Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
tak nic ja jsem tak nešťastná ach jo doktoři pořád že jo jo a ono nic ach jo
![]()
Ahoj Baru,
taky bych už chtěla, aby se miminkům pomalu chtělo ven
…vím, že jsem krkavčí matka, ale já už fakt nemůžu
. V noci nespím, přes den taky ne, všechno mě bolí a přijde mi, že si poslední týdny už jen stěžuju…jsem už protivná sama sobě, natož třeba manželovi
. Děti už mají krásné váhy, tak bych už to chtěla mít také za sebou…ale to neovlivníme. Až to přijde, tak to přijde…
právě nejhorší je že prostě se to blíží a jako každou noc nebo den to muže bejt a pořád nic ![]()
Holky držte se
!!! Už toho musíte mít fakt někdy „plný brejle“. Vůbec si nedokážu představit jak na tom jste
Čekám jen jedno, ale břicho mi tvrdne při delším chození a záda mě bolí už jen od sezení
Nejradši bych jen ležela a spala, ale to taky nemůžu pořád, jelikož mě někdy pálí žáha. No a mít v břiše 2 broučky? To už bych teď asi vraždila ![]()
tak holky dneska byl monitor a bylo kopce jako Brno jako tak žže když se to nezpraví tak týden a vyvolají mě to no
ahoj holčičky, tak jsem tady jen na skok,včera mě pustili po porodu po 5 dnech domů,ale jen na jeden den a bez mimi,mam si zbalit,odpočinout a zítra tam jedu zas na oddělení pro nedonošence,mimi po porodu zhubli 200 každý,ale to prý je normální..
zítra v 10 nastupuju va budu se o mimi už starat na pokoji ![]()
pořád jsem taková malátná,napíšu vám až budem všichni 3 doma…
pošlu vám fota
to je náše zlatíčko Petříček
jinak všem vám přeji abyste to měli už za sebou a měli zdravá mimíska ![]()
Tak holky dne 22.2.2011 v 10:15 Přišla na svět moje první decerka Šarlotka s míramy 2000g a 42 cm přesně o 10 minutek později což je 10:25 přišla na svět moje druhá decerka Esterk s míramy 2230g a 42 cm holky teď obě leží na jipce a snaží se vše zvládat teď sme na tom trošinku špatně s papaním ale jinak vše je v pořádku
Baru posílám gratulace
a přeju hodně šttěstíčka a zdravíčka. Jsi šikula ![]()
Barunka maminka píše:
Tak holky dne 22.2.2011 v 10:15 Přišla na svět moje první decerka Šarlotka s míramy 2000g a 42 cm přesně o 10 minutek později což je 10:25 přišla na svět moje druhá decerka Esterk s míramy 2230g a 42 cm holky teď obě leží na jipce a snaží se vše zvládat teď sme na tom trošinku špatně s papaním ale jinak vše je v pořádku
VELIKÁ GRATULACE, JSTE HOLKY ŠIKOVNÉ A PŘEJU VÁM AŤ JDE VŠE DOBŘE
![]()