Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ivusko, diky za navod, priste uz to snad zmaknu sama
S tim croozrem sem myslela bez tech vlozek jak dlouho tam vydrzi, koukala sem totiz k Ali do albicka na rajceti a prijde, ze ty jeji holky se tam vlezou tak akorat. Ty vlozky uz ma asi prodany, uz tri lidi ji na to odpovidali. No jo, sem si vzpomnela pozde ![]()
Ahoj Helli, zrovna sem ti okukovala vecicky na MMB, tak tam mas ode me zpravicku
Jinak se brzo uzdravte, verim, ze to musi byt pekna otrava, jak marodite vsichni. A oslava at se vam vydari!!
Helli , Tvoje fotečky se mi taky nezobrazují
U mě je to tím,že jsem si zaheslovala album z důvodů,kt. jsem tady psala. Takže prohlížet jen v albíčku a s heslem,ráda zašlu přes SZ pokud někdo nezachytil v příspěvku… Takže držíme hrozně moc pěsti,at se z toho broučkové dostanou a plni síly můžou oslavit 2.narozeniny,to to letí…
To úžasné hřiště je prosím u nás v Havl.Brodě, je úplně nové a úžasné,zatím využíváme jen houpajdu a skluzavky,kde je houpu a kloužu
ale už se moc těším,až se tam děti vyřádí sami.
Teda Heli,
Lukášek i Nikolka už jsou tak velcí!!!? Každým dnem i já koukám, jak nám děti rostou před očima a z Kubíka se stává puberťák…!!
A také ne nadarmo říkám, ať jsou hlavně zdraví!!!!!!
Jak píšeš, opravdu mají naše děti svou hatlamatilku. Ale určitě to postupně propukne.Anetka už tento týden ke svému repertoáru přidala pápá a mává.
Jinak gratulujeme k nočníku bez plenky.!!!
Chci se k tomu také rozhoupat co nejdříve a využít k tomu pěkné počasí. Tak uvidíme. Oba vědí, co se na nočníku dělá a Matýsek si i jakýms takýms svým způsobem řekne, ale Anetka zá:,–(ně!!! ne.
Ať jste brzy fit a užijte si OSLAVU!!!
Jdu se vám sem vetřít ještě jednou.
Právě jsem domatlala domácí kinder mléčný řez, na který jsem našla receptík na MMB. Je fakt super, má se nechat ztuhnout v lednici, ale samozřejmě jsem hned ochutnala.
Hlavně je to jednoduchý! No, já jsem toho důkazem - do teď byla vrcholem mého cukrářského umění tak akorát bábovka nebo bublanina a to s frekvencí cca 1× za rok.
![]()
Nedalo mi to a musela jsem se s vámi podělit.
Pokud vás honí mlsná, receptík je tady: http://www.mimibazar.cz/recept.php?… .
Dobrou a sladké sny!!!!! ![]()
jestli se mi to ted povede, tak vam tu hodim jednu fotecku ze vcerejsiho koupani, Matej je na ni tak srandovne vykulenej
Helli , teda tys mi udělala chutě na ten kinder řez!!! ale potřebuju zlikvidovat jahody,tak upeču něco jahodového nebo tvar.knedle s jahůdkama …
Peti ,krásná „vykulená“ fotka!!!
Holky, Natálka si dnes poprvé a hned 2× sama sedla!! Tak už sedíme obě, jsem ráda. Hned jsem ji zas pusinkovala a podruhé už jsem to vyfotila,seděly naproti sobě pod mojí židlí,tak jsem to zas obrečela…brečím ted furt ![]()
Nevím,jestli jsem tady psala,asi jo (že bych se nepochlubila
že Anetka si už 2× sama stoupla, poprvé napolo a podruhé úplně u stolu, od té doby šplhá po všem možném,už mi začíná věčné hlídání … A Natálka už si taky stoupá,takže samostatné stoupnutí je otázkou času … Jo a roste ji 3.zub (dvojka nahoře) a v noci vyvádí jak pominutá ach jo,nevím co s ní…
Tak Vám sem aspon hodím dnešní povedené fotečky:
http://img.mimibazar.cz/…f1132124.jpg /> Na houpajdách na našem krásném hřišťátku
http://img.mimibazar.cz/…f1132232.jpg /> Natálky 2.úspěšný pokus o sednutí
Eliško, Alino, pepen, Markytko, Denisko a další s postejně starými dětmi … Baští vaše děti už jahody? A meloun? A zkoušely jste citrusy už? Holkám jahody strašně chutnají,vždycky jim je rozpůlím do mističky a dlabou je sami,akorát je pak musím vyprat,jelikož i s bryndákem je to hrůza. Takhle baštíme i meloun nebo měkké broskve.Je to fajn svačinka na ven do dozičky. A holky (všechny) do kdy se loupe ovoce?
Ahoj holky,
Petulinko, krásná fotka:)
Ivuško, gratuluju k sezení i k stání, teď už to půjde ráz naráz ![]()
Natálka nespí asi kvůli zubům, ne? U nás obšas prudí Fany, jakmile ho bolí břicho, tak ho to probudí a nedá se uspat jinak než u ěm v posteli. Bývaly to dřív i hodinový anabáze ale už je to lepší.
A u nás se noci strašně zlepšily, co jsem je odstavila, Vojta spí už běžně celou noc, Fany tak na střídačku. A mlíko dám nejdřív o půl páté ráno. Ale už si zvykli, ani ho dřív nevyžadujou.
Ivuško, já jahody nedávám, ano citrusy, Vojta je hroznej cíťa, dělá se mu lehce vyrážka i po rajčatech, já musím opravdu hódně pomalu.
Meloun jsem zkoušela dávat kousky, ale zatím se na to moc netvářili, ale zuksím to zase.
Ahoj holky,tak se zase hlásím,máme teď nějaké hrozně hektické dni.minulý týden v neděli Adámek spolknul přívěšek na krk,delfínka,asi 3 cm velkého,no,jezdili jsme na chirurgii na KO,jestli to postupuje,a bohužel,zaseklo se to na kraji tlustého střeva,takže je nutné to vyndat jinak,prostě by to nevykakal.Takže včera večer jsem ho odvezla do nemocnice,to byl hrozný zážitek,je už sice velký,ale stejně.kdybyste viděly,jak se snažil se mnou odejít do výtahu,pak protáhnul pusinku,ale naokonec mi zamával,a když jsem tam volala,tak říkali,že je v pohodě,hraje si s dětmi.Dneska mu dají narkózu,a udělají kolonoskopii,a vyndají to.Jsem z toho hrozně nervózní,aby to nějak nezkazili,a nenatrhli mu střevo nebo něco,prostě děs.Počkám tak do deseti,a budu tam volat,jak to vypadá.
Malí jsou v pořádku,oba,Filípek leze jako drak,a kam doleze,všude stojí,jenže máme dlažbu,tak mu to i ukloouzne a je samá boule.Asi jim koupím bačkůrky,protože protiskluzové ponožky jsou nanic.Domča,tern začal lézt pořádně včera,a to je teprve děs,dokud jeden aspoň seděl na místě a hrál si,tak to šlo,ale hlídat je oba je síla,ale to znáte všechny.
Ten si aspoň všude nestoupá,jen u kočárku na zahradě,a tam buchne na trávu,tak to jde.
V úterý jdeme na 10měsíční kontrolu,jsem zvědavá,kolik váží a jestli už konečně oočkuje dr i Filípks,stále ještě nemá žádnou dávku.
Taky od července asi skončí ten krámek,kde prodávám,takže si hledá nějakou jinou práci,třeba na noční nebo na víkend,ale zatím nic není,ale našla jsem docela zajímavé domácí práce,jedna pasní dělá mašličky lepí nějak,říkala,že se na tom dá vydlěat,tak mi to přijde ukázat a uvidím.
Helli,mrzí mě,že jste pořád marod,doufám,že už jsou oba prckové v pořádku.
Ivuško,holky jsou šikulky,a fotka na houpačkách je super.
Petulinko,ta fotka z vany je super,jak kouká malej co?? ![]()
Pepen,teda,Vojtík se ti osype i po rajčatech,to je síla,ale ony jsou dostaromatické,to se ti nedivím,že nedáváš jahody.Mí kluci jsou teda splachovcí,můžu dávat cokoli,jahody milují,meloun,no,žužlali ho,ale žádná sláva,ale co je pro ně to nej nej je nektarinka,já jí oloupu a oni jen jí vidí se na ní úplně klepou a když jí okoušou až k pecce a já jí vyhodím,tak řvou,těch by snědli kopu.
A ještě,Heli,ten odkaz na ty Milschnitte vypadá super,už plánuju,že je taky udělám,je toho docela dost a vypadá skvěle.
Tak,jdu oblíkat malé,se tady prdelí v pyžamu. ![]()
ahoj holky, tak jsem vás dočetla, zkoukla fotky, dětičky jsou všechny úžasné a hlavně jak děláte pokroky, to je radost číst. Jinak se tady povídalo také o mluvení, jak psala Helli, moji kluci mají mezi sebou takovou hatlamatilku, takže jim to zatím stačí, Románek sice mluví více, člověk už ví aspoň co chce, když si umí říct, Kubík ten je stále pozadu, ten spíš takový ty základy a to jim budou 2 roky, musím si s ním často sednout a něco mu povídat, no a on si tak jen žvatlá, občas něco zopakuje, tak snad to bude v pohodě, no a jinak na nočník se jim stále nechce, už jsem z toho na bednu, sice třeba Romík si řekne kakat, ale většinou to už má v kalhotech a čůrat se mu povede většinou někde vedle, že mi uteče z nočníku a šup na dlaždice v kuchyni, ale tomu se spíš musím zasmát, no prostě jsou to líný chlapy, holt potřebujou asi více času, no uvidíme. jinak jsme už zdravý, doufám, že na delší dobu, teď to bylo fakt stále dokola samá nemoc, alespoň si teď konečně můžeme užívat krásného teplíčka a bazénku. budu končit, tak se mějte papa všem
Ahoj holky,
Pitrsko, to je prima, že už jste se z nemocí vyhrabali.!!!!!
Byli jsme o víkendu v zoo, tak posílám jednu fotku našich prcků
Jinak teď budeme trošičku víc cestovat s dětma po výletech. Aby si i Kubík užil trochu prázdnin, než pojede na soustředění a na tábor.
Mějte se všichni moc krásně a užívejte sluníčka