Dvojčátka

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3351
29.8.12 05:37

@havterka to uz je to nejmensi… ted nas trapi zacpa… ve 2 jsem nakrmila od ty doby pláče…:( a rektálni trubičku nemám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
29.8.12 21:45

Ajaj, tak to asi k doktorce… :( taky mas ty dvojcatka kazde uplne jine i povahove? :) ja mam obe absolutni opak :-D takze je docela sranda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
30.8.12 07:48

@havterka ja si pomohla teplomerem-strcila do zadecku a byl kakánek =o)
Noo ja vubec nevim.. nekdy place ta a pak zase ta, oni se stridaji..tak fakt nevim :(
A jak je mas stary? a taky ti obcas proste knouraj a placou jen tak-kdyz vis ze jim nic neni? me se ted zase zacla ozyvat- bud ji trapi prdiky nebo nevim, uz jsem ji mazala brisko gelem na prdiky, tak to snad pomuze.. ch joo.. to je boj s tema prdama-a to nekojim, jedou ci dvakrat denne maji moje mliko, jinak nutrilon
Joo a dneska jsem zkusila nakrmit ve 2 misto v 1 a v 7 misto ve 4 a povedlo se:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
30.8.12 20:50

Jedna mi place taky vic a pak se zase zacne smat, noooo proste heeerecka :) jsou jim 3,5 mesice. A dneska mi spinkaly od 20h - 7h, takze peckaaa! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
30.8.12 20:59
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.12.14 15:35

Ahojky maminky z přítelem jsme se snažily o díťatko zhruba dva roky chodila jsem i k lékaři který léčí neplodnost no a asi před týdnem jsem se dozvěděla že jsem těhu ale budou to dvojčátka. Začalo se mi honit hlavou jak zvládnu dvě děti krmení a tak a hlavně porod byla jsem u porodu sestričky a rodila jedno miminko ale strašně trpěla a já mám rodit hned dva. Nějaké zkušenosti jak to probíhá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.2.15 19:18

Dvojčátka...

Přeji pěkný večer všem maminkam, chtěla jsem se zeptat na bolesti v podbrisku jsem v 16 tt a čekáme dvojčátka a uz par týdnu si stěžují na bolest v podbrisku jako při menzes a jediné co doktor udělal je ze mi prohrával břicho ale nekontroloval miminka ultrazvukem a já mám strach aby se snímá něco nestalo nebo aby třeba neumřely vím ze uz je to moc ale dlouho jsme se snažily o miminko a ted mám strach ze o ne přijdu. Tak se chci zeptat jestli nemáte někdo nějakou zkušenost, nebo jak často dělaly ultrazvuk? Přijde mi divné když mi pan doktor říká jak nejsem v ryzikovem těhotenství ale když si na něco stěžují tak jediné co udělá je ze mi pr omáčka břicho místo aby mi udělal ultrazvuk a zkontroloval mi miminka. K tomu mám i vyšší tlak a dal mi na to tablety magnesia 32 tablety ale je mi po tom zle a na to mi řekl ze z úsměvem ze mám brát aspoň 31 tabletu denně. Nevím si vůbec rady mate nějaké nápady nebo zkušenosti předem děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová