Dvojčátka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3639
4.4.07 11:53

Kuzelko i vam a detem hezke velikonoce, my budeme mit takovou premieru za par tydnu, chceme jet k rodicum, ale to je 900 km, tak snad nam to uz tentokrat vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
842
4.4.07 12:43

Sabri , koukám že tvým prdelkám je dnes 7 měsíců, to to utíká viď :wink: Jinak všem cose chystáte s prckama na cesty, bude to paráda, uvidíte, my jezdíme každých 14 dní, teda ne nějaký dálky ale zvykli si a většinou spinkají nebo jen tak koukají ven........... začátky byli horší, malej kubík vůbec nechtěl být v sedačce,ale teď už je to paráda
tak všem přeju krásné velikonoce a užijte si to. papa všem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3639
4.4.07 15:03

Pitrsko, a jo a je to jak pred tydnem kdy se narodili.....to taaaak leti, ale je s nima uz sranda

taky hezky velikonoce, nam prijede navsteva se 3 detmi, tak nas tu bude kupa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3639
4.4.07 17:34

jeste jsem se chtela zeptat…letadlo, jak pokracujete v pouzivani plenek? ted jsem zase o tom cetla, tak jsem si na vas vzpomnela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
5.4.07 07:27

Ahoj holky, dnes po nejbližším kojení vyrážíme na další společnou dovolenou. Tentokrát na Vysočinu a budeme tam až do pondělka. Tak jsem Vám všem chtěla popřát krásné Velikonoce , užijte si to!

Já jsem teď trochu nestíhala na net, tak se omlouvám, že na Vás nereaguji..... Jen krátce o nás: Holky měly včera 3 měsíce, v pondělí jsme byli na poradně, obě mají 5kg, což není nic závratného, ale doktor nás pochválil. (Mně za kojení a holky za pěkná břicha :oops: ).
Chtěl holky očkovat, ale domluvili jsme se, že to necháme až po dovolené, aby nám příjemný pobyt nezkomlikovala nějaká nežádoucí reakce.

Mějte se moooooc krásně, PAPA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
5.4.07 07:29

Pitrsko , na Tvé modrohnědé okaté plaváčky se nedá nereagovat......... :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
5.4.07 09:21

Ahojky,

jdu Vám se popřát veselé Velikonoce. Nějak nestíhám psát. Máme se dobře, kluci rostou, začali jsme přikrmovat mrkvičkou. Bohužel to jsou žrouti (snědí už celou skleničku a začali jsme v sobotu) a tak měl Honzík včera parádní zácpu. Ještě jsem se nerozhodla, jestli jim dnes dám pouze půlku skleničky nebo budu jenom kojit, aby se jim to srovnalo.

Máme nový kočárek, kluci už se týden vozí jak páni. Ivuško, raději ho porádně zkoukni, my máme křivý brzdný kotouč a brzda děsně píská. Už jsme do Plzně volali a prý posílají nový. Ať nejezdíš s pískajícím kočárem. :D

http://www.baby-cafe.cz/…P3300005.jpg

http://www.baby-cafe.cz/…P3300010.jpg

http://www.baby-cafe.cz/…P3290008.jpg

Užijte si krásné Velikonoce, má být nádherně.

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2817
5.4.07 18:24

AHojky!

Taky všem přeji VESELÉ VELKONOCE a hlásím se s výsledky dnešní kontroly v 24tt v Hradci - vše OK, holky rostou, stejnoměrně (+- 651g a 689g). Takže snad vše v pořádku. Holky, tvrdlo vám taky břicho, mně teď docela často :-( Brali jste na to magnesium?

Jani , kočárek super, už se těším, až budu též vozit :-) Brzdu zkontrolujem, tu jsme ještě nemontovali dohromady … Kluci jsou super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
6.4.07 10:04

Ahojky,
taky vám chci popřát pohodové velikonoce a přikládám naše nové golfky,konečně dorazily.Včera jsme je vyvětrali :wink: a jsou super :D Dokonce i dětem se v nich líbí víc jak v Mikádu dou :lol:

Jani(letadlo) chtěla jsem našim taky pořídit puzzlový koberec ale zatím jsem ho nikde neobjevila,máme jen malé čtverečky z Kiky.Poradíš?

Mějte se krásně.Zdraví vás Zuzka a Niki+Samko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
6.4.07 10:29

Ahojky,

Ivuško, gratulace ke kontrole, to vypadá, že je téměr vyhráno, že? Naši kluci měli ve 24tt 705 a 717g. A ty minimální rozdíly si drží stále. Břicho mi netvrdlo, ale ani s Kajkou, tak neporadím. Až těsně před porodem.

Zuzko, v Praze neporadím. Na malém městě jsme puzzle kupovali v tom úplně obyčejném hračkářství. Pokud můžu poradit, tak existují čtverce bez výplně, jsou silnější než ty s výplní a děti nic nedloubou.
Kočárek je krásný a dětem tam to moc sluší.

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
6.4.07 13:15

ahoj holky, toto leti, vam ty deti rostou jako z vody…
my byli vcera na kontrole v 6 tydnech, terka vazi uz 4130 g a ondra 3850 g… terka je proste vetsi jedlik…
Zuziko, my mame nastesti jen jednoho vzteklouna, napisu ti mail!!!!!
a vsem prejeme pekne velikonoce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17934
6.4.07 16:33

Ahoj, maminy a mimca, po dlouhé době jsem zas na netu, moc zdravím Ivušku, pořád ti šlapu na paty :D My včera a dnes objížděli doporučované prodejny s dvojkočárky a nakonec jsme v Kolíně vybrali Hartan, z kombinací nás přesvědčil nejvíc. Sháníme ale ještě podvozek k autosedačkám, který by se vešel do krátké fabie, nevíte, jestli něco takového existuje? V Kolíně nám řekli, že ne. TFK snad chystá univerzální adaptéry na různé autosedačky, ale prý snad až v červnu a kromě toho TFK by se asi stejně nevešel. Pak má být Zoom od ABC designu, ale ten snad taky ještě není na trhu. Klidně bych koupila i použitý, ale nevím, co se nám vejde a jaké jsou kvality. Jsme si jisti, že to hodně použijem, budeme hodně cestovat a máme dvě auta, já budu sama jezdit víc s malou fabií. Moc se nám líbil Jané s autosedačkami matrix, ale prý jsou sedačky bezpečnostně nic moc a stejně je podvozek po složení moc velký. Dito, ty jsi myslím psala, že máš Jogger s autosedačkami, ten by se vešel? radši bych nejaký podvozek, kde jsou za sebou, abych aspoň s něčím mohla do krámu, i když v sedačkách samozřejmě dlouho být nemůžou.
K UTZ - já na něj zdaleka nechodím tak často, jak píšete, byla jsem v 8., 13. a 20. týdnu. Moje lékařka se mi fakt věnuje, zkoumala je ze všech stran, ale neváží je. Míry mají, tak jak má být, tak si hlavu nedělám.
A bříško už je takové, že se mi zdá nepravděpodobné, že by ještě mohlo povyrůst :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1129
6.4.07 23:44

Ahojky holky, tak se po dlouhé době zase zapojuji do diskuze. To červené TFK je fakt super a klučíci v něm ještě hezčí. My se na TFK chystáme příští týden do Kolína a mooožná si ho i odvezeme.
Ivuško mě bříško taky hodně tvrdlo, ale po tom, co mi doktor předepsal Magnosolv se to hodně zlepšilo. Nejdřív jem ho brala 2×1sáček a teď už jenom jeden. Je to podstatně lepší. S tvrdnutím bříška jsem měla problém i když jsem čekala Elu. Tvrdlo mi hned zkraje a pak nic. Nakonec jsem ji 11dnů přenášela a porod mi museli vyvolat. Což teď s dvojčátkama asi nehrozí, ale snad to ještě nějaký ten pátek vydržíme :)
Já jsem byla naposledy na ultrazvuku ve 20tém týdnu, takže teď nemám o mimískách žádné konkrétní zprávy. Za 14dní ale jdeme na 4D ultrazvuk, tak už se moooc těším. Konečně je zase uvidím.

Jinak všem přeji KRÁSNÉ VELIKONOCE, má být nádherné počasí, tak si ho všichni užijte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
7.4.07 14:12

Ahoj holky,

omlouvám se, poslední dobou jsem moc neměla času na net. Holky měly rýmu a já taky, tak byly mrzuté a vyžadovaly neustále moji společnost. Pak jsme taky absolvovaly očkování, ten den to bylo šílený - hysterický neutišitelný pláč a křeče, ale pak už se vše uklidnilo. Naštěstí zabral panadolový čípek. :wink:

Včera byly holky poprvé celý den samy beze mě. Hlídala je moje mamka. Jeli jsme s manžou do Prahy, potřebovaly jsme něco nakoupit v Kika a v Ikee. Holky byly moc hodné, ale mamka mi říkala, že se nestihla ani najíst. Jak to prý zvládám. :lol: :lol: Řekla jsem jí, že to je jen věc cviku. Ale taky nemám doma přeuklizeno, jen tak v rámci mezí. :oops: :wink: …

Nechci to zakřiknout, ale holky nám teď krásně v noci spinkají. Vydrží i od devíti do rána do šesti. Já je násilím nebudím. Ony si samy řeknou. Ale přes den už jsou hodně živé. :D Spinkají už jen v kočárku. :? Takže pořád kočárkujeme. Hodně lidí v našem okolí už si chtělo vyzkoušet náš kočár a žasli, jak je ten Phil lehounký a krásně ovladatelný. Občas si i na vycházce s nějakou kamarádkou vyměníme kočárky a já se občas musím smát, jelikož nějaký monokočárek se ovládá mnohdy hůř než náš Phil. :D :wink:

Tuhle jsem na vycházce potkala paní s dvojčátkama - holčičkama - asi měsíc a něco jim bylo, tak mě prosila o kontakt na mě, že občas potřebuje nějakou radu. Tak jsem jí ho dala, ale smála jsem se, že co jí já vůbec můžu radit. Ale je fakt, že u miminek (a ještě dvojčecích), je dobrý každý týden, ba i den. :lol: :wink: Paní byla šikovná, už chodí s kočárkem i bruslit! A po porodu má jen 48 kg. 8O 8O 8O Připadala jsem si proti ní se svými 53 kg jako velrybka. :D :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
7.4.07 14:18

Pitrsko, kluci jsou nádherný!!!! A jak jim ta růžová vanička padne!!! :lol: :lol: Fakt jsou každej naprosto jinej. Tmavý a světlý, tak jako naše cácorky. :lol: Krásná fotečka, fakt! :wink:

Jani, TFK je krásný, ta červená mu dává navíc šmrnc! Takže jsi asi spokojená, ne? Jak to budeš řešit v zimě? Pořídíš klukům do něj nějaké fusaky? :wink:

Fetus, ty golfky jsou moc super! Včera jsem na ně koukala v KIKA, ale měli jen monogolfky, ale ty Disney jsou kouzelný. :wink: A dětičky v nich vypadají spokojeně! Taky už normálně uvažuju o golfkách. Tedy do budoucna! :wink:

Holky, neviděly jste náhodou některá golfky od CHICCA - dezén „HAWAI“, jsou s kytičkama? Je to nová kolekce, jako monogolfky stojí 2500 Kč. Nevíte, jestli neexistují i jako golfky pro dvojčátka? Ty by byly taky naprosto úžasný. :wink:

http://www.detske-autosedacky.eu/…05-hawai.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová