Dvojčátka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
249
13.8.08 23:06

Ahojky holky,
přes léto je tu fakt mrtvo.
Ale ono už asi moc hezky nebude, takže to tu zase ožije… :D
Helli fotka Nikolky a Lukáška je nádherná. Oba se ukázkově smějou. Jako reklama na zoubky........ :D
Míšo kluci jsou správní bobíšci. A jsou dobří, že si nechali pěnu na hlavě na focení. To mi hned na všechno saháme a šla by hned dolů. :D
Teď vůbec někoho vyfotit je zážitek, protože jak uvidí fotak, tak ho chtěj prozkoumávat a vůbec nepozují...... :D :D :D

Jinak u nás nic moc nového. Zuzka chodí užž pěkně, Honzík vůbec. Přijde mi, že se bojí i s autíčkem odrážedlem. Jeho výkon je si sám stoupnout a 15 sekund stát. Pak si to jakoby uvědomí a radši si sedne. Krok neudělá ani mezi náma a ani když mu nastavím ruku aby udělal jen krůček a chytl se. Je to hrozný posera, přitom si myslím, že už by na to i měl. Jeho ale stejně baví jen lezení, nechce chodit ani za roku, jenom venku, když se mu nelíbí lézt po kamenech.
jo a s Viky máme po operaci nosní mandličky. Byly jsme tam spolu minulý týden a jsem ráda, že je to za náma. Byla jsem tam já a manža byl doma s dětma. Já si tam holky tak odpočinula. Pořád jsem spala a bylo mi fajn. Děti si ani nevzpomněly a já sice jo, ale myslela jsem, že se mi bude stýskat víc. Nějak jsem to asi už i vnitřně potřebovala mít chvilku klid. :oops:

Dobrou noc Nissa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
13.8.08 23:09

Ještě pošlu fotečky:
První je z pouti u tchánovců se sestřenkou a bratránkem:
Viky je na ní ostříhaná.

http://img.fotoalba.centrum.cz/…591776_5.jpg

A druhá jak taky v poledne ve vedru spíme:

http://img.fotoalba.centrum.cz/…591783_5.jpg

Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
14.8.08 10:06

Ahoj všem,
na začátku týdne jsem sem koukala a říkala si, jak se všichni „dovolenkujeme“ :D a po pár dnech se tu postupně ukazují nové fotky a děti rostou jak z vody.
Všechny děti jsou naprosto úžasné - Heli- ty vaše vlásky?!!!! Nádhera.
My máme malé „plešounky“ 8)

http://emimino.cz/…elikosti.JPG

http://emimino.cz/…v%E1n%ED.JPG

Ale jinak hlavně všechny děti jsou zdravé!!!užívají si letního počasí a vše je celkem v pohodě.

mějte se všichni moc fajn a užívejte zbytky letního sluníčka :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
16.8.08 20:16

Nikolce a Lukasku vsechno nej k narozkam!!!!! 

A ta vase fotka je fakt nadherna, jsou to takove deti z casopisu.

Koukam, ze je mate take 16.08 jako my. A rodila jsi Heli v 33+4 pokud se nemylim, take presne jako ja :-) Takze jsme je i pocaly ve stejny den, akorat ja o rok dele 8) Pokud jsem neco nepopletla… Tak to je zajimave :-)

My narozky slavime az pristi tyden. Ale uz probehla takova mini-oslava i s dortikem u nas na chalupe, muzete se kouknout do naseho alba na fotky, kdo chce.

Tak se mejte zatim pekne.
pa.

Alina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
16.8.08 20:52

Lukáškovi,Nikolce,Anice a Karince vše nejlepší k jejich narozeninám,hodně lásky,zdraví a štěstíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2817
16.8.08 20:54

Helli, Alino, dětičkám přejeme vše NEJ NEJ NEJ k ročkám a dvouročkám! Že by se 16.8. rodily samé „časopisové“ dětičky? :lol: :lol: :lol: Asi to už tak bude … Helli, standardně krásné fotečky, já jsem jako vždy po…á z Nikolky, je moc roztomilá. Ali k vám jsem taky nakoukla, minioslava se vyvedla, jak jsem viděla, dortík úspěšně zničen :-) Těšíme se na fotečky z další velké oslavy - co plánujete? A jak se vyvedly koláže z 1.roku? Ukaž, nebuď labuť :-D

Míšo, Kuzelko , krásné fotky!!! Taky jsme plešounci a ještě dlouho budeme :-) Krásné koláže, Míšo! S tím žroutem času Ti dávám jen za pravdu.

Denisko , teda ti Tvoji kulíšci se už pěkně vyloupli!!! Zuzanka mi přijde čím dál tím víc na Vikinku podobná,ještě jak mají stejné šatečky… Honzík je víc okatý a trochu jiný- po manžovi? Zuzka je šikulka,že pěkně chodí. Honzíkovi to jen trvá déle no.

My jsme se vrátily z dovče,máme za sebou svatbu,holky byly vzorné drůžičky,akorát bez čepiček,to jsem vzdala,neb je měly na hlavě 2 sekundy a dolů… Ale jinak byly zlaté. Zato si to vybíraly před a po - vztekací období - vztekání u přebalování, převlíkání,když něco zakážu … Taky nám roste 6.zub - dvojka vlevo nahoře. Příbuzní holky rozmazlily na chození za ruku i přes moje protesty, takže až mi ted manža odjede do práce asi se z toho po… My ještě nechodíme,ale Anetka už udělala předevčírem první minikrůček,sama bez opory stojí tak 30-40 sekund,víc ne. Natálka je tradičně o měsíc pozadu,ale zase dělá větší pokroky,už se naučila si sedat do bobečku a nepadá jak šiška :-)

Přihazuju pár foteček z dovče,zbytek v albíčku:
http://img.mimibazar.cz/…f1248996.jpg /> Drůžičky se xichtí :-)
http://img.mimibazar.cz/…f1248989.jpg /> Výlet v Mariánkách
http://img.mimibazar.cz/…f1248990.jpg /> A v Karlových Varech …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
16.8.08 22:35

Holky diky moc za pranicka.

Ivusko, uz tam to album je. mam jeden i vytisteny ale jsem z toho trosku zklamana, je to dost maly :-( priste asi zkusim fotoknihu.
Ten zkusebni program asi uz vyprsel, byl jen na mesic, a kdyz jsi koupila ci dostala to CD, tak tam byl napsany nejaky kod ktery es zadaval nejak pres net?

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2817
17.8.08 12:59

Ali , písla jsem Ti SZ,tak jukni.

Holky - Pepen,Eliško,Markytko-kdepak jste všechny? Už se vám všem děti rozutekly tak není čas? Písněte zas něco nového od vás,nebopřihodte fotečku,at vidíme jak děti rostou…

Jdu kafíčkovat honem,holky spí,byly protivné :-) Paaaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
17.8.08 20:49

Miso , dej pak prosim vedet jak jsi s tim pomalym hrncem spokojena? A kolik ten zazrak stoji? A to nevadi, ze nektere ingredience by se melio varit dele, a nektere kratsi dobu, nebudou pak jedny rozvarene druhe nedovarene?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
19.8.08 13:16

Ahojky,
tak jsme dneska byli na dvoj očkování. Očkovala dvojčata 4. hexa a taky Prevenarem. Tak doufám, že budou dobrý a nebudeme mít horečky. :?
Hlavně, že je to za náma, děti řvaly, jen na ně sáhla.
Ivuško nádherný koláže. Holkám to jako družičkám moc slušelo a měly nádherné šatky (skoro jako ty naše) a taky se mi moc líbily ty růžové maskáče. To by se mi líbilo pro naše děti, samo, že Honzík by růžové neměl. :D
A taťkovi to taky seklo v té uniformě. Nevěsta je jeho sestra? Měla nádherné šaty........ Jo to už je doba, co jsem se vdávala.
My jdeme taky na svatbu za 14 dnů, tak jsem zvědavá, jak to dopadne. Myslím, že to bude spíš boj a běhání za dětma než pořádná oslava.
A hlavně, aby vyšlo počasí, protože nevím, co dát dětem když bude zima.

Jo a Ivuško Honzík je na manžela, schválně najdu nějakou fotku a vložím pro porovnání.
Mějte se a Míšo, taky mě zajímají reference o tom pomalým hrnci......

Pa Nissa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
19.8.08 13:26

Honzík s taťkou na nohejbalovém zápase:
http://img.fotoalba.centrum.cz/…iyn96sg7.jpg

Asi to bude na ležato, ale už to nemůžu upravit, protože se mi budí děti, tak tam utíkám.
 Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2817
19.8.08 13:36

Denisko , no jo celý tatka, a jak se k němu tulí, to je sladký :-) Taťku máte fešáka :oops: Tak si to „užij“ na svatbě, no já jsem si opravdu užila jen tu část,kdy jsem je konečně uspala v pokoji (meli jsme tam pokoj) a pak jsem seděla 2 hodky u chůvičky dole u kafe a klábosila :-D Jinak to bylo víceméně tak,že jsem měla bud jednu nebo druhou, nebo obě :-D Ale i tak to bylo moc fajn. Tak ať vám vyjde počásko!!! A pak sem přihod fotečku drůžátek :-) Tak jdu něco dělat,než se vzbudí,dnes je vedro,asi se doplazíme na zahradu a strčím děti do bazénku… Tak papa všechny,užívejte sluníčka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2817
19.8.08 13:37

Jo a Denisko - tady jsem objednávala ty maskáče,mají tam i jiné barvy než růžové a je to moc pěkný matroš a nejsou drahé … http://www.mimibazar.cz/bazar.php?… tak pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
19.8.08 20:10

Ahoj holky,tak se zase ozývám,a napíšu vám tedy něco o tom hrnci.
Nevím,co jsem psala předtím,tak se možná budu opakovat.
Takže,hrnec jsem koupila za 1900Kč,ale jsou i levnější,jsou dva rozměry,3.5 a6.5Litru,a například v Makru mají ten velký Kenwood za 1200Kč,což je už slušné,a nevěděla jsem to,když jsem si kupovala ten můj.
Vaří to stejnoměrně,když dělám třeba eintopf(třeba hovězí maso,natová cibulka,papriky,rajčata,brambory,cibule)nic z toho není rozvařené,možná jen ty rajčata,ale když je vařím normálně na plotně tak to udělají taky,a má to tak být.
Jídlo se tam dává ve vrstvách jakoby,když je víc druhů,třeba ty tvrdší věci,jako paprika nebo cibule se dají na dno,na to maso,koření,ostatní suroviny,zaleju vodou, a můžu dát hned i mouku na zahuštění,což většinou i dělám,ale minule jsem na ní zapomněla,a dolévala jsem tam mouku až asi půl hodiny před koncem,sice se píše,že se ten hrnec nemá otevírat,ale já stejně neodolám :oops: ,a navíc,nejdřív vařím bez nějakého koření,odeberu malým,a pak to dochutím nám a nechám ještě vařit.
A co je mi záhada,jak ten hrnec ví,že je tam nějaké určité maso??
Rozumějte,jednou jsem dělala hovězí plátky na 5 hodin,a pak jsem zapomněla že je to hovězí a dala je jen na 4 hodiny a bylo krásně měkké,a jde tam dělat třeba i čína,nebo různé směsi třeba k těstovinám,ale to se vaří jen na tři hodiny,je to výhoda když nemá člověk čas,musí někam letět něco nahonem vyřídit a přitom plánoval uvařit,a ví,že to už nestihne,tak to tam nahází,zapne a když přijde dom,má hotovo :lol: a to mi na tom vyhovuje nejvíc.
Fakt,ta úspora času,v neděli jsem vždycky stála u plotny,a vařila oběd,ted??Naházím tam maso,zapmnu,jdu si na zahradu něco dělat,a v poledne je prostě vaříno.
Tak,snad jsem to napsala nějak logicky,dneska jsme byli na návštěvě u kamarádky,na celý den,a jsem nějaká vycucaná,jak jsme doma,je to klidnější,sice ráda jezdím po návštěvách,ale doma už má člověk ty nástrahy obšancované,a jinde nee a musí furt lítat.
Ale byla to mooc fajn návštěva :D .
A jinak u nás asi nic nového není,koupili jsme konečně botičky,kluci je ještě neměli,ale myslím,že jim to nijak nevadilo,doma lítali v ponožkách a venku bosi,to je ideál,ale už je dost chladno na to,aby byli bosi,nebo spíš bude dost chladno.Tak už mají tedy boty.
A každej má jiné číslo,to by mě nenapadlo,když jsou fakt úplně stejní,že mají rozdíl v tlapkách :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2817
23.8.08 20:49

Ahojte holčiny,

je tu nějak mrtvo, lítáte všechny venku s prckama,co?
My dnes byli na svatbě se jen kouknout na obřad jedné kamarádce, za hodku mi odjíždí manžílek a zítra letí služebně směr Texas :-( Ale „jen“ na 14 dní, takže dobrý.

U nás novinka: prodala jsem TFK a kupujem nový kočík,mrkněte na něj, je to novinka z USA, není ani tak drahý, a kromě brzdy a otočné rukojeti se mi zdá DOKONALÝ - no jo láska na první pohled :-)
http://img.mimibazar.sk/…b3577814.jpg /> Tady můžete prostudovat (třeba sedačky má o 5cm každou širší než TFK!, přitom má 76cm šířku-jeden z hlavních důvodů,proč do něj jdu,v TFK holky začly být nacpané,co potom v kombinéze a fusaku :-(, váha 14kg!), cena 13-15tis.,jak u koho,já mám slíbený za 13tis. od jedné paní ze Slovenska,začla je dovážet a tyhle jsou na zkoušku:
 http://www.bumbleride.com/…die-twin.php

JInak v noci jsem začla bojovat proti nočnímu baštění. Ňijak jsem to neplánovala, prostě jednou večer jsem si řekla, že do toho půjdu, manža nebyl doma sice,ale nakonec je to lepší, nebyla jsem nervozní ještě z něho … dnes už bude 5.noc, první tři děs běs hrůza, vždycky tak 1,5-2 hodky kdy normálně dostávaly baštu prořvaly - teda snažila jsem se jim vysvětlovat (slyšela jsem,že se to má), že mlíčko není a že bude ráno a do flašky od mlíka jsem dala vodu,tu ale nechtěji. No a dnes to bylo celkem dobré, budily se a řvaly,ale už ne tak dlouho :-) Tak mi držte pěsti, kolikrát už jsem zapochybovala, jestli dělám dobře, když kolem sebe vidím i starší děti co v noci pijou mlíko, ale ty moje jepice řvou ikdyž jim to mlíko dám kolikrát, no uvidíme.

Taky máme nové botičky, od Santé celokožené, vel.21 (sice v nich trochu zakopávají,ale rychle jim roste noha, tak za 14 dní, kdy je možná začnem nosit, budou dobré. Ty 20 by jim za měsíc byly malé. A Anetka má taky větší tlapku ale ne o celé číslo, takže mají obě stejné …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová