Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
no tak jsem ve stresu z toho že mě doktor hrozí tím předčasným porodem no to bude asik ono o masáži si můžu nechat jen zdát jako je to na prd a snažím se držet kopretiny v pupiku zuby nehty
musím na to přestat myslet ale prostě to nějak nejde no jsem z toho vyděšená
![]()
tak si přečti nějakou pěknou knížku,nebo péče o miminko,hlavně se nestresuj,doktoři toho tolik napovídají,to záleží jen a jen na tobě a na malinkých
ne na doktorovi,předčasný porod se muže stát tady každé z nás,ale já říkam až to příde tak to příde a nestresuju se tím ![]()
jestli si v sedě v posteli dosáhneš na paty a chodidla tak si je jemně promasíruj,uleví se ti ![]()
Barčo za to,že navštívíš doktora..nic nedáš.A budeš klidnější!!!!!
Ahojky,
Barunko, nesmíš se zbytečně stresovat…když na to budeš pořád myslet, tak si to vsugeruješ
. Každá tady máme strach z předčasného porodu, u dcerky mě to ani tak nepřišlo, ale teď když vím, že jsou tam mrňousci dva, tak mám taky dvojnásobný strach
.
Jinak jestli vím holky můžu poradit, tak na miminka je nejlepší jako mazání olivový olej. Když se mi narodila dcera, tak jsem měla hodně značkové kosmetiky..Nivea, Jonsons Baby..no a malá z toho měla vyrážku. Pak mi na kožním doktorka poradila ten olej a byl pokoj…ono je sice krásné mít voňavé miminko, ale za jakou cenu
. Jinak na prcku je fakt dobrý ten Bephanten, ale ten bych zas nedávala pořád…jen když bude problém, jelikož pak až by dítě bylo zapruzené, tak by nemusel zabrat. Já normálně používám sebamed..jak na zadeček http://www.mall.cz/…eninam-100ml?… , tak jako mýdlo http://www.mall.cz/…-jemna-200ml ..i na kožním mi lékařka řekla, že je to velmi kvalitní kosmetika.
Jinak jsem dneska byla na kontrole…cukr mám dobrej, akorád zítra jdu na jaterní testy skrz to svědění…prý pro jistotu
,aby se něco nezanedbalo. Tak doufám, že to bude ok.
Vercao!tak hlavně ať testy dopadnou dobře!!O tom oleji jsem taky slyšela..To se teprve uvidí na co a jak budou mimina reagovat na různé olejíčky atd…podle toho se pak zařídíme
Tak se zítra drž!!!Já jdu na ko k mému doktorovi ![]()
ahoj holky,chci se zeptat na to svědění,to myslíté celé tělo nebo jen bříško??
mě poslední dobou docela bříško svědí,a hlavně pod prsem na pravé straně,je to takové jako bych to měla spálené,takový pocit,a to svědí a občas i bolí ..a kamarádka mi říkala že to je tim že mě mimi tlačí do žeber ![]()
holky to já mám svědění celého těla jako a je to docela děs ale taky mě trochu svědí spodek ale doktor říkal že to se občas děje že to bude v pořádku a že jestli chci tak mě dá na to prášky ale že nemusím jak chci já no ale myslím že je to zbytečné do sebe cpát prášky jako no jinak mám teď hrozné problémy se zády nemůžu ani spát je to šílené tak hrozná bolest
ale moje mamka říká že je to z toho že chodím nepravidelně na velkou tak nevím ale je to hrozný tak teď se snažím dělat vše proto aby sem začal pravidelně navštěvovat toaletu jinak užto nevidím holčičky kopou čím dál více a je to krásnej pocit když ležíte a najednou máte nožičky vražené pod žebry
Äle jinak holky vám chci popřát šťastné a veselé vánoc krásnej novej rok a v tom krásném novém roce hlavně zdravíčko vám i vašim prcinkám co máte v pupiku myslím si že teď není nic důležitějšího než zdraví
![]()
Krásně prožité svátky a hezký vstup do Nového roku 2011 vám všem přeju
Pod stromečkem ať kromě dárků najdete i pohodu a klid
Hlavně žádné stresy
![]()
Ahoj holky,
tak já byla na kontrole, vše je v pořádku…ptala jsem se na to hrozné svědění…mě svědí celé tělo a kolikrát tak, že si říkám, že se z toho zákonitě zblázním
..budí mě to i v noci. Moc se mu to nezdálo, že by to mohl být problém s játry a tak mě poslal na jaterní testy + ještě nějaké…brali mi celkem 3 ampule krve
. Jaterní vyšly ok, mám prý akorád málo krvinek, tak mi napsal železo a na to svědění claritin (teď nevím jak se to přesně píše, tak to píšu tak, jak to slyším
). A mám si prý koupit tekutý dětský pudr…ten teda ještě nemám, ale léky už částečně zabraly…zázrak to teda není, ale je to o něco lepší
.
Jinak se tu přes svátky asi moc neukážu, tak vám chci všem popřát krásné svátky, bohatého Ježíška a hlavně stěštíčko a zdravíčko do roku 2011…budeme ho potřebovat
![]()
ahoj holky
Verčo gratuluji k úspěšné komtrole ![]()
Také Vám vše přeji krásné svátky a do Nového roku hodně zdravíčka pro nás i pro miminka a už aby nám to uteklo ![]()
![]()
Ahoj holčiny
Přeju vám krádný štědrý den a pěkně prožité svátky v pohodě a klidu!!!
Myslim na vás,ať je vše jak má být ![]()
letěl kolem ježíšek, měl v pytlíku oříšek nemáte však ani zdání jaké má v něm pro vás přání. Je tam přání jedno z nich ať nám padá hodně sníh taky tam má hodně zdravíčka ať nepotká vás palička jak vašeho kapříčka, ať je kapr jen bez kosti ať máte den plný jen radosti ať vám Ježa rozdá dary dříve než navštíví všechny bary jinak to totiž polete kluci dostanou dary děvčete tak pěkné svátky přejem vám z šampaňského hodně ran kudy teče tudy léčí ať jste stále v dobré péči ať vás zdraví neopouští ať jde mrázem nebo pouští ať máte jídla stále plný tác mějte se krásně v roce 2011.Přeje Barča Šarlotka Esterka a Zdenda
ahojky holčiny ![]()
tak Vánoce za náma
jak si je užíváte a dárečky také????
mě mile manžel překvapil a koupil mi krásné náušnice a bačkůrky a peněženku,jsem se divila že i chlapi to zvládnou vybírat vkusně ![]()
no já už 2 den ležím v posteli a potím se,mám bud ohromnou rýmu,nebo ucpaný nos,a suchý hnusný kašel,sotva mluvim,teplotu
nemám naštěstí..
neporadila byste mi některá co bych si mohla koupit v lékárně?? nebo mám jít k lékáři?? ale až zítra tam je,a já už to nevydržím ![]()
Peti,ahoj!!!Vánoce u nás naposledy ve dvou..klidné
Paralen,mě pomohl..vzít si ho můžeš a aspoň se budeš líp potit.Zázvorový Čaj s citronem,medem..mě pomáhá,pokud neni teplota.A kdyby naskočila,tak běž zítra k doktorovi,ale já jsem to vždy vyležela..i jsem to tady někde ze začátku psala,měla jsem nějakou virozu myslim 3× za těhu.Tak se poť a ležkej!!!!!!!