Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jj, kamaradka ceka tedy jen jedno mimco ale prozvracela se az na kapacky, neudrzela v sobe ani caj, takze ta si to uzila…
jj mam fotecky.. ale problem je, ze je nemam jak do pc dostat, webka na notebooku mi nefunguje( letitej pocitac) a v tiskarne to neumim naskenovat do pc
ale jsme dlouhy( oba dva) 16 milimetru
a mame telicko, tapicky, rucicky i hlavicku, takovy kulatoucky ![]()
A mam dotaz:) kolikrat za tehotenstvi si nechavate delat fotek?? nebo v jakych tydnech??
katísku já fotečky z UZ nafotila a vložila do PC. a co se týče počtu fotek: vždy když mi dr. dělala UZ tak jsem si nechala vyjet fotečku. vynechala akorát jednou, kdy na to zapomněla.
Ahááá, tak to jooo, tak to sem zkusim dat… ale nwm nwm jak o bude vypadat
je to blby ale na prvni je jeden, na druhé oba a na treti druhy,ale to je blby… ![]()
né není to blbý, proč by mělo.............raduj se z každé fotečky ![]()
katísku a chtěli byste do budoucna ještě pak další miminko?
Noo, my jsme chteli jedno a casem druhy, takze ted vubec nedovedu rict jak to bude.. mozna jo,ale treba az za 7 let, uvidime mno.. nwm nwm, jak to budem zvladat takhle:-D noo blby jako ze to je ble videt, jsou malinky no ![]()
jo to jsou malinký
však počkej jak ti krásně budou v bříšku růst ![]()
ano to sice bude, ale pak to bude stát za to, uvidíš. a už se tak nebojíš? už to začínáš pomalu vstřebávat? ono to postupně přijde, hlavně jak budeš víc a víc vidět prcky jak ti rostou ![]()
tak ja spis mam strach z porodu
a z toho jak budu stihat dve deti najednou kdyz zacnou brecet
ale spis se tesim a uz jsem to vstrebala ze to budou dvojcatka, takze zatim si to uzivam, nemam pupek,nezvracim, obcas ujedu na zmrzline(ale to vetsinou kazdou zimu
) utece to urcite jako voda
a ty se tesis ???:-) ja se omlouvam,ale jsem ve vice dizkusich tak si nak nepamatuju kdo jak na tom je ![]()
to je v pohodě, já se těšila taky a moc. v červenci jsem porodila svoje princezničky ![]()
Ahoj ženušky taky čekám dvojčátka ale jsme teprve v 6tt to že jsem těhotná jsem zjistila hodně brzy na prvním ultrazvuku ještě nebylo nic vedět byla jsem z toho na nervy to čekání týden bylo hrozný a za týden se tam oběvily dva váčky a o tejden později ve váčkch srdíčka obě dvě živý
Měla jsem radost už jako malá holčička jsem si přála dvojčátka a moje mamka mě vždycky říkala třeba je mít budeš máme je v rodině a šup jsou tam ale ještě prý může jedno zaniknout v 4.4 jdu na další vyšetření tak jsem zvědavá jak vše dopadne .. Jinak mám dotazy kdy ste dostaly těhotenskou průkazku ? A pan doktor mě říkal že bych měla jet na vyšetření okolo 8 týdne do prahy na krev a na ultrazvuk nejspíš kvůly vývojovým vadám máte stím nějaké zkušenosti ? Díky P
Ahoj paikeo:) moc ti gratuluju:) vidis, tak se ti to splnilo… ja tehotenskou prukazku dostala ve 12 tt a na vyvojove vady jet nemusis, je to jen tvoje volba,ale pokud je ti 25 a vice tak bych tam asi sla, ja tam teda nebyla.. ale myslim ze to je ze ti v 11 tydnu vemou krev na naky testy a ve 13 tydnu ultrazvuk a podivaji se zda nemaji nejakou vyvojovou vadu. nebo tak nejak, akorat si to platis sama( cca 1000-1500 kc) jak kde.. ale nad 1500 to nejde…