Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
…Ještě sem dám dvě fotky…
Aduš a Eliš ve svých postýlkách: 
Veselé holky: 
Lio, Dituš, Helli - moc krásné fotečky… je neuvěřitelný jak ty miminka rostou ![]()
Lio - u vás bych řekla,že jedna je po tobě a druhá po manžovi ![]()
Helli - Nikča je jako modelka a ta póza, fakt perfektní, vlásků má teda moooc hodně a sluší jim to tam samozřejmě oboum ![]()
Jinak lehátka si taky nemůžu vynachválit už kvůli tomu,že se dají polohovat, pořídili jsme také dvě z druhé ruky zn. Chicco a jdou také dát úplně do roviny, ale jak psala tuším Dita,máme ho většinou stejně trochu zvednuté.
Jinak holky víkend byl suprovej, zase jsem se šla odreagovat, uspala jsem kluky a šla s holkama na vesnickou dízu, byla opravdu sranda a domů jsme přišli až hodně dlouho, kluci naštěstí spali celou noc. Ale druhej den byl trochu krušnej,hlava mi trochu třeštila,ale dalo se to zvládnout. Ale člověk to opravdu potřebuje vypadnout mezi lidi. ![]()
Ahojky všem,
Helli-nás už se rýma drží taky jak klíště přes 14dní
a je to už dost otrava!Chceme už konečně jaro ![]()
Ale taky to na Tvých zlatíčcích není poznat,že jsou marodi.Naši mají taky energie na rozdávání,ale mamce nedají
A ty culíky jsou prostě pohádkové.My stále nemáme co česat
Ale určitě i to bude,až mi z toho bude špatně ![]()
Já vám zase posílám pro inspiraci naši živou velikonoční výzdobu
a přejeme vám všem VESELÉ VELIKONOCE!!!
http://www.baby-cafe.cz/…07%20003.jpg
http://www.baby-cafe.cz/…07%20017.jpg
Mějte se krásně.Pa Zuzka a SAM+NIKI
Dituš , to byla teda kráva s prominutím v tom obchodě, jsem se tady úplně rozhořčila u Tvého příspěvku
Koukám, jak dětičky rostou, tak je čím dál více živo, že? Lehátka koupím na 100%, už jsem se rozhodla, nějaké použité, zatím se tak dívám na netu … Jinak, ty Vaše dětičky jsou nádherný, a jak už tady někdo říkal, strašně rychle rostou. Helli , Nikče prorokuju kariéru modelky
Ale všechny jsou naprostou úžasné, já už chci taky
![]()
No my teď máme o „zábavu“ postaráno, dnes začli předělávat koupelku+WC, takže dalších 14 dní hlídám řemeslníky, vařit jsem jim odmítla, je to firma, a nebyli nejlevnější, tak ať se snaží. Mám štěstí, že naši bydlí o barák vedle, tak jsem u nich přes den v azylu … jako třeba teď
A to je jen začátek, čeká nás ještě kuchyň včetně podlah a dveře v celým kvartýru
Hlavně aby to bylo v cajku, než se holčičky vyklubou. Holky se mají k světu soudě podle velikosti bříška ![]()
Ahojky holky,
Vaše děti jsou naprosto úžasný. Já vždycky obdivuju, jak je dokážete vyfotit obě naráz a aby se Vám obě zároveň dívaly do objektivu.
A už se mi vzbudila Viky.
To jsem toho moc nestihla.
Tak snad večer.
Pa Denisa
jo Dituš , teď mi Ivuška připomněla ještě tvůj zážitek z obchodu, to muselo být tak ponižující, to snad ani není pravda, jak si tohle může dovolit, přece dvojčátka nejsou nákup ne, úplně mě to nakrklo, mě se zatím nic takového nestalo,ale pokud by to tak bylo,já jsem takovej typ,že bych si okamžitě stěžovala na vyšším místě!!!!!! a jak píšeš,už bych tam nevkročila.
Ať se zamyslí nad sebou husa jedna,kdyby byla na tvém místě, no ani vztekem nevím, co napsat,jak mě to dorazilo
![]()
holky, nevím jestli některá nechodíte taky na www.dvojčata.cz, ale jedna mamina tam píše že měla transfuzní syndrom dvojčat a ve 32.tt prý umřeli, hrůza a že nikdo nechce mluvit, tak jestli některá nevíme o odborníkovi k tomuto tématu v Hradci Králové,tak mě napadlo,jestli ten Dr. Hodík, co tam některé jezdíte, by o tom mohl dost vědět že? tak mi prosím napište kontakt na něj a já to té mamině pošlu dál. díky
Pitrsko , už jsem jí napsala odpověď … chudinka, to je moje noční můra akorát teď když vím, že se to stává, tak mě to děsí ještě víc
A v 32tt - hrůza, vzdyt to už mohla v klidu porodit … asi ji nikdo nesledoval a zanedbalo se to, brrrrr.
Ahoj holky.
Zuzko (fetus), pěkní zajíčci… Koukám, že jsou taky každý jiný, že jo…
Pitrsko , ty sis teda užila veselou sobotu, co
? No to musí být
. Je to v zájmu zachování duševního zdraví maminky. My se zase chystáme na cesty, manža včera zajistil nějakou chalupu na Vysočině na celé velikonoční prázdniny, jedeme tam dvě rodiny, tak bude veselo. Doufám, že to bude taková pohodová dovolená, jak to lyžování… Snad zůstaneme všichni zdraví, už se těším, navíc na Vysočině to vůbec neznám.
Ten zážitek s prodavačkou..... no to víš, že jsem si stěžovala. Ale až doma přes internet, tam snad ani nebylo komu, a navíc, já byla natlakovaná jak papiňák a asi bych neudržela emoce na uzdě
. Až jsem doma vychladla, tak jsem napsala na nějaký mail „reditel“, co jsem našla na netu na stránkách CCC, ale nikdo nijak nereagoval, kdo ví, kam ta adresa směřuje a jestli někam vůbec… Ale dost se mi při tom ulevilo…
To je hrůza, to s tím transfuzním syndromem… brrrr… ![]()
Hezký den všem, PAPA
Ahojky!
Helli, dětičky naprosto úžasný!!! Nikolka má úžasný háro. Já bych jí ho asi nestříhala vůbec. To bych asi obrečela. Nestříhej jí. Ona si příroda s tím poradí! ![]()
Dituš, holčičky jsou fakt kočičky a každá je opravdu jiná. Jinak mozaika, jooo?
No, my taky, když jsme v kočáru, tak spíme jak polena.
A to CCC, tak to je teda síla! Asi ta paní nemá děti. ![]()
Fetus, úžasný páreček. To měli asi děcka radost, když jsi jim vyrobila masky zajíčků, viď? ![]()
Pitrsko, jsi mě rozesmála, „vesnická díza“. No, vidíš, je jedno, kde ta díza je, hlavně že jsi se pobavila a odreagovala. Plně si to zasloužíš. Takovou dobu v nemocnici a pak zase doma s prckama. Ženská to občas potřebuje.
Já si taky domluvila, že budu chodit aspoň cvičit. Trochu mezi lidi.
A máš pravdu, Alex je po mně a Domča po tátovi. Ta mu opravdu z p…e vypdla. ![]()
Ivuško, dobře jsi se rozhodla s lehátkama! Já je pak budu prodávat, ale časově nám to nějak nevychází. Ty už jsi pokročilá těhulka a to já je ještě budu potřebovat. My jsme je pořídili v Praze v nábytku Kika. Máme lehátka od Chicca. Úplně obyčejné bez hrazdičky. Někdy sem dám fotku.
Pěkné jsou lehátka od Zekiwy. Jsou opravdu cenově přijatelné a pěkně barevně vyvedené. ![]()
Jinak jsme se přihlásili na to plavčo. Budeme asi chodit od června. Budeme chodit rovnou do bazénu. Zaplavání ve vaničkách vynecháme. Paní mi dnes volala a prý ty vaničky nejsou tak důležité. ![]()
Včera jsme měli 3.měsíční kontrolu. Takže:
Alexka - 5250 g, 60,5 cm
Dominička - 5180 g, 57,5 cm
Brali nám krev z hlavičky, já to skoro obrečela. Holky moc plakaly. Kontrolovali krevní obraz. Dnes jsem volala na výsledky a máme prý ukázkové výsledky.
Tak jsem potěšená. Akorát nás včera nenaočkovali, kvůli rýmě. Máme přijít příští týden. Pořád zvažujeme to placené očkování (kdyby jsme se narodily o 3 dny dýl, tak bychom to měly zdarma). No a pak smíme píchnout náušničky.
![]()
Jinak rýmičku máme. Tak odsávám a dáváme kapičky do nosu. Naštěstí to klepu, máme jen tu rýmu. Hrozím se něčeho horšího, jako je teplota a kašel. ![]()
Mějte krásný den. Na vození dnes úplně super. My vyrazíme. ![]()
Lio ,no ty lehátka od Zekiwy jsem uz taky hodne videla,jsou supr. Škoda, že nám to časově nepasuje, to je ještě budeš potřebovat,no. A ukázkově rostete …
Dituš , vše nej k dnešnímu svátku!
Holky já vám tak závidím, že už můžete vyrazit s kočárama, dnes je to uplně ideálka na vožení … já tvrdnu doma a hlídám řemeslníky … Ted jsem si poustela včerejší díl Zoufalek, ten konec mě dojal, i slzička ukápla, snad Gabriele nepotratí
No jo už jsem taky deformovaná z těch seriálů.
Tak ať se všichni zbavíte té rýmy, poslední dobou mám pocit, že ji mají všichni okolo … a užívejte slunečné odpoledne
![]()
ahoj holky, vsechny vase deti jsou fakt nadherne!
Helli, Nikca je samozdrejme jednicka ![]()
ja musim nekam taky ulozit foto… ale kdyz ja je neumim tak pekne vyfotit…
mejte se krasne a honem ven je tam nadherne!
no Lio , to už máš pěkný kuličky viď
to je dobře, že tak dobře prospívají a že i krev je v pořádku,to je taky fajn. Vyhneš se těm hnusným sirupům a tabletkám,to mi to museli brát 4 měsíce,než to bylo dobrý a braní krve jsem radši vidět nechtěla,brali to normálně z žíly,ale řev mi úplně stačil, no mě stačí to očkování a mám dost.
Jo Dituš , taky vše nej k svátku, to víš že jsem si to pořádně užila,potřebuju to jako sůl,tady na vesnici nic neni a jednou za 14 dní jedeme pryč,tak toho musím vždycky nějak využít, aspoň když jdeme s holkama jen tak na večeři,to je paráda.
Jinak já mám teď chvilku oddech,mamča vzala kluky ven,za tři dny mě zase opustí,tak toho musím využít.
Ivuško - neboj,taky se dočkáš a kočáru se navozíš,že nebudeš dělat nic jinýho.......
Jo taky jsem minule zapomněla ohodnotit zajíčky od Fetus , jsou prostě úžasný, nemá to chybu ![]()
No já musím zatím zaklepat, my rýmu nemáme, Je fakt že okolo co takhle píšete se s tím mordujete,tak ať to mimískům rychle přejde a jste všichni v pohodě… pěkný den všem papa
Ditus, taky preji vse nej!
holky, protoze sem neumim vlozit foto, tak jsem ji dala na unor 2007
mejte se, my zase budem za chvilku krmit! tak pa