Dvojčátka

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3351
10.2.12 17:50

Jj, kamaradka ceka tedy jen jedno mimco ale prozvracela se az na kapacky, neudrzela v sobe ani caj, takze ta si to uzila… :( jj mam fotecky.. ale problem je, ze je nemam jak do pc dostat, webka na notebooku mi nefunguje( letitej pocitac) a v tiskarne to neumim naskenovat do pc :) ale jsme dlouhy( oba dva) 16 milimetru :-D a mame telicko, tapicky, rucicky i hlavicku, takovy kulatoucky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
10.2.12 18:34

A mam dotaz:) kolikrat za tehotenstvi si nechavate delat fotek?? nebo v jakych tydnech??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
11.2.12 12:16

katísku já fotečky z UZ nafotila a vložila do PC. a co se týče počtu fotek: vždy když mi dr. dělala UZ tak jsem si nechala vyjet fotečku. vynechala akorát jednou, kdy na to zapomněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
11.2.12 14:02

Ahááá, tak to jooo, tak to sem zkusim dat… ale nwm nwm jak o bude vypadat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
11.2.12 14:03

je to blby ale na prvni je jeden, na druhé oba a na treti druhy,ale to je blby… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
12.2.12 18:05

né není to blbý, proč by mělo.............raduj se z každé fotečky :lol:

katísku a chtěli byste do budoucna ještě pak další miminko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
12.2.12 18:11

Noo, my jsme chteli jedno a casem druhy, takze ted vubec nedovedu rict jak to bude.. mozna jo,ale treba az za 7 let, uvidime mno.. nwm nwm, jak to budem zvladat takhle:-D noo blby jako ze to je ble videt, jsou malinky no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
13.2.12 10:42

jo to jsou malinký :lol: však počkej jak ti krásně budou v bříšku růst :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
13.2.12 12:50

bude ze me koulička :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
13.2.12 14:12

ano to sice bude, ale pak to bude stát za to, uvidíš. a už se tak nebojíš? už to začínáš pomalu vstřebávat? ono to postupně přijde, hlavně jak budeš víc a víc vidět prcky jak ti rostou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
13.2.12 16:41

:-D tak ja spis mam strach z porodu :-D a z toho jak budu stihat dve deti najednou kdyz zacnou brecet :-D ale spis se tesim a uz jsem to vstrebala ze to budou dvojcatka, takze zatim si to uzivam, nemam pupek,nezvracim, obcas ujedu na zmrzline(ale to vetsinou kazdou zimu :-D) utece to urcite jako voda :-D a ty se tesis ???:-) ja se omlouvam,ale jsem ve vice dizkusich tak si nak nepamatuju kdo jak na tom je :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
13.2.12 16:45

to je v pohodě, já se těšila taky a moc. v červenci jsem porodila svoje princezničky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Paikea
23.3.12 17:36

dvojčátka

Ahoj ženušky taky čekám dvojčátka ale jsme teprve v 6tt to že jsem těhotná jsem zjistila hodně brzy na prvním ultrazvuku ještě nebylo nic vedět byla jsem z toho na nervy to čekání týden bylo hrozný a za týden se tam oběvily dva váčky a o tejden později ve váčkch srdíčka obě dvě živý :-) Měla jsem radost už jako malá holčička jsem si přála dvojčátka a moje mamka mě vždycky říkala třeba je mít budeš máme je v rodině a šup jsou tam ale ještě prý může jedno zaniknout v 4.4 jdu na další vyšetření tak jsem zvědavá jak vše dopadne .. Jinak mám dotazy kdy ste dostaly těhotenskou průkazku ? A pan doktor mě říkal že bych měla jet na vyšetření okolo 8 týdne do prahy na krev a na ultrazvuk nejspíš kvůly vývojovým vadám máte stím nějaké zkušenosti ? Díky P

• Citovat
  • Upravit
2393
23.3.12 17:43

registrace

To jsme já jen jsem se zaregistrovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
23.3.12 18:11

Ahoj paikeo:) moc ti gratuluju:) vidis, tak se ti to splnilo… ja tehotenskou prukazku dostala ve 12 tt a na vyvojove vady jet nemusis, je to jen tvoje volba,ale pokud je ti 25 a vice tak bych tam asi sla, ja tam teda nebyla.. ale myslim ze to je ze ti v 11 tydnu vemou krev na naky testy a ve 13 tydnu ultrazvuk a podivaji se zda nemaji nejakou vyvojovou vadu. nebo tak nejak, akorat si to platis sama( cca 1000-1500 kc) jak kde.. ale nad 1500 to nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová