Dvojčátka v březnu 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1277
1.1.11 15:18

já mám přes pupik 102cm a nahoře 8 kg..ani nějak asi nemůžu víc přibírat..když celé těhotenství probliju.mě bylo dobře snad jen měcíc..možná ani to ne :roll: připadá mě,jako kdybych neměla žádný žaludek.nic se mě tam teď nevleze :-? Baru a co ty pohyby??Už je cítíš???A ty Veru??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.1.11 15:44

no ja mám jen žáhu palení ale děsné no jinak nic nepočítám problémy porodní co trošku mam jinak kopy citim dobře už a nachstano mám skoro vše až na zavinovačky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.1.11 15:54

jo a ještě skrz obylňák tak ten se stěhuje právě do Bohunic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
1.1.11 16:26

Mě kopou tak,že mě bolí žebro na pravé staně a to druhé že si myslim,že mě prokopne břicho někdy 8-o aspoň vim,že tam jsou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.1.11 16:39

jojo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
1.1.11 16:57

Tak ty pohyby máme aso stejné..kolikrát mám pocit, že mi prokopnou břicho a budou venku :lol: …zrovna dneska to vypadalo, jak kdyby se mi tam vlnily housenky :dance: .
Jj, to vím, že se bude stěhovat do Bohunic…oni už jsou v podstatě propojený..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.11 11:33

holky tak budu mít nejspíš kroužek no holky mají 1200g chtějí aby vydrželi ještě aspoň měsíc a ja doufám že vydrží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
3.1.11 11:38

Barunko jaky kroužek???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.11 11:41

jeden steh na čípek aby neustupoval dál a vydržel ten měsíc prostě mě ji zašijou :-D hrozně se bojím :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
3.1.11 11:50

Jo aha..to jsem vubec nevěděla,že něco takového jde 8-o Neboj!!!A po celou dobu budeš ležet v nemocnici??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.11 11:54

zatím to vypadá že ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
3.1.11 11:58

Tak se hlavně nestrachuj!! :kytka: Myslím na tebe :hug: já jsem si včera zabalila tašku do porodnice..radši.Jak jsi napsala,že ležíš v nemocnici :oops: tak chci být připravená,vidím že stát se může všecko.Já jdu zítra na kontrolu,potom napíšu co dělá můj čípek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
3.1.11 12:06

Ono je hlavní, že to doktoři vidí dobře a že je šance, že je ten měsíc ještě budeš mít u sebe v bříšku…bude to pro ně nejlepší :wink: …i když věřím že v nemocnici to není nic moc, ale zase nemusíš ni dělat a jen odpočíváš :lol: .
Taky jsem už přemýšlela nad tím, že si raději zabalím…stát se může opravdu všechno a už vidím, jak na poslední chvíli běhám po baráku a sháním všechny potřebné věci :oops: …takže tento nebo příští týden už se zabalím. Akorád si ještě potřebuju koupit jednorázové podložky pod miminka…četla jsem, že je dobré je mít i do porodnice.
Já jdu na kontrolu až 13.1.,ale minule můj čípek neprokazoval žádnou činnost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.11 12:12

holky radím vám dobře zbalte si co nejdříve ty podložky taky budu muset ještě koupit no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
3.1.11 14:27

Barunka maminka moc na tebe myslím :hug: :huban: Určitě to holky zvládnete a aspoň si v nemocnici hezky odpočineš než se kopretinky dostanou na svět :andel:
Sice čekám jen toho jednoho špunta, ale manžel nedávno taky prohlásil, ať si radši taky zabalím věci do porodnice. Taška se jen tak neztratí a on to pak nebude muset doma hledat :-)
Bohužel narozdíl od vás toho pro prcka ještě moc nemám. Nebo spíš jsem to ještě neprala a nekontrolovala podle seznamu. Mám doma tu bílou komodu plnou věciček od známých, ale vůbec netuším, kolik je malých velikostí a kolik větších :zed:
:srdce: Tak se všechny holky držte statečně a moc za mě pozdravujte vaše broučky :mavam: :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí