Dvojčátka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2393
23.3.12 21:26

Ahuj jj vím že to bude něco stát ale to zase není takovej problém spíš sem se hnedka zalekla že to je odběr plodové vody to bych nechtěla :-) I když kdybys to bylo nutné tak jo .. jinak je mě 22. jj on doktor říkal něco takového fakultní nemocnice v Praze no že s etam musí jet dvakrát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
24.3.12 06:52

ono je to snad i v liberci i v mlady boleslavi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
24.3.12 09:45

No mě říkal že Praha no bydlím v Jablonci takže Liberec by byl fajn ale bohůžel.. a co ty dvojčátka už máš nebo čekáš ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
24.3.12 11:05

čekám:) 15+2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
24.3.12 11:07

nevím co znamená to 15+2 :D ještěv tom nemám praxi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
24.3.12 19:46

15 tydnu a 2 dny :-);)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
24.3.12 20:03

aha to až takhle počítáte na dny ju :-) a je tii špatně ? A jestly se můž zeptat kolik ti je ?A máš přirozeně dvojčátka ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
25.3.12 08:08

Ahoooj, jj prorozenou cestou:) je mi 22(v cervnu 23) spatne mi neni vubec a ani nebylo, mam vse zatim bez problemu, obcas pobolivne bricho,ale to se zvetsuje deloha.. takze jak kdybych tehotna nebyla.. jj ona to pocita tak i dr ;) a je to lehci nez pocitat mesice :-D a ty mas dvojcatka prirozene?? a jak jsi daleko? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
25.3.12 13:12
@Paikea píše:
To jsme já jen jsem se zaregistrovala

ahojky, já už doma dvojčátka mám, průkazku jsem dostala v 10 tt a na prvním velkém vyšetření na tzv. prvotrimestrální screeningu jsem byla mám pocit ve 12 tt. (je to omezené týdny od kterého do kterého se na něj chodí), já chodila v olomouci a nic jsem za žádný neplatila.
jinak gratuluji k dvojčátkům :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
25.3.12 20:17

ono je jeste prvotrimestrialni na downov syndrom v tom 11 a 13 tt(platis sama)je to lepsi, kdyz je zene vice jak 30 let…, jinak ti ho dela dr az v 16 tt,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
26.3.12 21:00
@Paikea píše:
No mě říkal že Praha no bydlím v Jablonci takže Liberec by byl fajn ale bohůžel.. a co ty dvojčátka už máš nebo čekáš ??

Paikeo,poradne si zjisti co to je za vysetreni.V 8t se snad zadne specielni vysetreni nedela.Jestli to je ten screeninig v 1. trimestru,tak ten delaji dneska v kazdem vetsim meste,tak urcite i v Liberci.Treba u nas v Hradci kralove to delaji dokonce na nekolika mistech.Taky si zjisti kolik to kde stoji.Muze se to dost ruznit a Praha byva ve vsen dost draha.
Treba u nas je i poradna specielne pro dvojcata,tedy hlavne jednovajecny.Tak se zkus zeptat kamaradek,jak je to v Jablonci a okoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
27.3.12 09:59

Aha aha aby pán doktor neměl v Praze známý a nechtěl jim přihodit kšeft no pořádně se poptám :-)Jinak jsem tedka úplě na začátku 7tt blbě mě zatím nijako není tak snad to ještě nedorazí příští tejden jdu na kontrolu po třech tejdnech ta¨k sem zvědavá jestly se tam obě mimča udržely :-) Jinak stim ultrazvukem mě řekl že až přijdu příště čily na 8tt že by mě doporučoval tím že tam jsou dvojčata vyšetření v Praze že to je lepší že se to tedy platí a že nejdřív vemou odběry a pak po nějaký době udělají ultrazvuk a že pa ty výsledky hodí do počítače a jako něco se uvidí a jestly to dopadne dobře že už mě pak na další vyšetření nemusí posílat že ultrazvuky pak uděláme u něj ..on jako říkal že tam dělají inné odběry a jin ultrazvuk taky to moc nechápu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
27.3.12 10:01

Katísku to jsem skoro stejně starý me bude 2.7 23let :-) a dvojčátka mám přirozeně no dvojvaječný :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
27.3.12 10:31

tak to jsme na tom stejne :-D dvojvajecny i prirozene a par dni jsem starsi.. pekny :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
27.3.12 16:12
@Paikea píše:
Aha aha aby pán doktor neměl v Praze známý a nechtěl jim přihodit kšeft no pořádně se poptám :-)Jinak jsem tedka úplě na začátku 7tt blbě mě zatím nijako není tak snad to ještě nedorazí příští tejden jdu na kontrolu po třech tejdnech ta¨k sem zvědavá jestly se tam obě mimča udržely :-) Jinak stim ultrazvukem mě řekl že až přijdu příště čily na 8tt že by mě doporučoval tím že tam jsou dvojčata vyšetření v Praze že to je lepší že se to tedy platí a že nejdřív vemou odběry a pak po nějaký době udělají ultrazvuk a že pa ty výsledky hodí do počítače a jako něco se uvidí a jestly to dopadne dobře že už mě pak na další vyšetření nemusí posílat že ultrazvuky pak uděláme u něj ..on jako říkal že tam dělají inné odběry a jin ultrazvuk taky to moc nechápu..

Tak to asi opravdu bude ten prvotrimestralni kombinovany screeninig.To si myslim,ze v Liberci delat budou,ale uvidis.Poptej se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová