Dvojčátka

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
634
28.1.12 13:08

po IVF první pokus…takže jsme s dvouma počítali…jsem z městečka u Ostravy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6975
28.1.12 14:36

Tak to je super na poprvé. U mě je to už 4IVF, 2× jsem otěhotněla a nedopadlo to…, nyní poprvé dvojčata, jsem zvědavá na úterní uzv jestli tam budou opravdu obě…
Sandritkal-už pomalu kupuješ výbavičku? A pohlaví to určili na NT+?, kdy máš termin porodu? Já 6.9.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindan
28.1.12 14:52

Děvčata, ničeho se nebojte. Já mám teď osmiměsíční dvojčátka, kluk a holka a taky to byl na začátku šok. Mám už dvě velké děti, dcera 14let, syn 15let a to třetí se nám nějak znásobilo. Vše přirozeně, i porod v 37.týdnu, nejdřív porodíš jedno, po chvilce druhé (jsou 5minut od sebe), je to náročnější proti jednomu, můžu porovnávat, ale jde to. Vše je prostě o něco složitější, ale žádná katastrofa to není. A hlavně teď když lezou a hrajou si, tak je to sranda, lítáš pořád za nimi, ale umějí se zabavit i spolu, řehtají se sobě, já bych neměnila. Lindička měla jen 2kg (teď má 7kg), Danielek 2,8kg (teď má 8,8kg) a jsou zcela zv pořádku a to je nejdůležitější. Hlavně to chce klid a dobrou náladu. Všem vám přeji, aby jste měli snadný porod a hlavně byli všichni zdraví. Držím palečky. Monika

• Citovat
  • Upravit
6975
28.1.12 14:57

Mončo díky :))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
28.1.12 16:05

Dekujeme :) ale mam z toho porodu hruzu , nwm na bolest nak vylezene hakliva nejsem,ale bojim se a nwm proc.. vim ze se nemam nervovat ale je to pro me takovy divny :think: fakt z toho mam vitr ae zase nwm jak cisar se dlouho hoji.. na porod nejsem pripravena,ale vydrzeli to jini tak ja snad taky mno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6975
28.1.12 16:19
Kátísek píše:
Dekujeme :) ale mam z toho porodu hruzu , nwm na bolest nak vylezene hakliva nejsem,ale bojim se a nwm proc.. vim ze se nemam nervovat ale je to pro me takovy divny :think: fakt z toho mam vitr ae zase nwm jak cisar se dlouho hoji.. na porod nejsem pripravena,ale vydrzeli to jini tak ja snad taky mno…
jako bolí to tak i tak, bojí se asi každá…a když se snažíš o mimi ať přirozeně či uměle, tak přeci musíš počítat s tím, že to pak bude bolet ne? Tak holka hlavu vzhůru už není cesty zpět!!! :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
28.1.12 16:40

To bylo velice povzbuzující :lol: :P ale jo mas pravdu,ale proste se toho desne bojim mno :-D no nak to dopadne mno :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6975
28.1.12 16:46

Holka ven už je vyplknem vždycky, horší bude, aby to bylo v termínu a bylo vše ok a celé těhu jsem přežily :andel:
Porodu se začnu bát až to nastane, nyní se spíše bojím, aby tloukly obě srdíčka a genetický uzv v 12tt dopadl dobře!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
28.1.12 16:57

Ahoj holky…blahopřeju k dvojčátkům…mám doma páreček..za chvilku nám bude 11 měsíců..strašně to letí :mrgreen: Rodila jsem přirozeně,ve 39tt,obě měli 3 kila :potlesk: !!Všecko zvládnete :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6975
28.1.12 17:03

Herma - já si taky myslím že to zvládneme :mrgreen: zvládly to i jiné… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
28.1.12 18:55

to si pište :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6975
28.1.12 19:15

můj jediný stres ohledně dvojek je ten, že bydlíme v paneláku, kde do výtahu dvoj kočár nedám a jsme sami s manželem, takže nemám ani nikoho na alespoň občasnou pomoc. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
28.1.12 20:01
Antoa píše:
můj jediný stres ohledně dvojek je ten, že bydlíme v paneláku, kde do výtahu dvoj kočár nedám a jsme sami s manželem, takže nemám ani nikoho na alespoň občasnou pomoc. :nevim:

No tak ta pomoc bodne..já mám mamku,ta mi hodně pomáhá ..bez ní bych to taky musela zvládnout,ale díky za ni :srdce: My měli DORJAN..do dveří vešel,ale nechávala jsem ho ve sklepě.A děti nosila do bytu po schodech většinou ve vajíčkách. :roll: Díky bohu,jsme se přestěhovali do baráku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
29.1.12 08:35

to ja vim ze to zvladly jiny a zvladnem to taky..ale je to vec kterou neznam no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
29.1.12 13:17
Kátísek píše:
to ja vim ze to zvladly jiny a zvladnem to taky..ale je to vec kterou neznam no…

Jasné… :P mě dvojčata 4 měsíce byli zlatí :palec: :hug: pak se to zlomilo a hrůza ,hrůza ,hrůza..než jsme se tak nějak srovnali..u nás musím říct,že čím starší,tím lepší :palec: až na to spaní,no :think: to je děs :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová