Dvojčátka v březnu 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
63
19.12.10 01:42

Ahoj dievcata ! To je super, dakujem za uvitanie !
Ja strie nemam, manzel ma natiera kazdy vecer:-) Svokor (lekar v dochodku) mi poradil, ze striam sa zabranuje nejlepsie, ked sa brusko dobre v sprche premasiruje houbickou az je cervene. Aby som pravdu povedala, robim to len zlahka, lebo sa mi to zda az moc drasticke :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
19.12.10 01:53

Pohlavie neviem, sice lekari nam to chceli prasknut uz v 13.tyzdni, ale ja to vediet nechcem, nech mam prekvapko. Manzel s tym moc nesuhlasil, tak som mu povedala, aby si to nechal povedat len on, ale to odmietol, lebo by mi to vraj musel vykecat a preberat to so mnou:-)Pribrala som 8-9 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
19.12.10 02:59

Kecalko, chcela som ti len este napisat, ze ja mam termin 24.04.11, takze skoro presne o mesiac neskor ako ty a moje babenka mali v 20. tyzdni podobnu vahu ako tvoje : 360g a 416g, takze budeme mat asi peknych cvalikov:-) pamatas si ake boli tvoje hodnoty na genetike, konkretne NT screeningu? Je to to sijove projasnenie a robi sa v 11-13 tt. Ja som mala 1.1cm a 1.3cm, mala som velku radost, vraj je to velmi dolezite, zaujimalo by ma ake hodnoty amli ostatne buduce maminky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
19.12.10 13:21

Já si teda ty hodnoty vůbec nepamatuju.Je to pro mě už dávno..ale možná holky si je budou pamatovat!!Uvidíš co ti napíšou :-) jdu na kontrolu zase ve středu..tak jsem zvědavá,kolik mimina váží..po 10ti dnech od minule :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.12.10 18:09

:cry: Ja si teda už take ty hodnoty nepamatuji :nevim:
Dneska jsem poprvé za těhu si vzala paralen což mě stve :-x řekla jsem si že žádné léky brát nebudu no ale už jsem to nevydržela chytly mě zoby takže okamžitě na pohotovost tam mě vrtaly a čistily kanálky bolest tak hrozná až se z toho paní v čekárně rozplakala jak jsem skučela v ordinaci bylo to něco hrozného vážně :cry: taky máte takové problémy se zuby ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
19.12.10 19:03

Herma, já jdu na kontrolu v úterý, ale miminka mi zvážena nebudou…jak to, že někomu miminka váží a někomu ne? :nevim: Nám je zvážili pouze na velkém ultrazvuku ve 20tt a jinak ne :-( …taky bych chtěla vědět kolik prdelky mají :think: .
Barunko já mám ze zubaře (zubařky) úplnou hrůzu :cry: …vždycky se nervuji týden dopředu a mám třeba i průjem a tak..prostě nervák…mě to hrozně bolí. Moje zubařka to naštěstí ví (jaká jsem posera) a pokaždé mě hned umrtví a pak teprve vrtá..je ale fakt, že když jsem si teď byla pro razítko do průkazky, tak mi zjistila kaz a že mi ho hned odvrtá…ale umrtvení mi nepíchla :-( …možná kvůli těhu, ale vůbec nevím :think: ..každopádně jsem ji na křesle pěkně nadskakovala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
19.12.10 19:35

vercao tak se zeptej..určitě ti to poví..mě to řekl sám od sebe..nevím :nevim: barčo:se zubama jsem měla problém na začátku těhu..teď musím zaťukat,je vše ok..taky jsem do teď byla min.5× u zubaře :-? a myslim,že už nepůjdu..teda doufám :mrgreen: až po porodu.Ten paralen nevadí..já měla ze začátku strašné migrény a doktor mě dovolil paralen uplně bez problémů :kytka: neboj!Holky dnes mě tak strašně bolelo břicho,že jsem skoro nevylezla s postele..jen na záchod.Naštěstí to přešlo,ale je mi pořád špatně od žaludku :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.12.10 10:55

s těma bolestama bříška bych šla k doktorovi ja jsem važně hrozně opatrna co se týče mimišek takže jak se říka aji když mě píchne u prcky tak hned letím jako :mrgreen: ja vím jako že ten paralen navadí no ale chtěla jsem to vydržet ale úplně jsem umírala bylo to neuvěřitelné jsem teda zvědavá na bolesti porodu když tohle je taková bolest :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
20.12.10 13:18

Zubařka vyvrtá..a bolest přestane :hug: To bych musela být celý den u doktora v čekárně :mrgreen: kdybych letěla s každým píchnutím a bolením :lol: Jdu ve středu na ko.a povim mu to.Jinak dnes jsem už v poho..naštěstí. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
170
20.12.10 13:40

ahoj holky :mavam:
musím zatukat, já žádné bolesti bříška nemám ani pícháni
chtěla jsem se vás zeptat,jestli máte i nakoupenou lékarničku pro mimi,třeba něco na prdelku a na opruzeninyolejíček na tělíčko,šamponek atak ???
já ještě ne ani nevim jakou značku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
20.12.10 17:22

Peti :mavam: ano mám něco málo nakoupené..od každého něco.Nevim jak na to mimina budou reagovat..tak pak koupím kdyžtak něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
170
21.12.10 08:22

a co si všechno koupila od jaké značky ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
21.12.10 09:28

Např.Od Nivei.Šampon,mýdlo..zásyp,nějaké olejíčky.Pak bepanten mast..ta je prej dobrá..koupila jsem si 2.Jinak oni ti i poradí v lékárně.Mám to vše v pokoji a tam spí můj..je po noční.Tak ho nechci budit pak ti to napíšu na fb.co tam všecko mám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.12.10 10:08

taky jsemsilyšela že nivea baby je nejlepší teďka budu to kupovat až ve 30 tt jinak holky mám problémy nevím jestli je to psychykou ale boly mě záda jak při měsičkách o podbřišku ani nemluvím a pořád se mě chce na velkou máte někdo něco podobného ?? nevím co si o tom mám myslet :nevim: :-( až se trošku bojím aby to nebyly nějaké příznaky že mrňůsci půjdou ven :-( bolesti nejsou pravidelné to ne ale během dne mě to třeba 2-5 krát chytne tak nwm nwm jestli su tu kabelu do porodnice nemám nachstat už teď hned projistotu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
170
21.12.10 11:15

ahoj Barunko,a nestresuješ se z něčeho?? hádky atd??
no já bych hnala k doktorovi radši pro jistotu,nebo at ti nekdo udela lehkou masáž,na relax a odreagování.
tašku do porodnice si připravit můžeš,ale snaž se to vydržet alespon do toho 30T alespon :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí