:
Takže recept na nepečeňák:
Ingredience: 2-3 pytlíky piškotů (podle počtu pater,nejlépe Opavia), případně cukrářské piškoty na obložení - vypadá to slavnostněji, ale nemusí být, 3 kelímky zakys.smetany ( nejlépe Kunín), 1 šlehačka, 2 vanilkové cukry, kompotované ovoce (jakékoliv-mandarinky,jahody,broskve…) nebo čerstvé (s jahodama byl úžasnej), Dortové želé (2× od Oetkera).
Postup: Nejdřív si připravíš náplň tak, že smícháš ty zakys.smetany s van.cukry a s ušlehanou šlehačkou. Vyložíš formu piškotama (dnem dolů) a cukrářské okolo, trochu namočím piškoty šťávou z kompotu a střídám vrstvu ovoce a náplně, většinou mám 2-3 vrstvy, poslední dávám piškoty a náplň, na to ozdobím a poliju želé, uvařeným podle návodu. A strčíš do lednice a je napečeno. Možná jsem to napsala moc složitě, ve skutečnosti je to hotový za půl hoďky … Dá se to „odlehčit“ tvarohem, či jogurtem místo té smetany … Jo a nezapomeň si ty cukrářské piškoty trochu zkrátit,pokud to tedy chceš obkládat,já to neudělala a byly trochu jako plot kolem dortu :-D
 http://img2.rajce.idnes.cz/…MG_8224a.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
5.8.08 13:05

Ivusko, dekuji za receptik, asi neco podobneho vytvorim jestli se k tem narozeninam dopracujem. Jsme zas nemocne, zase rotavirova infekce :( Chytily jsme to u kamaradek dvojcatek ktere uz byly na chvilku v nemocnici a uz jsou doma a jsou ok. A nam se to porad zhorsuje :-(
Ach jo, zkousim s tim bojovat sama, do nemocnice nechci, byl to tehdy des.
Tak pa, ozvu se az budu mit lepsi zpravy .
 A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3639
5.8.08 13:23

Alino ahooooj byli jsme pryc, Oren jsem psala i sms, asi jsou taky nekde pryc…ty jo zrovna ti chci napsat, ze ctvrtek mame jeste volny a koukam ,ze vy marodite, chjo, at jste brzy fit drzte se a dej vedet!!!! a pak to uz nejak musime zpunktovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
12.8.08 13:57

Ahoj holky,
koukám, že je tady docela mrtvo. Všichni jste nejspíš někde venku na hřištích a písku, ostatně jako většinou i my. :D

Pitrsko, Ali - nejsem si jistá, jestli jsem přála vašim broučkům k narozkám, tak aspoň dodatečně - vše nej nej nej!!!!!!! Petro,moooc ti to sluší, úplně záříš !!!! :wink: A Ali, ty tvoje princezničky nemají chybičku! :D

V pátek jsme byli v Praze na svatbě jedný kamarádky. Bylo to moc fajn. V Praze jsem pak zůstali až do neděle, spali jsme znovu v chatce v Říčanech - tam co jsme byli na dovolený. Vzali jsme děti na letiště podívat se na letadla a taky jsme jeli lodí po Vltavě a jen tak courali. Prahu má hrozně moc ráda, tedy jako návštěvník, nejsem si jistá, jestli bych tam chtěla bydlet… Hlavně si hrozně užívám jednoho pro nás naprosto vzácnýho okamžiku - naše děti začali po 16-t i měsících spát v kočárku. Naposledy v něm usnuli v 8 měsících, pak už to nešlo a znovu až v červenci na dovolený. A co je ještě lepší, nemusí se s nimi jezdit jako když byli malý,ale v pohodě spí na místě, takže na výlety bereme s manžou golfky, prcky po obídku uspíme, sedneme si někde v parku na lavičku a užíváme si klidu. Poprvý od porodu! Přesně tohle jsem vždycky záviděla maminkám s jedním miminkem, zatímco ony posedávaly s knížkou na lavičkách,já musela pořád jezdit, jakmile jsem zastavila, vždy se jeden z prcků probudi …

Jedna fotka ze svatby, která se mi hrozně moc líbí. Na další (konečně i z dovolený) můžete kouknout na našich stránkách.

http://img.mimibazar.cz/…15483972.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
13.8.08 20:31

Ahoj holky,tak koukám,všechny jsme někde poluftě,jak je léto,co??My jsme taky pořád někde venku,ponejvíce na zahradě,je tam plno práce a je zabezpečená tak,aby se malým nemohlo nic stát.Manžel má dovolenou,takže se dělají páce,co se pořád odkládaly,jako vysázet plot z tůjí,pospravovat trávník,dneska mi dal do kupy tandem,taky s jeho tatínkem budeme opravovat střechu na zahradním altánu,je toho tolik,prostě nějak nestíhám,ale to asi znáte všechny co??
Heli,ty vaše fotky…nádhera.Víš,že mi i ukápla slzička?? jsem si vzpomněla na to,jak se mi ti tví špuntové líbili od začátku,co jsem sem k vám začala chodit,a ted už jsou to tak velké děti…je strašný,jak ten čas letí,a hrozně moc chápu Denisku,že uvažuje o 4,mě to přijde hrozně moc líto,že už nikdy žádné miminko mít nebudu,a neužiju si ho,s těmi dvojčaty ten čas tak strašně rychle užil a vůbec jsem si to jejich miminkovství neužila,a ted už to žádná miminka nejsou…
Pitrsko,krásné fotečky,a tobě to tam opravdu hrozně moc sluší,je vidět,že jsi už v pohodě a máš život srovnaný,moooc ti to sluší a klukům samozřejmě jakbysmet :wink:
Ostatní samozřejmě taky mooc zdravím,Alino,dovolená,super,to ti moc závidím,taky bych jela kamkoli hned,ale s tou mou smečkou??
Ajino,mí kluci na otáčení byli hrozní lenoši,pořádně se otáčeli až kolem 7-8 měsíce,zato pak to vzali hoem,ze dne na den sezení další den lezení a hned stoupání.Takže neboj,oni mají své tempo a jednou určitě začnou.
Tak,ted vám napíšu něco o nás:Manžel má dovolenou,to už jsem ale psala,takže jsem si včera udělala s kamarádkami výlet do Německa,jen asi 40km k Drážďanům,na čumendu a hlavně taky nějakou dobrůtku koupit,takže jsem tam utratila hafo peněz za čokoládky,bonbony,salámy,klobásky ale taky jsem kupovala nějakou drogerii malým,a co se tam 100% vyplatí,je cokoli z elektra.Třeba sluchátka Hama,značkové,myslím třeba na skype,stojí 1 euro.Nebo gril elektrický tefal za 14 eur a podobně,každopádně se tam chystám na vánoce nakoupit nějaké dárky,i hračky tam mají překrásné,malým jsem koupila dvě sekačky na trávu,a že asi už je pomalu po létě,tak jsem za jednu dala dvě eure,takže necelých 50Kč.Taky jsem tam chtěla pro prcky dětská jídla,měli tam óbr výběr,a ty ceny?? Dvě velké skleničky po 250g jídla od 12měsíců a ještě k tomu bio stály 1,69Eur,to je zadarmo.Jenže ti mí lumpové už nechtějí mixovaná jídla,vařím jim to samé,co nám,jen neochucené,třeba brambory a omajdu,nebo plátky se sosíkem,to milujou a kaši k tomu,no,jsou to holt chlapi žraví.
Taky to dělá to,že mi nechtěli maso,když nebylo umixované,jenže já si předčasně k narozeninám,které mám příští týden,koupila pomalý hrnec
asi nevíte,oč jde,tak takhle to vypadá:
 http://www.vareni.cz/…tri-nas-cas/

Hrozně dlouho jsem po něm toužila protože je to obrovská úspora času,prostě se tam dají veškeré suroviny,včetně třeba mouky na zahuštění,cibule a koření,a dám to maso „pomalit“ třeba na 5 hodin,s tím,že se třeba hrnec naprogramuje na 7 ráno,zapne se a v poledne si nandaváme,nebo když to nestihnem se vrátit domů,automaticky se pokrm přihřívá dokud se nevypne.A to maso z toho!!Jendnak se vaří absolutně bez jakéhokoli tuku,a tím,že se ten hrnec nesmí odklopit,teda,může,ale je to zbytečné,a unikne páre,tak to maso zůstane krásně křehké a měkké,a prckové to masíčko krásně papkají,i hovězí se jen rozsýpá,a ni to nemusím jim krájet :lol: :lol:
A k těm váhám,my jsme byli na 11měsíční nedávno,a oba už váží skoro stejně,pořád byl mezi nimi asi 500g rozdíl,ale teď má Domča 10800g a Filda 10700g,takže jsou nastejno.A vůbec mi ted přijde,že jsou úplně stejní,Holky,já je od sebe nerozeznám,jakmile mají stejné oblečení,nevím který je který,to je hrozný.Pořád tam byl ten rozdíl ve váze a když jsem je vzala na ruku,bylo to znát,ale ted už ne.Kolikrát mě to štve,že si je pořád pletu,i manžel,kluci,mamka,všichni.
Oba stojí u všeho,dokonce se už několikrát pustili a asi dva krůčky udělali,dokud nespadli,ale jistota v tom ještě není.Domík měl ted svátek,tak jsme mu koupili takové to aktivní chodítko,a myslela jsem,že Filípek mu to bude brát,ale ne,udělala jsem dobře že jsem nekoupila dvě,ptž Filda daleko raději stěhuje nábytek,ale Dominiček s tím chodítkem objede celou zahradu i dvakrát,a že jí máme pořádně velkou.
Příští týden plánuju už koupit nějaké botičky,dosud je nepotřebovali,doma měli bačkůrky,a venku chodili jen bosi,to je pro ně nejlepší,ale už začíná být zase chladněji a to by mi nastydli.
Taky vám sem vložím aktuální fotečku ze včerejška z koupání,upravila jsem si jí v jednom super prográmku,jmenuje se to freebies,stánu si nějaký balíček na netu,a postupně tam vrstvím jednu vrstvu za druhou,hrozně mě to baví,akorát je to zabiják času,ten co sem vložím,jsem včera motala asi dvě hodiny.
Tak,jsem se vykecala :lol: :lol: ,klidně to přeskočte,jestli vás to nudí,já půl roku nepíšu a pak vás zavalím,co?? :oops:
 http://img.fotoalba.centrum.cz/…587832_4.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
13.8.08 20:37

tak ta fotka znovu nějak se mi to kouslo a nejde to upravit.
 http://img.fotoalba.centrum.cz/…587832_4.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová