Dvojčátka v březnu 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1.1.11 00:12

tak holky přesně na novej rok sem seděla na toaletní míse tak doufám že nebdu mít celej rok 2011 posranej :lol: jinak vám šem přeji jen to nej e nej :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
1.1.11 06:08

Barunke

Ahoj Barunko, zelam Ti vsetko NAJ a hlavne zdrave dvojcatka do NOVEHO ROKU 2011, kludne aj priamo do tej zachodovej misky, ak sa zasmejes a zlepsi ti to naladu :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.1.11 08:00

moc děkuji :-D aji tobě přeji hodně zdravi štěstí a vše co si přeješ :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
1.1.11 11:06

Barčo,tos napsala pěkně :mrgreen: Neboj,posranej nebude..bude nejkrásnější,na něj už totiž nikdy nezapomeneš :palec: holčičiky ti to všecko pak vynahradí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.1.11 11:19

to doufám dneska mám dostat poslední iněkci na dorust predelčiných plic no a pak ať už se klidně narodí říkala paní doktorka a myslím že to tak i bude pře sem zase na infuyi začínám mít bolesti takže se je snaží zarazit takže si myslím že 29 tt bude ten co přídou na svět moje kopretinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
1.1.11 11:37

Jejda..to je fofr!Oni třeba vydrží!Uvidíme,ale hlavně aby jsi byla v pořádku a děcka taky! :hug: Máš kontrakce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
1.1.11 13:15

Ahoj holky,
vše nej do nového roku..Barunko napsala jsi to fakt pěkně :lol: .
Teda tak to je fakt fofr..a říkali ti odhadované váhy kopretinek? :wink: Třeba to ale opravdu ještě nějakou chvilku vydrží.
Chtěla jsem se zeptat…jak je to s internetem v nemocnici? Mě už to totiž několikrát napadlo, když někdo psal info z nemocnice, ale bylo mi hloupé se na to ptát. To máš svůj noťas z domu a je tam bezdrátové připojení?nebo jak? A kam si dáváš pc, když jdeš třeba na vyšetření?…bych měla strach, aby si ho někdo „nepůjčil“ :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.1.11 13:25

no nedá se říct kontrakce jen občasné pobolíváni podbřiška no jinak holky maji asik přibližně 1500g asik možná víc možná míŇ kdž je měřily naposledy tak měla jedna 1200g a druhá 1080g nebo tak nějak no a internet mám svůj i přípojku ja jsem sama na pokoji jsem na jipce takže když sem dojde nějaká mamina tak má většinou par hodin před porodem a nebo má infuze takže mě to nevezme hned vedle mě jsou porodni boxi takže nemám strach o půl 1 ráno se narodil kluk Davídek první jihomoravské novoroční miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
1.1.11 13:29

Ty jsi z jihomoravského kraje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
1.1.11 13:43

Teď jsem mrkla na tvůj profil..ty jsi z Brna? Já bydlím kousek od Brna. V které nemocnici budeš rodit? Já se pořád nemůžu rozhodnout :nevim: …tak mi to třeba usnadníš :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.1.11 13:53

hele na dvojčátka ti rozhodně radím Bohunice šla jsem sem se zděšením ale je to tu super personál užasnej vážně doporučuji nejsem přímo z brna 30 min cesty od brna ale opravdu běž do Bohunic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
1.1.11 14:13

No vidim,že nejste tak daleko..já budu rodit v Uherském Hradišti nejspíš.Holky,mě je poslední týden tak zle..jen ležim..zase jsem začala zvracet a zvracim a zvracim.Občas se mě udělá fajn,ale nevydrží to..Dnes taky..dala jsem jen polévku a šla hned ven..už aby bylo úterý..jdu na kontrolu a musim to říct doktorovi.Vrátili se mi nevolnosti ..hrůza! :cry: Vám neni špatně??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
1.1.11 14:25

No ono zase dost lidí říká, že na Obilňáku jsou machři právě přes miminka všeobecně..že když nastanou nějaké komplikace, tak že maj nejlepší zařízení… Špatně mi už není, ale mám už takové ty klasické problémy…obr břicho a nevím jak si sednout, lehnout…jsem pernamentně unavená, ale nemůžu usnout :zed: . Hrozně mě svědí celé tělo a teď to vypadá, že budu mít možná i nějaké kvasinky či co :nevim: , jelikož teď už mě to svědí i tam dole :oops: . No a funím jak sentinel :lol: …mě stačí vyjít pár schodů a rozdejchávám to půl hodiny :roll: .
Naštěstí jsem si ve čtvrtek udělala radost a koupila kabátky a mikinky na mimísky, takže to mé neduhy posunulo kousek opodál…ale moc dlouho to asi nevydrží.
Jak jste na tom vlastně holky s věcma pro mimísky? Hlavně ty Barunko, i když ono to žádná věda nebude…co nebudeš mít, se dokoupí postupně :wink: . My už máme skoro všechno..ještě nám chybí povlečení do postýlek, jedna zavinovačka druhou mám po dceři) a ještě bych chtěla španělské deky,a le to uvidíme až podle finanční situace…pro malou jsem ji měla, tak bych chtěla, aby každé dítko mělo svoji…ale to ještě opravdu uvidíme. Jinak už mám konečně všechno…nemohla jsem totiž sehnat kabátky, které by se mi opravdu líbily :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
1.1.11 14:47

Já už mám uplně vše nakoupené a nachystané.Tak jak říkáš vercao..co potom budu postrádat..se dokoupí.A jak se vám dýchá??já pořád spím dobře..břicho taky nějak velké zatím nemám,nebo se mě nezdá velké.A i okolí se mě ptá kde to druhé mimino nosím :nevim: :-D jen ty nevolnosti kdyby přšly,ale myslím,že už líp nebude :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
1.1.11 14:58

No právě já se víc zadýchávám…fakt mi stačí málo. Taky jsem jak tank :oops: …mám 16kg nahoře a přes pupík (jestli se tomu tak dá ještě říkat :lol: ) mám 115cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí