Dvojčátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3035
6.3.12 19:14
Kátísek píše:
ty jooo, o dve cisla ti povyrostl prsa? ja mam teda B a jsem rada. ty jooo.. bricho 3 cm nad pupik.. jak to myslis nad pupik?

no děloha je už 3 cm nad PUPÍK- KOPOU MĚ DO ŽALUDKU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
6.3.12 19:15

jitus,
máte jako zakazany sex? a v kolikatem jsi tydnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
6.3.12 19:16
Kátísek píše:
Jitus, my cekame nase prvni a byl to sok a taky mame strach jak to budeme financne zvladat, neudeme uz jen dva ale 4.. ale rikam si, ze ty prcci tolik nestoji( tolik toho nesni, nechteji kapesne…) a nez jim odbydou tri roky, tak by jsme meli mit splatky splacne a melo by to byt dobre.. ale clovek nikdy nevi co se stane:(

no ja hlavne doufam, ze budu kojit. s plinama snad pomuzou financne tchanovci a moje mamka. ale kdybch nekojila, tak to je navic asi 4tisice do rozpoctu. jeste nevim jakou budu mit materskou,ale nejak by se to muselo zvladnout. nebo alespon kojit plus prikrmovat. ja jsem tak prdla ja uz premyslim dopredu nad tolika vecma, ale asi je to normalni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
6.3.12 19:17
haifa1 píše:
Kátísek píše:
ty jooo, o dve cisla ti povyrostl prsa? ja mam teda B a jsem rada. ty jooo.. bricho 3 cm nad pupik.. jak to myslis nad pupik?
no děloha je už 3 cm nad PUPÍK- KOPOU MĚ DO ŽALUDKU

tak to se mam za chvili na co tesit :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
6.3.12 19:19
Kátísek píše:
jitus,
máte jako zakazany sex? a v kolikatem jsi tydnu?

me neni videt metrik??? zacala jsem 14tt. ale mela jsem asi v 7tt obrovsky hematom- byl stejne velky jako cely ten jeden vacek) a od te doby mam zakaz. takze od ledna NIC :! :! jsem myslela, ze kdyz uz je pryc, ze by to slo,ale zatim ne… ach jo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
6.3.12 19:20

Jitus, to je naprosto v poradku, ja premysli maximalne dopredu.. noo doufam ze taktez budu mit mliko aspon na pul roku, pac pak se muze prikrmovat.. tak doufam… snad se narodeji tak aby mohli hn :think: ed kojit.. noo hlavne aby byly miloušové zdravi.. jj pleny nakoupi uz ted nejaky a pak snad taky pribuzní pomuzou… zvladneme to, musíme si verit :)
taky nwm jak to budu mit s materskou(jakou castku) pac kveten a cerven budu bez prace, odchazim na odstupné a nwm stli to tam zapocitavaji nebo ne.. pac ted mam prijem 11.000 Kč… nwm.. a rodicak bude mensi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
6.3.12 19:20

My taky nesmíme :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
6.3.12 19:21

Mě zatím dr nic nazakazla.. diky bohu..ale urcite bych vsechno dodrzovala dle dr, aby byly miloušové v pořadku:) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3035
6.3.12 19:24
dagmariana píše:
My taky nesmíme :(

My taky jsme bez sexu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
6.3.12 19:25

ty jjoj.. holky a jak to vydrzite.. ja nejsem teda zadna nymfomanka a staci mi to 2× tydne ci 1× tydne..ale ze bych bez sexu musela byt dlouho tak bych se asi zblaznila… ale preju pevné nervy.. a manzilci( pritelové) jsou urcite vynalézaví a uspokoji vas jinak,ne? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
6.3.12 19:30

No u nás to bylo i tak málo,takže mi to ani nepřijde…po 14.ti letech co jsme spolu tak 2-3× za měsíc a to už bylo něco :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
6.3.12 19:32

Ty joo, po me to teda přítel vyžaduje obden( jsme spolu 2 roky a 3 mesice..) ale obcas se dovedu vykroutit.. proste mu reknu ze nechci :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
6.3.12 19:35

Po dvou letech jsme to dělali 3× denně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
6.3.12 19:37

Jééj, to mi pul roku a pak to opadalo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
6.3.12 20:13
Kátísek píše:
a kolik meris???

158cm :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek