Dvojčátka v březnu 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
399
9.1.11 19:49

Holky držte se a hezky odpočívejte jak v nemocnicích tak v pohodlí domova :srdce: :huban:
22 (Peťka) možná už zítra pustí domů z nemocnice, tak se tady možná ukáže a poreferuje sama jak se má :hug:
se teď snažím přemlouvat k jakékoliv činnosti, protože se mi poslední dobou do ničeho vůbec nechce :-? Ale naštěstí jediné co má nožičky a mohlo by mi utéct je naše samička zakrslého králíka :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.1.11 20:51

tak držím pěstičky všem maminkám co leží na lůžku vím co to je za týrání :-( ale děláme to pro mimišenky :srdce: a pro ně vše :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
10.1.11 09:14

Tak další těhulka v nemocnici…holky neutíkejte nám :wink: . Smichinka ..tak se hlavně drž a my ti budeme držet pěsti, aby tam miminka zůstaly co nejdýl. Já jdu na kontrolu tento týden ve čtvrtek, tak jsem zvědavá co mi řekne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
170
11.1.11 07:13

ahoj maminky :mavam: :mavam: :mavam:
hurá už jsem doma,včera odpoledne mě propustili,bylo vše v pořádku,bříško netvrdne,miminka jsou také v pořádku,jsou zrovna otočená hlavičkou dolu,včera jsem bala na ultrazvuku a vyšetření a mají krásných 1,66 kg a druhé 1,60,tak docela přibrali za týden :-D a dokto říkal že je to jen dobře,ale já zhubla 2 kila,ani se nedivim z té jejich stravy. :-?
jinak těhu cukrovka už zmizela :kytka: protože je pravda že za poslední měsíc jsem nevěděla co je to sladké a cukr,vubec jsem nic sladkého nedala do pusy,ale ted si obcas k snídani nějakou tu dobrutku dám :-P
z nemocnice mě posílají rovnou k mé doktorce,tak tam jdu dneska tak uvidíme jestli bude dělat barevný ult. že by sme si nechali fotečky udělat..v nemocnici říkali že když budu špinit,krvácet nebo se mi něco nebude zdát,bolesti atd.tak mám okamžitě přijet,říkali že mimi se už zachránit dají,ale když vydrží do 37T tak budou rádi :mrgreen: tak se pokusíme s mimi vydržet,a ted už začnu opravdu polehávat a polehávat :think:
jinak personál v nemocnici skvělý jsou na mě moc hodní,no jo říkali že dvojčátek si váží :lol:
musím si to tady pročíst,co jsem zameškala,některá koukam jste v nemocnici také ,tak držím hodně pěstičky aby miminka vydrželi co nejdéle..
vypravujeme se s manželem k doktorce tak se nachvíli rozloučím tak se držte holky papa :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
11.1.11 11:42

Ahoj Peťko :kytka: ,
je fajn že už tě pustili…doma to bude přece jen o něco lepší…budeš ve svém :wink: . Miminka už mají krásnou váhu a to že jsi zhubla ty, ti můžu jen závidět…já už mám 17kg nahoře…holky já fakt nevím, kolik přiberu do konce…už jsem jak hroch :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.11 12:15

holky prdte na váhu jste těhotní tak máte nárok na to ba yjste přibrali ja už mám taky 17 kilo nahoře ale zase si říkám holky rostou pěkně tak ja porostu snima :-D se máš že už si doma ja už jsem v nemocnici od 30. prosince a už mě to opravdu leze na mozek jsem z toho nešťastná a taky proto si myslím že mě tvdrne bříšenko :-( doma je prostě doma i přítel je z toho nemocnej že nejsme sním takže je to děs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
12.1.11 13:24

Ahojky, tak jsem byla dnes na kontrole. • Konečně mám 2kila nahoře napevno, ale je to tak, že co přibral malý mám já na váze :-) Já nepřibrala nic :think: • Mám trochu vyšší tlak, takže mám za úkol si půjčit tlakoměr a hlídat si to. Pokud mě bude bolet hlava, dělat se mi záblesky před očima nebo mít vysoký tlak i po několika kontrolních měřeních, mám hned přijít :twisted: • Malý je otočený hlavou nahoru, ale na otočení má ještě čas. Pokud se neotočí, je to na císaře :-? Plodové vody máme akorát a při celkovém měření byl ok. Akorát při měření bříška (které prý rozhoduje při posuzování přírustku) říkal pan doktor, že ho má menší o týden. • Jinak moč i vyšetření OK. Hezky pečlivě mažeme a bříško zatím krásné (musím zaťukat :zed: ). Pořád mám problémy s usínáním, ale když už usnu, tak spím dlouho :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4853
12.1.11 15:11

Ahoj holky vůbec asi tady nemám co dělat ale chtěla bych se Vás zeptat.V ůterý 12.1 jsem byla na krev hcg bylo 649. Dnes jsem byla zvovu a už bylo 1.409 hcg. To jsem dnes 33 den po poslední menstruaci.Může te byt některá tak hodná a napsat mi sem nějaké info jak jste to maly vy???Budu Vám moooc vděčná. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.1.11 16:18

holky tak snad po víkendu už konečně domu ale jen snad nemůžu se dočrkat už mě to tady leze opravdu na mozek :pocitac: :poblion:
s tím hcg vůbec nwm v tomhle se neviznám mě to nikdy neřekli to hcg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
13.1.11 18:27

Barunko, tak to je fakn, že tě pustí domů :potlesk: …určitě se už hrozně těšíš.
Elisabethka, mě to nikdo nikdy neřekl, takže ti s tím hcg bohužel neporadím :nevim: .
Já jsem dneska byla na kontrole…doktor už prý cítil hlavičku, tak mám nakázaný klidový režim…nemám to prý podceňovat a kdybych měla sebemenší problém, tak mám jet do nemocnice. No docela mě dneska vyděsil..doufám že to nebude tak „horké“.
Jinak další kontrolu mám 3.února a to mi prý zváží miminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.11 11:00

veru a není to dost blbé jako když cítí hlavičku kontrola až tak pozdě jako ? nwm no raději byvch tam jela hned jako teda aspoiŇ za týden pře tohle je dost divný :nevim:
No těším se hrozně jan aby ten ultrazvúk dobře dopadl jako :?: :think: :nevim: modlím se jak nikdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
14.1.11 12:41

JJ, taky mi to přijde divné…ale co nadělám? :nevim: když mě nechce dřív na kontrolu…já kdyby něco, tak fakt pojedu hned na Brno.
Dnes jsem byla u svého obvodního doktora a mám prý hrozně vysoký tep 122 a i na srdíčku bylo cosi slyšet…prý mé tělo docela bojuje s tím těhotenstvím, tak uvidíme :think: ,jestli se mi prý ještě prřitíží (občas jsem dušná, hrozně se zadýchávám), tak mě natočí EKG a podle tohl budem postupvat dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
14.1.11 13:32

vercao…tak me zas tep skoro nemuzou najit…teda tady v nemocnici, predtim problem nebyl, ale ted jsem rada i za 56.....jinak ja uz tu mam pobyt jistej az do konce, mam spatny krevni obraz a zhorsuje se, mozna budu muset pristoupit na transfuzi,ale zatm jsme ji s dr odlozili.....jinak mimici jsou v poho :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.11 14:52

tak jako nwm nwm ja bych jela hned na brno kdyz mě řekne že citi hlavičku tak to je docela ulet no nwm nwm ja bych jela raději

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
14.1.11 16:13

Holky držte se!!!No já už druhý den bojuju..zadýchávám se,při každém kroku cítím dole takové tlaky..nevim co se děje..V pondělí jdu na kontrolu..tak jsem zvědavá,jestli mě nechá doma,nebo pošle do nemocnice :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí