Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahuj jj vím že to bude něco stát ale to zase není takovej problém spíš sem se hnedka zalekla že to je odběr plodové vody to bych nechtěla
I když kdybys to bylo nutné tak jo .. jinak je mě 22. jj on doktor říkal něco takového fakultní nemocnice v Praze no že s etam musí jet dvakrát
No mě říkal že Praha no bydlím v Jablonci takže Liberec by byl fajn ale bohůžel.. a co ty dvojčátka už máš nebo čekáš ??
aha to až takhle počítáte na dny ju
a je tii špatně ? A jestly se můž zeptat kolik ti je ?A máš přirozeně dvojčátka ?
Ahoooj, jj prorozenou cestou:) je mi 22(v cervnu 23) spatne mi neni vubec a ani nebylo, mam vse zatim bez problemu, obcas pobolivne bricho,ale to se zvetsuje deloha.. takze jak kdybych tehotna nebyla.. jj ona to pocita tak i dr
a je to lehci nez pocitat mesice
a ty mas dvojcatka prirozene?? a jak jsi daleko? ![]()
@Paikea píše:
To jsme já jen jsem se zaregistrovala
ahojky, já už doma dvojčátka mám, průkazku jsem dostala v 10 tt a na prvním velkém vyšetření na tzv. prvotrimestrální screeningu jsem byla mám pocit ve 12 tt. (je to omezené týdny od kterého do kterého se na něj chodí), já chodila v olomouci a nic jsem za žádný neplatila.
jinak gratuluji k dvojčátkům
![]()
ono je jeste prvotrimestrialni na downov syndrom v tom 11 a 13 tt(platis sama)je to lepsi, kdyz je zene vice jak 30 let…, jinak ti ho dela dr az v 16 tt,
@Paikea píše:
No mě říkal že Praha no bydlím v Jablonci takže Liberec by byl fajn ale bohůžel.. a co ty dvojčátka už máš nebo čekáš ??
Paikeo,poradne si zjisti co to je za vysetreni.V 8t se snad zadne specielni vysetreni nedela.Jestli to je ten screeninig v 1. trimestru,tak ten delaji dneska v kazdem vetsim meste,tak urcite i v Liberci.Treba u nas v Hradci kralove to delaji dokonce na nekolika mistech.Taky si zjisti kolik to kde stoji.Muze se to dost ruznit a Praha byva ve vsen dost draha.
Treba u nas je i poradna specielne pro dvojcata,tedy hlavne jednovajecny.Tak se zkus zeptat kamaradek,jak je to v Jablonci a okoli.
Aha aha aby pán doktor neměl v Praze známý a nechtěl jim přihodit kšeft no pořádně se poptám
Jinak jsem tedka úplě na začátku 7tt blbě mě zatím nijako není tak snad to ještě nedorazí příští tejden jdu na kontrolu po třech tejdnech ta¨k sem zvědavá jestly se tam obě mimča udržely
Jinak stim ultrazvukem mě řekl že až přijdu příště čily na 8tt že by mě doporučoval tím že tam jsou dvojčata vyšetření v Praze že to je lepší že se to tedy platí a že nejdřív vemou odběry a pak po nějaký době udělají ultrazvuk a že pa ty výsledky hodí do počítače a jako něco se uvidí a jestly to dopadne dobře že už mě pak na další vyšetření nemusí posílat že ultrazvuky pak uděláme u něj ..on jako říkal že tam dělají inné odběry a jin ultrazvuk taky to moc nechápu..
Katísku to jsem skoro stejně starý me bude 2.7 23let
a dvojčátka mám přirozeně no dvojvaječný ![]()
tak to jsme na tom stejne
dvojvajecny i prirozene a par dni jsem starsi.. pekny ![]()
@Paikea píše:
Aha aha aby pán doktor neměl v Praze známý a nechtěl jim přihodit kšeft no pořádně se poptámJinak jsem tedka úplě na začátku 7tt blbě mě zatím nijako není tak snad to ještě nedorazí příští tejden jdu na kontrolu po třech tejdnech ta¨k sem zvědavá jestly se tam obě mimča udržely
Jinak stim ultrazvukem mě řekl že až přijdu příště čily na 8tt že by mě doporučoval tím že tam jsou dvojčata vyšetření v Praze že to je lepší že se to tedy platí a že nejdřív vemou odběry a pak po nějaký době udělají ultrazvuk a že pa ty výsledky hodí do počítače a jako něco se uvidí a jestly to dopadne dobře že už mě pak na další vyšetření nemusí posílat že ultrazvuky pak uděláme u něj ..on jako říkal že tam dělají inné odběry a jin ultrazvuk taky to moc nechápu..
Tak to asi opravdu bude ten prvotrimestralni kombinovany screeninig.To si myslim,ze v Liberci delat budou,ale uvidis.Poptej se.